Şimdi Ara

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
7
Favori
20.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkürler hocam arayüz ve ses kalitesinden şüphem yok sonuçta htc, oyunlarda da kasmıyorsa sorun yok. Çok hoşuma gitti cihaz şöyle 1200den falan bulursam güzel olur..
  • 1.200'den falan rahat bulursun o konuda şüphen zaten olmasın.. Cihazda performans olarak gerçekten kaliteli.. S4 bugün için zaten çok yeterli bir işlemci, daha uzun vadede S600-S800 gibi işlemcilerle kıyaslanıyor ve olumsuz referans veriliyor fakat stabilitesi gayet iyi olan bir işlemci ki bu sene bir çok üretici firma cihazları için bu işlemciyi tercih ettiler. Ayrıca zaten ihtiyaçlarınız sizi yöneltmeli; yukarıda da söylemiştim, telefona göre ihtiyaç yaratmayın, ihtiyacınıza göre telefon seçin, beğenilerinize göre.. 1,5-2 sene kullanacağın bir cihazı her gün yanında olacak, bırak da gönlünden geçtiği gibi al.. T2 Ultra benim de çok incelediğim bir cihazdı. Tasarımı çok güzel, büyüklüğü de aslında alışılabilecek bir büyüklük. Ancak ben ilk tanıtıldığı günden beri, arkasının cam olduğunu zannederken plastik olduğunu görünce soğumuştum yine 1gb Ram'i de düşündürmüştü. Zaten ezelden gelen HTC sadakati de vardı. Desire 816 tasarım olarak bence daha ideal, tabi bu benim yorumum. Yani Htc donanım olarak zaten bir tık ileride, yine Sense faktörü de var. Senin tüm yazdıklarından referans alarak ben asla pişman olmayacağın bir cihaz olacağı konusunda eminim.

İlk şarjdan sonra 32 saat de %10'a düştü. Bunun içinde oyun dışında her şey var..

• Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    Sony güzel hoşda.......

Yıl olmuş 2014 1 GB ram ne ya artık firmaların hepsi 1.5 GB altı Ram koymamalı Ortası bu olmalı
    Fiyatta 816 ile aynı ama Sırf Ram den kaybediyor T2 ......

Sony xperia arayüzü bana biraz ağır geldi Öncedende kullandım o arayüzü 512 mb ram ile... Donma kasma cook yapıyodu 1 Gb ram ile gene donmalar yapacaktır
  • arkadaslar modern combat, gta vs oynayan varmi 816 da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

1.200'den falan rahat bulursun o konuda şüphen zaten olmasın.. Cihazda performans olarak gerçekten kaliteli.. S4 bugün için zaten çok yeterli bir işlemci, daha uzun vadede S600-S800 gibi işlemcilerle kıyaslanıyor ve olumsuz referans veriliyor fakat stabilitesi gayet iyi olan bir işlemci ki bu sene bir çok üretici firma cihazları için bu işlemciyi tercih ettiler. Ayrıca zaten ihtiyaçlarınız sizi yöneltmeli; yukarıda da söylemiştim, telefona göre ihtiyaç yaratmayın, ihtiyacınıza göre telefon seçin, beğenilerinize göre.. 1,5-2 sene kullanacağın bir cihazı her gün yanında olacak, bırak da gönlünden geçtiği gibi al.. T2 Ultra benim de çok incelediğim bir cihazdı. Tasarımı çok güzel, büyüklüğü de aslında alışılabilecek bir büyüklük. Ancak ben ilk tanıtıldığı günden beri, arkasının cam olduğunu zannederken plastik olduğunu görünce soğumuştum yine 1gb Ram'i de düşündürmüştü. Zaten ezelden gelen HTC sadakati de vardı. Desire 816 tasarım olarak bence daha ideal, tabi bu benim yorumum. Yani Htc donanım olarak zaten bir tık ileride, yine Sense faktörü de var. Senin tüm yazdıklarından referans alarak ben asla pişman olmayacağın bir cihaz olacağı konusunda eminim.

İlk şarjdan sonra 32 saat de %10'a düştü. Bunun içinde oyun dışında her şey var..

Şarz süresi inanilmaz???

• Benim değerlerim çok da referans alınmasın.. Sadece bilgi amaçlı yazıyorum çünkü öyle elinden telefon düşürmeyen biri değilim.. Sürekli telefonla konuşan, video izleyen, müzik dinleyen sürekli kurcalama halinde biri değilim.. Satın alacak arkadaşlar şunu bilmeli ki 3G'ye de bağlı olsalar WI-FI'ye de bağlı olsalar şarj akıp gitmiyor. Ben telefonu gece bırakıp sabah alarm ile elime aldığımda şarjda hiç bir değişim olmuyor. Yüzde kaçla bırakmışsam öyle devam ediyorum. 2600 MAH 5,5 inch ekran için bile olsa gayet yeterli bir batarya. Ekranın 720P olması batarya stabilitesinde etkisi var
  • gltsryozen G kullanıcısına yanıt
    Modern combat 3 yuklicektim ucretli olmus magazada.. onun yerine agir bi silahli oyun yukluyorum suan ve oynadim Flcommando diye bi oyum. Grafikleri agir bi oyun sorunsuz calistirdi onuda

Modern combat 4 yuklesek zorlar belki biraz

Islemci guclu.. Ekran karti adreono 305 cocuk oyuncagi degil.. su ana kadar yukledigim oyunlardaa sikintii yook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 8 Temmuz 2014; 23:01:07 >
  • Az once antutu benchmark test yaptim

16.ooo puan aldi telefon

S3 u bile gecemedi

fakat kotu olmasindan kaynaklanmiyo

Telefonda cok program oyun yuklu o yuzden dusuk cikti.. telefon boşken yapmak daha iyii

