Şimdi Ara

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
7
Favori
20.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu telefondan kimsede yokmu rica ediyorum bir yorum yazın...
  • Ben de düşünüyorum bu telefonu. Ama henüz bir kullanıcı incelemesi göremedim. HTC'yi hiç kullanmadım ama gerek arayüzü ile gerek tasarımıyla ilgimi çekiyor. Kullanıcılar kısa kısa da olsa görüşlerini yazarsa seviniriz. Örneğin hiç zorla kapanma, takılma oluyor mu? Pili ne kadar gidiyor, ekran süresi ne kadar oluyor? Ses kalitesi nasıl? Beğenmediğiniz bir yönü var mı, varsa ne? Kısa kısa cevaplar lütfen. Paylaşmak güzeldir paylaşın deneyimlerinizi lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana gore tek eksi yani 8gb hafizasi dolmadi daha ama az..batarya gunu rahat cikartiyor.ama bu ekrana daha buyukte olabilirdi..kilifsiz kullanmayin..gerisi iyi..

• quote:

Orijinalden alıntı: gunesekosan

Ben de düşünüyorum bu telefonu. Ama henüz bir kullanıcı incelemesi göremedim. HTC'yi hiç kullanmadım ama gerek arayüzü ile gerek tasarımıyla ilgimi çekiyor. Kullanıcılar kısa kısa da olsa görüşlerini yazarsa seviniriz. Örneğin hiç zorla kapanma, takılma oluyor mu? Pili ne kadar gidiyor, ekran süresi ne kadar oluyor? Ses kalitesi nasıl? Beğenmediğiniz bir yönü var mı, varsa ne? Kısa kısa cevaplar lütfen. Paylaşmak güzeldir paylaşın deneyimlerinizi lütfen.

S4 activeden geçtim 2gün oluyor telefon yağ gibi akıyor s4 act. yanında halt etmiş nede olsa samsung hepsi aynı :) ses kalitesi bence çok çok iyi müziği kapatasım gelmiyor :) ekran görüntü kaliteside çok iyi, şarjda bi günü çok çok rahat çıkarıyor sosyal medya ve müzik delisi olduğum halde kullandığım telefonlarda şarjı en iyi olan buydu diyebilirim telefon gerçekten mükemmel

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanak777

quote:

Ben de düşünüyorum bu telefonu. Ama henüz bir kullanıcı incelemesi göremedim. HTC'yi hiç kullanmadım ama gerek arayüzü ile gerek tasarımıyla ilgimi çekiyor. Kullanıcılar kısa kısa da olsa görüşlerini yazarsa seviniriz. Örneğin hiç zorla kapanma, takılma oluyor mu? Pili ne kadar gidiyor, ekran süresi ne kadar oluyor? Ses kalitesi nasıl? Beğenmediğiniz bir yönü var mı, varsa ne? Kısa kısa cevaplar lütfen. Paylaşmak güzeldir paylaşın deneyimlerinizi lütfen.

S4 activeden geçtim 2gün oluyor telefon yağ gibi akıyor s4 act. yanında halt etmiş nede olsa samsung hepsi aynı :) ses kalitesi bence çok çok iyi müziği kapatasım gelmiyor :) ekran görüntü kaliteside çok iyi, şarjda bi günü çok çok rahat çıkarıyor sosyal medya ve müzik delisi olduğum halde kullandığım telefonlarda şarjı en iyi olan buydu diyebilirim telefon gerçekten mükemmel

Hocam kamerada zoom yapınca netlik ayarı yapıyor mu telefon ?

• quote:

Orijinalden alıntı: joe-kr

quote:

quote:

Bende yapıyor ama bikaç kişide yapmadığını okudum hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joe-kr

quote:

quote:

Bende yapıyor ama bikaç kişide yapmadığını okudum hocam

Teşekkür ederim hocam

• 3 ayı doldurdum; biraz da basic user olduğum için şu ana kadar beni tamamı ile memnun etti.. Zaten ara ara yorumlar yapıyorum ama tekrar güncelleyeyim..

