Şimdi Ara

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
7
Favori
20.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nano sim kart mı yoksa mikro sim kart ile mi çalışıyor?
  • abzurtmen kullanıcısına yanıt
    Hocam en kucugu nano sim ile calisiyor. Ne geregi var kuculturler bu yuvalari anlamam bide gidip hat kirdiriyoz. Ben simdi baska telefona gecsem hattimi tekrar cikartmak zorunda kalcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    baktım güzel telefon

• zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Sanaa kotu telefon onerirmiyiz

çok sağolun,çok haklısınız kesinlikle bimcell'de nano yok sanırım diğer operatör bayilerinden kestirebilirim.
  • Merhabalar kendim one kullaniyorum kardeşime elite arastirirken 816 çıktı piyasaya vodafondan tarifeye ek aldım 912 liraya geldi fiat performans olarak suanda çok mükemmel eksik sıkıntı lı bi tarafı yok tafsiye ederim herkeze özellikle multimedya ve oyun tiryakilerini yeterince tatmin eder diye düşünüyorm tabi normal satış fiyatı 1399 biraz yüksek gibi ama htc kalitesi ile normal

• quote:

Orijinalden alıntı: tokbey

quote:

Orijinalden alıntı: CooLBye

Bende az önce Gri renk aldım + 32 gb sandisk class 10 ultra dahil ettim içine

Hayırlı olsun kardeşim Allah utandırmasın.

İlk başlarda çok büyük geliyordu şimdi nerdeyse dizüstü bilgisayar i açma gereği duymuyorum evde.

Amin teşekkürler. Herşey yapılabilir fakat ekran derinlik kontrast zayıf geldi bana ama alışılıyor
  • HTC fotografciligina devam..
     HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek

• Telefon çok hoşuma gitti bende almak istiyorum ama fiyatı çok pahalı 1000 lira altı olsa hiç düşünmeden alırım

• Daha çok dikkat çekmesi için teknoloji marketlerde de ucuzlaması lazım.. Serbest piyasada 1.200 TL'lere bulunabilecek durumda fakat zincir mağazalarda hala 1.400 TL.. Bu nedenle insanların dikkatinden kaçıyor..
  • G2 ile arasında çok gidip gelmiştim , hatta g2 aldıgım zamanlar satısta olsaydı belki de 816 almıstım.

Siz bu paraya bu cıhaz alınır mı diyenlere bakmayın gayette alınır 10 numara cihaz.
  • Tabikide alınır... Ben 2 milyar vermem hiç bi telefona.. En fazla verecegim 1.500 Tl

Htc 816 da bana performans bakımından hiçbişey yaşatmıyo.. Yanlız bataryam cok gidiyo tek şikayetim o
  • İlk aldığım gün yanında silikon kılıf aldım, ben silikon kılıf tercih ederim hep çünkü takıp çıkarırken cihazın köşelerine zarar vermiyor hiç.. Yalnız baya kalın bir kılıf ve tüm estetiğini bozuyor cihazın.. Tam kılıfsız kullanılacak telefon aslında ki evde genel de çıkarıyorum kılıftan.. Şu note 3 için çok ince silikon kılıflar vardı aynı üründen Desire 816 için de olmalı.. Neti takip ediyorum henüz rastlayamadım..
  • 1 hafta önce 2 tane htc desire 816 aldık kardeşim ve ben. kardeşimin şarjı 1.5 gün giderken benim ki 1 günü çıkaramıyor. Kullanımlarımız tamamen aynı yüklü programlar aynı sizce de bir anormallik yok mu?
    Hangi tarife ile aldınız acaba ?
  • Vodafone luyum hocam

Faturayı aşmayan ekstra tarifesi ile aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 18 Temmuz 2014; 13:50:57 >
    Ayıpdır sorması ne kadar ödüyorsunuz ? bende alacağımda 1 tane.m2 telefonum var onun yanına bende 88tl ödüyorum m2'ye faturayı aşmayan ekstra.
  • Bugün aldım mavi rengi herkes beyaz almış farkımız olsun biraz vodafone red tarifesine aylık 28 lira 24 ay 672 liraya geldi süper telefon şimdi kulaklık bakıyorum önerisi olan varmı?
  • 48 tl ödüyorum hocam. 1.152 Tl ye geldi Tabi daha uygun tarifelerde var Tarifelere bakıp alın
    Nasıl bu kadar ucuz olabilir ben kazık yemişim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.