Şimdi Ara

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
7
Favori
20.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ekran cokda kotu degil sadece biraz daha parlak olsa iyi olurdu

Gunduz fena degil ekrani goruyosun onda sorun yokk

Benim gozler s4 ekranina alisti biraz o yuzden htc nin ekranida biraz soluk geldi bana neysee alisiriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende lacivert renkle aranıza katıldım. İnce ve zarif, büyük ekran. Bir telefondan istenebilecek herşey var.

Kılıf bulablilirmliyiz acaba, sanki çok rahat çizik olabilir. Hatta arka tarafında ışık vurunca anlaşılabilecek birkaç çizik oluştu bile.

• Arkadaslar oyun performansini merak edenler icin tekrar yaziyorum az once gt racing 2 yukledim ve grafik ayarlarinida en son yaptim sorunsuz oynatiyor

Kasma donma yook gayet guzel alacak olanlar Gonul rahatligi ile telefonu alabilirsiniz...

• Beyler bi yere gittigimde telefona yerimi soyleyen mesajlar geliyo naptiysam kapatmayi bulamadim.. nasil kapatiriz bu illeti.. gprs felanda acik degil internette kapali.. sebekeden geliyo bu mesajlar sizlerede geliyodur

• quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Hocam bana az gibi geldi sarz ya
    Elite ile kiyaslarsak elite in sarz stabilizesi biraz daha guzeldi..

Belki benimde zamanla duzelir ben gece yatarken koyuyorum sarza sabah 9 a kadar duruyo oyle..

Sarj dedigim gibi tamami ile kullanici aliskanliklari ile ilgili ve ona gore yorum yapmak daha rasyonel.. eski cihazim sensation xl idi ve 1650 mah batarya ile bir gun giderken desire 816 da bir bucuk gunden daha fazla gidecegine simdiden eminim.. sunu da soylemek de fayda var evdeyken ve gunduz disarida olmadigim durumlarda ekran parlakligini kisiyorum..

Android cihazinda cok karmasik isler yapmayan ve oyun delisi olmayan herkesin bu telefondan memnun kalacagina eminim :)

• merhaba arkadaşlar bende bu aralar yeni telefon almak için düşünüyorum,aklımda htc hiç yoktu bugün gittim inceledim gerçekten harika göründü gözüme,çok büyük geldi ama kesinlikle zamanla alışır,8 gb beni çok korkuttu gerçi müzik arşivi falan yok netten dinlerim oyunda pek oynamam bu sorun olur mu? ve son olarak şarj htc'de ne kadar ekran süresi aldığınız görebiliyor musunuz? ablam da htc one m7 var ama göremedim.. teşekkür ederim şimdiden
  • htc'nin marka bağımlılığı iphone'la yarışır vaziyette ama en azından iphone alanları bir yere kadar anlarım donanıma bakmıyor her türlü akıyor cihaz, peki şu hakaret gibi android cihaza methiyeler düzenlere ne demeli pes demeli!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 6 Temmuz 2014; 23:53:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

htc'nin marka bağımlılığı iphone'la yarışır vaziyette ama en azından iphone alanları bir yere kadar anlarım donanıma bakmıyor her türlü akıyor cihaz, peki şu hakaret gibi android cihaza methiyeler düzenlere ne demeli pes demeli!

kimse yanlış anlamasın ama arkadaş sonuna kadar haklı. şu telefona 1200 lira falan vermek akıl işi değil.
  • Bu teli bu fiyatlara alan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: RealSchule

quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

htc'nin marka bağımlılığı iphone'la yarışır vaziyette ama en azından iphone alanları bir yere kadar anlarım donanıma bakmıyor her türlü akıyor cihaz, peki şu hakaret gibi android cihaza methiyeler düzenlere ne demeli pes demeli!

kimse yanlış anlamasın ama arkadaş sonuna kadar haklı. şu telefona 1200 lira falan vermek akıl işi değil.

Buyuk ekranli, arayuzu stabil, guncel, kamerasi ust duzey cihazlari siralayabilir misiniz? Herkes donanimdan referans aliyor; bakin benim gibi bir cok kullanici icin donanim en sonlarda gelen referans.. Tasarima, gorsellige en onemlisi ihtiyaclarima gore tercih yaparim ben.. Evet sadik bir HTC kullanicisiyim ama asla fanatik degilim.. T2 ultranin fiyati belli, Note 2 cikali bir bucuk sene oldu hatta 2 sene.. Lumia 1320 bile sinirli donamimi ve kamerasi ile 970 lirayken yapilan yorumlar hic rasyonel degil..

• Neler yapıyorum bahsediyim sana.