Dediğim gibi öyle telefonla çok karmaşık ve sık işler yapmadığım için yani elimden düşürmem demediğim için batarya performansı benim için çok ama çok iyi.. Genellikle WI-FI ile bağlantı kuruyorum ve sosyal ağ uygulamaları dışında pek uygulama kullanmam, yine oyun oynama sıklığım çok az ve çok fazla telefon görüşmesi de yapmam.. Ekran parlaklığı ortanın biraz altında.. Yani watsup, face, swarm gibi uygulamalarla gün içinde yarım saatten biraz fazla telefon görüşmesi ile en son neredeyse 60 saat şarj süresi aldım.. Bence mükemmeldi.. Dediğim gibi çok değil ama her şeyden biraz kullandığım bir kullanma periyodum vardı.

Ön kamerası çok iyi.. Son günlerin trendi selfie telefonlarından birisi bile olabilir. Yine arka kamerası ve kamera uygulamaları çok başarılı.. Kamera kesinlikle alıcıyı memnun edecektir, özellikle HTC kullanıcıları önceki ve güncel cihazları bildiği için belki de şu anda en iyi kameralı HTC telefonu diyebiliriz. Zaten HTC cihazın tanıtımını kameraya odaklanarak yapıyor..

S400 cihazı olduğu için performans konusu hakkında pek bir şey diyemeyeceğim. Çünkü şu andaki amiral gemilerini kullanmadım ve karşılaştırma yapamam. Ama uygulamaların stabilitesi ve çalışma hızları ile yine cihazın rehberinin açılma hızı, internet browserının seriliği, download hızı ve kalitesi bence bu fiyatta bir telefon için çok iyi.. Oyun konusunda yorum yapamam, az oyun yükledim ama hepsi de çok stabil çalıştı. Cihazda takılma, kapanma gibi bir sorun hiç olmadı inşallah da olmaz..

Ahize ve mikrofon için olumsuz bir durum ve geri dönüş yaşamadım. Benim sesim de karşımdakinin sesi de gayet net..

Kasası plastik ama öyle Samsung ve LG'nin orta segmentinde ki cihazlarının plastiğinden çok daha iyi. Ve çok şık bir telefon, arka kısımın öyle hemen çizilecek bir durumu yok. Özellikle tasarımının da katkısıyla ince duran bir telefon ve ben kılıf ile kullanmayı da bu yüzden pek istemiyorum. Alışkanlıklardan ötürü ben de kılıf takıyorum ama özellikle evdeyken kılıf takmıyorum. Bence kolay çizilecek bir telefon değil, özellikle dikkatli ve güvenli bir yerde taşıyorsanız, kılıf kullanmanıza gerek yok.. Yine ön cam gorilla glass 3 ve ben ilk alırken taktırdığım ekran koruyucuyu çıkardım. Özellikle Note 3'de ki ince silikon kılıflardan bulabilsem hemen alacağım umarım yakında sağda solda satışta görebiliriz.

Sense 6 ile cihazın kullanımı çok rahat ve pratik.. Özellikle HTC kullanıcılarının hatta android kullanıcılarının hemen alışacağı bir telefon. Belki biraz büyük ama 3 günde ebatlara alışıyorsunuz. Yine lock butonunun solda olması biraz eleştirildi ama dediğim gibi 3 günü bile bulmuyor buna alışmak. Zaten başkaları arka tarafa lock button koyunca saçma olmuyor HTC sola koyunca millet laga luga yapıyor. Bu eleştirilecek bir şey değil. Alıştıktan sonra hiç bir şey fark etmiyor.

Fiyatı eleştiri konusu oldu hala oluyor ama satın almayı düşünenlere tavsiyem aynı; büyük teknoloji marketlerden ziyade piyasadan yani telefonculardan fiyat almaya çalışın hatta İstanbul, Ankara gibi illerde yaşıyorsanız sahibinden.com'da ki ilanlara bakarak satın almaya çalışın. 1.100 TL gibi rakamlara vodafone brandli (cihazı Türkiye'ye Vodafone getirdi yani grey marketten bahsetmiyorum bir kaç kişi bunu yanlış anlamıştı bildiğimiz 2 yıl garantili) kapalı kutu bulunabilir belki 50 TL ya da 100 TL o anki duruma göre artabilir ama öyle 1.400 TL değil bu telefon. Ben 3 ay önce 1.250 TL'ye aldım.

