Şimdi Ara

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
7
Favori
20.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vforfreedom

quote:

Orijinalden alıntı: tifobakteri

Simdi alsam gene kararsiz kalirdim. 1,5 gb ram diyor ama 1,3 gb sunuyor. Zaten 1,3 gb tamamini kullanmiyor telefon fazla yormazsan. 800 mb kullaniyorum aktif olarak. Ekrani 5" olsaymis daha guzel olurmus. Kisacasi bu ikisinin arasinda karar ver. Dogru yoldasin

valla g2 bir çok konuda eziyo. ve htc daha pahalı garip şekilde. sizde htc mi var ?

Bende desire 816 var. G2 alacaksan 32'lik alman daha iyi olur ayrica. Ben bildiklerimi aktardim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telini rootlayan varmi acaba?? Ve bootloader acikmi kapalimi bi kodla ofreniliyomu

• Ben de kardeşime aldım arkadaşlar. Cihaz çok şık duruyor. Arayüz tartışmasız en iyi android arayüzü (sense).
    G2'yle kıyaslamak bence doğru değil. General mobile daha donanımlı daha ucuz ona bakarsak. Rakamlara bakarak cihaz almak, markaların pazarlama politikasına yenik düşmektir. Tabi ki donanım önemli ama sadece donanıma bakarak karar vermek çok yanlış.
    HTC bence androidin en kaliteli markası olmuş durumda. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: 2181679

Ben de kardeşime aldım arkadaşlar. Cihaz çok şık duruyor. Arayüz tartışmasız en iyi android arayüzü (sense).
    G2'yle kıyaslamak bence doğru değil. General mobile daha donanımlı daha ucuz ona bakarsak. Rakamlara bakarak cihaz almak, markaların pazarlama politikasına yenik düşmektir. Tabi ki donanım önemli ama sadece donanıma bakarak karar vermek çok yanlış.
    HTC bence androidin en kaliteli markası olmuş durumda. ;)

Arkadas arasinda kalmis diye karsilastirinca kiyas oldu mecbur . Tabii ki g2 desire 816'dan ustun donanimli ancak desire 816'daki donanim hic fena degil.

• iphone 2 den beri apple kullanicisiyim en son iphone 5s'im vardi son 1 hafta onceye kadar ta ki dubaiye giderken kaybolana kadar.

Sans eseri dubai de sirf gozume takildigi icin cok guzel gozuktugu icin gittim htc desire 816 siyah aldim tek simkartli versiyonu. 300 dolara aldim ve tr de fiyatina hic bakamadim cunku telefonum yoktu oteldede internet sikintisi vardi. su kac gunde cihazi inceledigim kadariyla sirf iphone kullanmis biri olarak soyleyebilirim ki bundan sonra asla ama asla iphone almam. andoride karsi her zaman on yargim vardi samsung yuzunden. ailede samsung galaxy kullanipta sikayet eden cok oldugu icin. ama ben cok memnunum. sirf sarj olayini ele alsak bile yeter. ki binlerce sayamadigim ustunlugu var. arkadasimin iphone 5s ini elime aldigimda resmen oyuncak gibi geliyor cihaz. nasil kullanmisim o telefonu inanamiyorum. gozum alismis 720p ekranina. gercekten oneriyorum uygun fiyata bulursaniz sasmayin.
  • Bende bu telefonu almayı düşünüyorum , Standart bir kullanıcıyım int. dolaşımı,müzik, video film dizi vb. izlerim en fazla bide ufak oyunlar, araba yarışı vb. sağlam oyunlar tablet var ordan oynarım zaten.
    Yeni güncelleme felan geliyor sürekli işletim sistemlerine , sorunsuz bu tel ne kadar kullanılır ve yakın zamanda alan var ise fiyat nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pennyroyaltea

Bende bu telefonu almayı düşünüyorum , Standart bir kullanıcıyım int. dolaşımı,müzik, video film dizi vb. izlerim en fazla bide ufak oyunlar, araba yarışı vb. sağlam oyunlar tablet var ordan oynarım zaten.
    Yeni güncelleme felan geliyor sürekli işletim sistemlerine , sorunsuz bu tel ne kadar kullanılır ve yakın zamanda alan var ise fiyat nedir.

Standart bi kullaniciyi fazlasıyla mutlu edecek bi cihaz. Kardeşim kullanıyor çok memnun. Evkurdan almıştık; 1400 lira (10 taksit).

• Ben ikinci el 1 aylik 825 e aldim...memnunum cok telden...sarji cok gidiyo diger tellere gore tavsiye ederim

• Arkadaşlar cihazın arada bir kendi kendine sesi kisiliyor. Kapatıp açınca düzeliyor. Aynı sorunu yaşayan var mi? Neden kaynaklanıyor olabilir acaba?

• Merhabalar telefonu yeni edindim daha önce hiç micro sd kart kullanmadığım için merakım acaba 816'ya 32GB'lık bir micro sd kart taktığımız vakit bunu ayrı bir kapasite olarak mı görüyor yoksa halihazırda htc'nin 8 gb dahiliden kalan kapasite ile mi birleştiriyor..son olarak kingston mu toshina mı önerirsiniz? şimdiden çok teşekkürler iyi günler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilic0

Merhabalar telefonu yeni edindim daha önce hiç micro sd kart kullanmadığım için merakım acaba 816'ya 32GB'lık bir micro sd kart taktığımız vakit bunu ayrı bir kapasite olarak mı görüyor yoksa halihazırda htc'nin 8 gb dahiliden kalan kapasite ile mi birleştiriyor..son olarak kingston mu toshina mı önerirsiniz? şimdiden çok teşekkürler iyi günler ...