• Deer hunter 2014 u de yukledim oynadim sikinti yook beyler telefonu alcak olan arkadaslarin kafasinda soru isareti kalmasin

• quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Modern combat 3 yuklicektim ucretli olmus magazada.. onun yerine agir bi silahli oyun yukluyorum suan ve oynadim Flcommando diye bi oyum. Grafikleri agir bi oyun sorunsuz calistirdi onuda

Modern combat 4 yuklesek zorlar belki biraz

Islemci guclu.. Ekran karti adreono 305 cocuk oyuncagi degil.. su ana kadar yukledigim oyunlardaa sikintii yook

ben internette bi kac videoda izledim modern combat 4 u gayet iyi calistiriyor.grafikleri orta derecede oldugu zaman bi sikinti cikarcagini sanmiyorun zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: platonn

Suphesız cıkartır 2. günü :D boom sound teknolojisi çok başarılı bende 1.5 senelik ep 630 var mükemmel bir haz veriyor. Mp3 için kullancaksan güzel bir kulaklıkta almanı tavsiye ederim yoksa tadı çıkmaz

teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için kulaklık zaten almak zorundayım kulaküstü kulaklık kulllanabiliyorum sadece :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm.

Eşinin kullandığı Turkcell hattının kontratı 8 ağustos'ta bitiyor. Vodafona geçip desire 816 almayı düşünüyorum. Cihaz bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor.
    Büyük ekran
    Dengeli çözünürlük - grafik kartı - işlemci kombosu
    Radyo (benim için önemli)
    Kaliteli çekim performansı
    HTC kalltesi....

Aynı sınıfta bu özellikleri bir arada bulamamıştım.

Vodafon cihazı kendisi getirdiği için uyguna veriyor. Aynı fiyattaki G2 için tarife + 70 tl istenlrken 816 için 48 tl isteniyor.

Ağustos bir an önce gelsin diye sabırsızlanıyorum.

Kontratsız alma imkanım yok ne yazıkki.

• Sadece adını değiştirsen kimse yüzüne bakmaz ama marka ve algı yönetimi böyle birşey..Birde sonuna yazmıyorlar mı htc kalitesi yeter reklam böyle birşey:)

• 2 yıldan fazla One X kullandıktan sonra ses konusunda yine htc yi bırakamadım 816 mı G2 mi diyordum ama biraz abartıp m8 aldım kafam rahat etsin diye benden sonra sizler telefonu incelemeye başladınız valla :)) htc kullanan birisi yine vazgeçemiyor htc den :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

Slm.

Eşinin kullandığı Turkcell hattının kontratı 8 ağustos'ta bitiyor. Vodafona geçip desire 816 almayı düşünüyorum. Cihaz bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor.
    Büyük ekran
    Dengeli çözünürlük - grafik kartı - işlemci kombosu
    Radyo (benim için önemli)
    Kaliteli çekim performansı
    HTC kalltesi....

Aynı sınıfta bu özellikleri bir arada bulamamıştım.

Vodafon cihazı kendisi getirdiği için uyguna veriyor. Aynı fiyattaki G2 için tarife + 70 tl istenlrken 816 için 48 tl isteniyor.

Ağustos bir an önce gelsin diye sabırsızlanıyorum.

Kontratsız alma imkanım yok ne yazıkki.

Merhaba benimde vodafone da üç ayım 18 temmuzda doluyo memurlar 3 aydan sonra alabiliyolarmış desire 816 yı 24 ay ayda 45 tl ye veriyolar diye biliyorum 1080 tl yapıyor.

• isoomail kullanıcısına yanıt
    siz direk hattı vodafone mu yapacaksınız yoksa yeni hat mı alacaksınız

Çünki her iki durumdada vodafone size 6 ay bekleyin diyebilir... En az 6 aylık vodafone faturalı abonelere veriyor çunki

Siz vodafonu arayıp bilgi edinin
  • cix_anka C kullanıcısına yanıt
    M8 de cok güzel ... M8 G2 gibi telefonları tercih edemeiyorum ben Büyük ekran hastasıyım oyun oynar flim izlerim
  • quote:

Çünki her iki durumdada vodafone size 6 ay bekleyin diyebilir... En az 6 aylık vodafone faturalı abonelere veriyor çunki

İlk geçenlere 1 ay içinde başvurma şansı vermişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papaz35 -- 9 Temmuz 2014; 23:21:41 >
  • quote:

M8 de cok güzel ... M8 G2 gibi telefonları tercih edemeiyorum ben Büyük ekran hastasıyım oyun oynar flim izlerim

Bende cepte taşıdığım için pek büyük ekran istemedim ama M8 aldık yinede 816 yı daha fazla inceledim ama tabi boş halde performansı belli olmuyor tam olarak
  • quote:

Bugün telefonla bayiyle konuştum
    Ama onların da kafası karışık.

Benim okuduğumda göre. Başka operatorden geçişte yapsan son 6 aylık fatura toplamın belli bir tutardaysa (bayiye gore 300, siteye göre 150), faturalarını düzgün odemissen falan faturana ekleyerek alıyorsun.

Bu şartları tamamlamıyorsan kredi kartından 576 tl çekip veriyorlar. Faturada cihaz bedeli çekilen paradan her ay düşüyor. Sonrasında normal faturanın içinde oduyorsun.

Daha önce bu şekilde HTC Wildfire S almıştım.

Ama bayi ben kart olayını hatırlatınca birine sorup evet oluyormuş dedi. Bu nedenle kontrat bitlninde yuzyuze konuşup anlaşırsak geçiş yaparım.

Vermezlerse de Avea hattım üzerinden 47 tl ek ile Grand 2 alırım. Bir HTC değil ama yakın özözelliklerde.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.