İnternet hep açık, müzik dinlemeyi çok seviyorum evde olsun dışarda kulaklıkla müzik dinlerim hep günde 2 saati bulur. 2 saatte konuşma yapıyorum.Sonra 1 saate yakın oyun oynarım asphalt 8 airborne oynuyorum akıcı bir şekilde. Gece de; kulaklıktan 720 p Hd film izliyorum. Bu halde bir %40 kalıyor. Diğer günde ya çalışıyorum ya da İzinli günüm oluyor arkadaşlarla buluşunca idare ediyorum o şekil.

Genel anlamıyla her işimi yapabiliyorum ve her gün şarza koyma gibi bir zorunluluk vermiyor telefon. İphone 3s ten geçince şarzı çok iyi geldi bana.
  • tokbey T kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam. internette var fakat ben şirinevlerde kılıf satan dükkandan cüzdanlı siyah kılıf aldım 20 Tl ye
  • Htc 816 çift cekirdek, 5 megapıksel kamera, android 4.2 ve eski sens arayüzü gibi özelliklerle gelseydi fiyatı 1.000 Tl olurdu

ama 4 çekirdekli snapdrogon 400,, 13 megapıksel kamera,,4.4 kitkat sürümü ve üstüne Htc sense 6 ile geldigi için fiyatı biraz daha uçuk hepsi o Su fiyata birde full hd ekran olsa bence cok güzel olurdu
    zaten 1.250 yede bulunuyo suan.. 1 ay sonrada 1.200 Tl ye bulunur .Yani bazı arkadaslar buraya gelip sanki bizle dalga geçermiş gibi ''o fiyata bu telefon alınırmı'' gibisinden yorumlar yapıyor

Sizene kardeşim...... Alan razı Veren razı... Adam büyük ekran seviyodur ama parasına göre ve istedigi donanıma göre telefon bulamıyodur 816 almıştır

Herkes diyoki ''G2 alınır o paraya''.... Evet alınır ama ben almadım G2 nin ekranı ufak geliyo bana.. Donanımı 816 dan iyi evet Ama ekranı ufak Bende 816 aldım Sırf ekran için G2 almadım

Veya başka adam Htc yi seviyodur almıştır veyaa Başkaa Adam Htc nin Yazılım optimizasyonunu seviyodur almıştır...

Bu telefon Çöp telefon degil aksine Bir G2 performansını cok güzel veriyor...

Rival knigst,,,,, GT racing 2 gibi büyük oyunları kurdum ve akıcı şekilde oynatıyor... Oyun performansını merak edenler için bu test yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 7 Temmuz 2014; 1:33:41 >

• ben ise sadece blinkfeed ve sense 6 için alacağım sonuç olarak bunu kimse irdeleyemez yorum yapan arkadaşlar gerçekten ilginç.
  • Sorun param var aldım diyenler değil zaten sizin gibi tiplere bakıp fiyat-performans ürünü falan sanmasın insanlar diye yazıyoruz.Yoksa htc harflerinin yan yana duşuna bile verilir o para sizin kafanızla.

En altta linux üstünde android en üsttede sizin sensey arayüzünüz var stabilite olayını abartıyorsunuz bir ayfon olamaz sistem tamamen farklı ve daha dolambaçlı kendinizi kandırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 7 Temmuz 2014; 1:33:54 >
  • ten_don T kullanıcısına yanıt
    İphone Olur diyen yokki

Ama android telefonlara nazaran Çok stabil çalışıyo... Hele samsung maceralarımdan sonra 816 Bana iphone gibi geldi
  • bundaki özellikler samsungda olsaydı o telefona para verilmezdi ama söz konusu htc olunca gerek arayüzü gerek saglamlıgı olsun samsunga bin basar. bu fiyata lg g2 de alınablrdi evet ama lg daha bu piyasada yeni söz sahibi bi telefon ve bana daha cok elimde patlayacakmıs gibi bi his veriyor nedense bu benim düşüncem sizi bilmem htc her konuda iyi bence..
  • Artik burada alinir mi alinmaz midan ziyade, cihazi tanimak isteyenlere yardimci olalim, diger arkadaslarda ustad yorumlarini telefon tavsiyesi bolumunde kullansinlar.. sahsim adina ben zaten objektif oluyorum.. donanim benim icin onemli deli gibi oyun oynarim G2 mi yoksa 816 mi alayim diyen adama 816 onermem! Biz telefona gore ihtiyac yaratmiyoruz burada ihtiyaca gore telefon sectik..

Sensation xl imin cok az cektigi ve yer yer koptugu odamdan wifi si gayet guzel cekiyor..

• haklisin neyise alanlara hayirli olsun diyelim.

• Şarj süresi nasıl arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.