Şimdi Ara

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
7
Favori
20.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

Nasıl bu kadar ucuz olabilir ben kazık yemişim.

Hocam o tarifeye göre değişiyor.Benim tarife red aylık 95 lira ödeyince 672 liraya geldi.Tarife ücreti düşünce cihaz ücretinin artması doğal
  • hmm ilginç doğrusu.vodafone'dan birdaha birşey almayacağım insanın beyni karışıyor.
  • Vodafone sagolsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 672. Liraya bu cihaz daha uygun hic bi yerde alamazdim.bu arada cihazin batarya performansi inanilmaz

• Ya hocam benimki cook gidiyo..
    Sen nasil verim aliyosun anlat hele

Ben bir gunu zor cikariyorum otomatik parlaklik acik ve guc tasarrufuda acik.. Ama bir gun zor cikiyo yazilimsal bisey mi var arkan planda program acik birakmam

• Hocam kullanıma bağlıda olabilir ama şöyle söyliyim gece 12 de telefonu güç tasarruf modunda bıraktım gece 4 te kalktığımda hala aynıydı yüzde bir bile azalmamıştı.Buna bakarak gece bırakıp sabah açtığında çok uyusan bile en fazla yüzde 2 felan azalması lazım.Eğer sende farklıysa bi problem olabilir.Onun dışında gün içinde neler yapıyorsun?
  • Bu arada tanitim videosunda arka kapaga bastirinca gicirti oluyordu benim cihazdada var.Herkesin bu sekildemi yoksa servise verip tamir yada degisim talep etmeli miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papaz35 -- 20 Temmuz 2014; 2:25:21 >
  • Kimsede boyle bi sorun yok galiba

• gün içinde facebook biraz mesajlaşma konuşma.. Biraz youtube den müzik dinleme video izleme felan

ayrıca bende gıcırdı yapmıyo kapak
  • Hmm peki gece birakip sabah kalktiginda yuzde kac eksilmis oluyor? 10 saatte yuzde bir azalmisti sabah baktigimda.Galiba bende servise vericem gicirti yuzunden:( Sirf bu sebeple degisim talep edebilirmiyim?yoksa tamir mi istemeliyim:(

• servise verin bakalım değişim yapmayabilirler
  • Arkadaslar hepınıze kolay gelsın,dun vodafone bayıne gıttım telefonu almaya,elıte 16 gb ıle htc desıre 816 arasında cok kararsız kaldım..kullanıcılar olarak neyi tavsiye edersınız acaba..benım ıcın onemlı olan fotograf kalıtesı,telefonun kasmaması,sosyal paylasım sıtelerınde gezıntı ve ınternet hızı..hangısını tavsıye edersınız..ıkısıde vodafone da aynı fıyat...
  • befearless B kullanıcısına yanıt
    Elite kullandım Sana söylicem tek fark Elite kamera bakımından daha önde

Diger kalanların hepsi Htc dede var.. Performans bakımından bi sorun yok aralarında
  • Hocam tesekkur ederım,elıte dıye almaya gıttım ,816 yı ılk defa gordum,dıger telefonumda htc olunca kararsız kaldım,gozume cok gusel gozuktu 816..sense 6.00 surumu ve androıd kıtkat var cıhazda..elıte ıle soyle bır karsılastırdım..kamera 16 ya 13 mp..onler 8 e 5 mp..birinde 2gb ram 816 da 1,5 gb ram var..ıkısıde 4 cekırdeklı ama elıte 2,2 ghz dıgerı 1,60 ghz..hala kararsızım..bu gıbı seylerde bır kere alındıgı ıcın dusunuyoru..satıcı abı performans olarak elıte ama kalıte olarak htc dedı...
  • Note 2 kullanıyorum uzun zamandır. Ciddi bir sıkıntım yok ama köşeler hafif aşınmaya başladı. Bir de yakında Note 4 çıkacak, ikinci el değeri iyice düşecek.

Acaba note 2'yi satıp Vodafone üzerinden 816 mı alsam..? Teknik olarak 3 aşağı 5 yukarı aynı gibiler. Ne dersiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütcen varsa Note 4 Ü bekle Ama İlla telefon degiştirmek istiyosan 816 iyi bir tercih olur
  • befearless B kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi Htc de cok hızlı akıcı calışıyo.Bana elite den tek farkı kamerası ve kalitesi..HTC nin 13 megapiksel olmasına ragmen Çokda fazla bişey vermiyo insana

Ultra megapiksel felan olsaydı Htc yi önerirdim kamera konusundada

Ama Elite in kamerası daha iyi çekimler yapıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Dediğim gibi Htc de cok hızlı akıcı calışıyo.Bana elite den tek farkı kamerası ve kalitesi..HTC nin 13 megapiksel olmasına ragmen Çokda fazla bişey vermiyo insana

Ultra megapiksel felan olsaydı Htc yi önerirdim kamera konusundada

Ama Elite in kamerası daha iyi çekimler yapıyo

Slm.

Tam olarak bakamadım. İki cihazdada OIS yok di mi?
    Bence satın alınacak telefonun kamerasında OIS özelliği mutlaka olmalı. İnternetteki video çekimi testlerinde çok fark ettiriyor. Yürürken çekim yapsanız bile sallantı minimumda olduğu için temiz çekimler yapılıyor.
  • isoomail kullanıcısına yanıt
    İSO demek istediniz herhalde iki telefondada var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 23 Temmuz 2014; 12:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

İSO demek istediniz herhalde iki telefondada var

Optik Görüntü Sabitleme, Cihazı sallasanız bile bir yere kadar sallantıyı çekilen görüntüye daha az şekilde yansıtıyor.
    Hareketli video çekimlerinde çok önemli bir olay. Doğru kullanılmışsa ve yazılımı iyi optimize edilmişse çok fark ediyor.

816 ve Elite özelliklerinde yazmıyor. ikisinde de yok galiba.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.