İkisi ayrı birimler hocam. Class 10 herhangi bi marka alıp kullanabilirsiniz.

• Tüm sayfaları okudum...Enteresan yorumlar var.Hiçkimse bahsetmemiş ama
    HTC ve Huawei'nin önemli bir özelliği vardır;
    Bayramlarda eşinize dostunuza toplu mesaj çekme isterseniz,
    rehberde bir defalık oluşturduğunuz gruplarınıza
    tek tuşla hepsine aynı anda mesaj çekebilirsiniz.
    Bu olayda mesaj sınırı şöyledir;
    İphone :10 kişi
    Samsung:Bir modelleri 10 bir modelleri 20 kişi
    Asus:30 kişi
    Sony:50 kişi
    Huawei G330:100 kişi
    HP Slate 6 6004EN:100 kişi
    HTC:250 kişi
    Huawei Mediapad 7 Youth ve Ascend Mate:250 kişi...
    ...
    Hiç reklam yapmadıkları ama benim gibi Sivil Toplum Örgütlerinde(Dernek)
    iletişim sorumlusu biri olarak 200-300 üyeli dernekler için muhteşem bir özellik...
    Lütfen rehberinizde gruplar oluşturup(arkadaşlar,meslektaşlar,mahallem,sitem,dersane,okul vss...)
    bir deneyin.Birçok GSM operatörü aylık 5000 sms'i 12 TL'ye veriyor...
    Birde bu yönden değerlendirin HTC'yi...

• Arkadaşlar gitti..... .com'da
    1079 TL Çift hatlı modeli var...
    100 TL Maximum ve %5 GG indirimi ile 925 TL'ye geliyor cihaz...
    Kullananlara özellikle sormak istiyorum;
    Çift hatlı modelini kullanan var mı?
    Çift hatlıda batarya süresi nasıl,
    ayıca çift hattın kullanımı nasıl?
    Şimdiden teşekkürler...
  • @2181679 hocam cevabın için teşekkürler tlf'u güç tasarrufu modunda orta çizginin sol taraf 3'te 1 konumunda(ultra değil) kullanıyorum hiçbir uygulama açık değil sadece twitter ile 3,4 dk 'da 0.01 düşüyor sizde de aynı mı bi de %10 seviyesinden şarja taktım yaklaşık 4 saat gibi bir sürede doldu.. tlf'nun usb girişi biraz geniş gibi geldi kabloyu soktuğum vakit biraz oynarsan sağ'a sola herakete müsait gibi bir de uzatma fişine taktığım vakit şarjın başlığından çok kısıt iniltiler farkettim ama direk pirize takınca inilti falan çıkmıyor ...neden yapıyor anlamadım takım kendi orjin şarj takımı ... sizelere aktarmak istedim kolay gelsin
  • Bu tel de hata ayiklama modu nasil aciliyor acaba acil yardim

• Arkadaşlar bu ürünün çift hatlısını kullanan yok mu???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmelihfb

Bu tel de hata ayiklama modu nasil aciliyor acaba acil yardim

Ayarlardan "hakkında" kısmına gel. Yazılım bilgisi bölümüne tıkla. Sonrasında "daha" seçeneğine gir dostum. Orada "build numarası" kısmı karşına çıkacak. Üstüne 6-7 defa bas bırak. Tekrar ayarlar kısmına dön. En altta geliştirici seçenekleri kısmı açılmış olacak. Modu orada bulabilirsin.
  • quote:

Arkadaşlar cihazın arada bir kendi kendine sesi kisiliyor. Kapatıp açınca düzeliyor. Aynı sorunu yaşayan var mi? Neden kaynaklanıyor olabilir acaba?

Bende öyle bir sorun yok da, ses müzik çalarken mi kısılıyor yoksa arama geldiğinde falan mı? Bende 3g sorunu var. Ayar yaptırdım ama yine bir aksaklık var sanki...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar cihazın arada bir kendi kendine sesi kisiliyor. Kapatıp açınca düzeliyor. Aynı sorunu yaşayan var mi? Neden kaynaklanıyor olabilir acaba?

Bende öyle bir sorun yok da, ses müzik çalarken mi kısılıyor yoksa arama geldiğinde falan mı? Bende 3g sorunu var. Ayar yaptırdım ama yine bir aksaklık var sanki...

Müzik, oyun vb. hocam.. Hattiniz turkcell mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mmelihfb

Bu tel de hata ayiklama modu nasil aciliyor acaba acil yardim

Ayarlardan "hakkında" kısmına gel. Yazılım bilgisi bölümüne tıkla. Sonrasında "daha" seçeneğine gir dostum. Orada "build numarası" kısmı karşına çıkacak. Üstüne 6-7 defa bas bırak. Tekrar ayarlar kısmına dön. En altta geliştirici seçenekleri kısmı açılmış olacak. Modu orada bulabilirsin.

Hocam denedim oldu...ama sasirdim o menuyu niye saklamislarki...diger tellerde orasi acik oluyor

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.