Piyasada güncel olup, büyük ekranlı olup, 1.200 TL civarına satın alınabilecek en iyi telefon olduğunu düşünüyorum. Sorusu olan arkadaşlara da yardımcı olmaya çalışırım.

• Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Özellikle Roque_Jn beklemediğim kadar uzun bir inceleme yazmış. Özellikle orta karar kullanıcılar için cok iyi bir yorum olmuş.

• Arkadaşlar merhaba , dun vodafone dan 2 ad aldik esime ve bana ama esim begenmedi , birini hic acmadik kutusunda duruyor , isteyene 1050 tl pazarliksiz veririm faturasi var kapali kutu.Neden 1000 degil 1050 diyenlere cevaben telefoncu 1000 veriyor bende az ustune satiyorum.İlgilenen arkadaş pm atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarGoS -- 18 Eylül 2014; 23:15:43 >
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Telefon ilgimi çekti ancak kafama takılan bi sorun var. Size komik gelebilir ancak menünün aşşağı doğru indirme şeklinde olduğu için gerçekten bi soğuma oldu . Bu menüyü acaba samsungda falan oldugu gibi yana kaydırma şeklinde yapabiliyormuyuz
  • merhaba arkadaşlar telefonu kendi telefonum olan note 3 ile kıyasladım aynı ortam aynı ışık altında htc daha karanlık fotoğraf çekiyordu normal mi bu acaba? yoksa kamerada bir sorun mu vardı. hatta allah allah deyip ayarlarını falanda sıfırladım ama sonuç değişmedi
  • herkese merhaba

Umarım yeri burasıdır

Yakın bir arkadaşım 1 ay önce aldığı htc desire 816yı satıp iphone 6 alacakmış...800e satarım dedi ben onu 750ye indiririm

fiyatı 750 dersek nasıl sizce fiyatı ? Sıfır GM discovery almaktansa daha 1 aylık ve garantisi devam eden bu telefonu almak mantıklı mı?

Telefon gayet demiz hiçbir çizik vs yok zaten yakın arkadaşım bir sorunu olsa söylerdi kesinlikle
  • vonaleee kullanıcısına yanıt
    Bence hiç kaçırma

• gunesekosan kullanıcısına yanıt
    Vazgeçti :/

Kardeşine verecekmiş :/
  • Arkadaşlar selam nexus 4'den geçilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranın altındaki tuşların yerleri değiştirilebiliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akadaşlar oyunlari sd karta kurabiliyoz mu ?

• Oyunlar sd karta tasinabiliyor olmasi lazim ilk kurarken sanirim telefon hafizasina kuruluyor..

Ekranin altindaki tuslardan kastin geri, ana ekran gibi tuslarsa hayir degismiyor ama onlarin ustundeki tuslarsa degisebilir..

Bu telefonun talep gormemesi beni gercekten sasirtti; vodafone da guzel kampanyalar var, serbest piyasada guzel fiyatlara bulmak mumkun.. Sanirim herkes 1.400 tl olarak benimsedi ve bu yuzden uzak duruyor.. Performans olarak da soru isaretleri yaratti ama hepimizde yazdik cizdik burada; eger telefonunuz ucsun kacsin diye bir derdiniz yoksa her turlu sizi mutlu edecek diye.. Hizi ve stabilitesi cok iyi, tasarim bu buyuklukteki ekranla birlikte kendine baktiriyor.. Batarya eger elinizden dusurmuyorsaniz bile 24 saate ulasir bakin 16 saat demiyorum.. Ben cogunlukla 36 saatten fazla batarya suresi aliyorum.. Multimedya ozellikleri ise Htc telefonlari icerisinde zirvedeki telefonlardan biri.. Kamerasi ve hoparlor destegi ile kafanizda soru isareti olmadan alin arkadaslar.. Donanim ihtiyaclariniz dogrultusunda anlamlidir; ram 2 gb degil diye hafiza 8 gb (ben gittim 12 liraya hafiza karti aldim kiliftan dahi daha ucuz) diye alternatiflerinizden cikarmayin..

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.