Şimdi Ara

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
7
Favori
20.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Oyunlar sd karta tasinabiliyor olmasi lazim ilk kurarken sanirim telefon hafizasina kuruluyor..

Ekranin altindaki tuslardan kastin geri, ana ekran gibi tuslarsa hayir degismiyor ama onlarin ustundeki tuslarsa degisebilir..

Bu telefonun talep gormemesi beni gercekten sasirtti; vodafone da guzel kampanyalar var, serbest piyasada guzel fiyatlara bulmak mumkun.. Sanirim herkes 1.400 tl olarak benimsedi ve bu yuzden uzak duruyor.. Performans olarak da soru isaretleri yaratti ama hepimizde yazdik cizdik burada; eger telefonunuz ucsun kacsin diye bir derdiniz yoksa her turlu sizi mutlu edecek diye.. Hizi ve stabilitesi cok iyi, tasarim bu buyuklukteki ekranla birlikte kendine baktiriyor.. Batarya eger elinizden dusurmuyorsaniz bile 24 saate ulasir bakin 16 saat demiyorum.. Ben cogunlukla 36 saatten fazla batarya suresi aliyorum.. Multimedya ozellikleri ise Htc telefonlari icerisinde zirvedeki telefonlardan biri.. Kamerasi ve hoparlor destegi ile kafanizda soru isareti olmadan alin arkadaslar.. Donanim ihtiyaclariniz dogrultusunda anlamlidir; ram 2 gb degil diye hafiza 8 gb (ben gittim 12 liraya hafiza karti aldim kiliftan dahi daha ucuz) diye alternatiflerinizden cikarmayin..

Htc 8x den 816 ya gecilir mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben android den windows a geçmem.. Senin için windows mobile ne anlama geliyor bilmiyorum; ama muhtemel android tecrüben vardır.. Benim her türlü tavsiye ettiğim bir cihaz, sende diğer yorumlarımı okumuşsundur. Memnun kalacağından eminim.
  • Desire 816'lar Android L güncellemesi alacak mı?
  • arkadaşlar 110 tl + 11 tl indirimle 1130 a alınabiliyor hemde htc turkıye garantili
    http://www.n11.com/htc-desire-816-android-8gb-2-yil-resmi-htc-servis-garantili-P32437412
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

Desire 816'lar Android L güncellemesi alacak mı?

Daha önce HTC'den konuyla ilgili bir sızıntı olmuştu, burası ya da başka bir teknoloji portalı paylaşmıştı; L'yi vereceklerini görebiliyorduk.. Kasım-Aralık ayı olarak paylaşılmıştı, tabiki bence yetişmeyecek ama alacağını düşünüyorum. 816 HTC'yi memnun eden bir cihazdı, bence arkasında duracaklardır.

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek

• telefonu vodafone RED tarifesi ile 38TLx24ay =912TL ye aldık. bu fiyata kaçmayacak bir telefon ama gidip bir teknoloji marketten 1300TL verip alsaydık içimize otururdu.
  • Brighstar garantili Htc desire 816 sifir 850 Tl alsam sizce iyi mi yoksa meizu mx4 gelcek 1000 tl civari onu mu beklesem cok kararsizim :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler telefonu kullanan arkadaşlar bilgi verebilirse çok sevinirim. Telefonda screen mirror özelliği mevcut mu?
  • akifs44 kullanıcısına yanıt
    1-2 ay içinde HTC 820 modeli gelince sahadaki HTC 816'ların fiyatlarında düşme yaşanabilir ama 850 TL iyi fiyat.
  • Desire 816 kullananlar kulubu varmi forumda...bende bugun aldim bu cihazdan

• arkadaşlar hakikaten bilgi verirmisiniz. fiyatı hariç herşeyi ideal gibi duruyo. donma,kasma,stabilite camera vb konularda yardım istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

arkadaşlar hakikaten bilgi verirmisiniz. fiyatı hariç herşeyi ideal gibi duruyo. donma,kasma,stabilite camera vb konularda yardım istiyorum

Ben de merak ediyorum

• Teli root nasil yapicaz..detayli anlatimini iceren bi site varmi acaba

• quote:

arkadaşlar hakikaten bilgi verirmisiniz. fiyatı hariç herşeyi ideal gibi duruyo. donma,kasma,stabilite camera vb konularda yardım istiyorum

Alacaksan ben tavsiye ederim bir kullanici olarak. Kasma ufak tefek uygulama guncellemelerinde olmustu gecen o zaman da viruslu zarar gormus dosyam vardi. O da onun bahanesi. Kamerasi gayet memnun edici. On kamera desen 5 mp, gayet iyi. Uygulamalarin acilmasi kapanmasi seri. 1.6 ghz ama sanki daha yuksek hiz hissi veriyor. Benim tek sıkıntim 3g baglantim kesiliyor, sonra internetin aktif olmasi icin h isaretinin altindaki yukari dogru olan ok bir sure yanip sonuyor. Yardim edebilecek varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tifobakteri -- 13 Kasım 2014; 9:02:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2181679

quote:

Ben de merak ediyorum

Ki ben iphone 4s'ten gecis yaptim. Bana devrim gibi geldi Bir yukarida tavsiyelerimi soyledim dostum. Bir iki seyi yazmamisim onu da senin alintini alip yapalim. Muzik kalitesi hakikaten on numara. Yuksek bir ses vermiyor oyle ancak kalite fena. Ses vermiyor deyince yanlis olmasin bangir bangir degil yani. Kulakligini begenmedim acikcasi. Bir de 8 gb dahili hafiza en onemli eksigi. 32 gb aldim ek olarak. Cogu uygulamayi tasiyamadim karta. Root gerekiyormus.

• ama bi yandanda aynı fiyata çok daha iyi olan lg g2 alınır diyorum
  • quote:

ama bi yandanda aynı fiyata çok daha iyi olan lg g2 alınır diyorum

Ben de kararsiz kalmistim. Arkadasimda vardi g2. Ses kalitesi, ekran buyuklugu ve selfie kamerasi daha cekici geldi acikcasi desire 816'da. Sadece fiyat ucuk bana kalirsa. G2 alsan da pisman olmazsin, bunu da.

• quote:

Orijinalden alıntı: tifobakteri

quote:

Ben de kararsiz kalmistim. Arkadasimda vardi g2. Ses kalitesi, ekran buyuklugu ve selfie kamerasi daha cekici geldi acikcasi desire 816'da. Sadece fiyat ucuk bana kalirsa. G2 alsan da pisman olmazsin, bunu da.

işlemcisi ve rami daha iyi g2 de. fiyatda aynı.. ama htc de kaliteli
  • quote:

quote:

quote:

işlemcisi ve rami daha iyi g2 de. fiyatda aynı.. ama htc de kaliteli

Simdi alsam gene kararsiz kalirdim. 1,5 gb ram diyor ama 1,3 gb sunuyor. Zaten 1,3 gb tamamini kullanmiyor telefon fazla yormazsan. 800 mb kullaniyorum aktif olarak. Ekrani 5" olsaymis daha guzel olurmus. Kisacasi bu ikisinin arasinda karar ver. Dogru yoldasin

• quote:

Simdi alsam gene kararsiz kalirdim. 1,5 gb ram diyor ama 1,3 gb sunuyor. Zaten 1,3 gb tamamini kullanmiyor telefon fazla yormazsan. 800 mb kullaniyorum aktif olarak. Ekrani 5" olsaymis daha guzel olurmus. Kisacasi bu ikisinin arasinda karar ver. Dogru yoldasin

valla g2 bir çok konuda eziyo. ve htc daha pahalı garip şekilde. sizde htc mi var ?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.