Şimdi Ara

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
7
Favori
20.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: platonn

Anladim. Ben aldim 2 aydir kullaniyorum. Benim gibi normal kullanici olaraktan her isimi goruyor sarzi da 2 gune yakin gidiyor vallamemmunum.insallah sende memmnun kalirsin. Sorularin varsa cevaplayabilirim

Teşekkür ederim dostum.. Olabildiğince uygun bir fiyata denk getirmeye çalışıyorum; 1.100 TL'ye kapalı kutu bulmuştum lakin renk mavi olunca içime sinmedi, son dakika vazgeçtim. Piyasası çabuk düştü 816'nın bende farkındayım ve hiç 1.250 falan vermek içimden gelmiyor ki 1.400 TL falan sakın vermeyin alacak olanlar.. Hemen her telefoncu 1.250-1.275 TL gibi rakamlara veriyor cihazı..
  • Evet en sonunda aldim Desire 816'yı.. 1.250 TL'ye vodafone brand beyaz aldim. Zaten piyasadaki cihazlarin hepsi vodafone cihazlari.. İlk izlenimim ise '3 kurus fazla olsun HTC olsun' diyorum.. Gercekten kullanilabilirlik ust duzeyde, buyuk ekran deneyimi icin cok iyi bir cihaz.. Kesinlikle parasini hak eden asla pahali diyemeyecegim bir cihaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: platonn

Anladim. Ben aldim 2 aydir kullaniyorum. Benim gibi normal kullanici olaraktan her isimi goruyor sarzi da 2 gune yakin gidiyor vallamemmunum.insallah sende memmnun kalirsin. Sorularin varsa cevaplayabilirim

abi mesela telefonda neler yapıyorsun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz bize anlatirmisin eksi yonlerini yazilimsal veya donanimsal.yani bi sikinti cikarirmi thminince kac sene goturur seni?

• Beyler bende araniza katildim beyaz 816 ile

Telefonu dun aldim vodafonedan hattima kontratli aldim. Sanirim 1.300 tl ye denk geliyo

Neyse ben elite den gectim bu telefona

720p ekrani haric bi fark yook performansda olsun veya baska biseyde olsun hersey guzel

Ilk defa htc kullaniyorum bundan oncekiler cogunluk olark samsung telefonlar kullandim.. bu telefonda bence kizilmasi gereken sey cozunurluk ve Ram miktarlari

1080p ekran ve 2 gb ram olsa idi daha iyiymis parasini tamamen hak ederdi...

Ama htc samsunglar gibi cook fazla ram yemiyor stabil calisiyor..
    Ayriyetten sarzi bana biraz cook gidiyo gibi geldi dun telefonu aldim batarya yarimdi aksama kadar oynadim batarya bitti tel kapandi gece sarza koydum ve suan 30 dakikadir internette gezindim bataryam suan %87 guc tasarruf moduda acik.. bana cook gibi geldi elite biraz daha dayanikli gidiyodu o sarz konusunda..

Oyun yuklemedim daha yuklim artilari eksileri yazarm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 6 Temmuz 2014; 9:46:47 >

• oncelikle hayirli olsun.evet dedigin gibi daha stabil calisiyor benim arkadasimda s4 var 2gb ramin 1.84 gb ini kullanma hakki veriyor ve 1.84 gb in hic bir program acik olmamasina ragmen 1.54 gbini kullaniyor.neyse senden telefon ile adim adim izlenimlerini bekliyoruz.

• Ben de ilk günün izlenimlerini yazayım; öncelikle şarj gerçekten kullanıcı ile alakalı.. 20 saat oldu telefonu açalı ki gerçekten sıfırdan kurulum, güncellemeler, kurcalama had safhada şu anda %20'de.. Wi-fi hep açık, watsup sürekli aktif, ama telefonla konusma 10 dakika gibi, 20 dakika gibi müzik, oyun ve video sanırım hiç yok.. Batarya benim kullanım alışkanlıklarım ile bir günden fazla gidecek bu anlaşıldı, yani ben memnunum.. Büyük ekran denilen şey sadece bir gün sonra sıradan bir telefona dönüşecek emin olun yani herkesin dediği telefon 5,5 inch için fazla büyük argümanı çok da rasyonel değil.. Milimetrelerle uğraşmayın Note 2 neyse bu da o işte.. Sense 6.0 tam bir kullanıcı deneyim yaşatıyor, ben en son sense 3.5'da kaldığım için benim için harikulade oldu.. Touchwiz ile ya da Xperia ile falan karıştırmayın HTC'de son cihazlarda görsellik had safhada.. Denildiği gibi Boomsound gayet etkileyici, çoğunlukla hoparlörden az ses geliyor denilen şey burada hiç yok, açın müzik dinleyin film izleyin her şey çok berrak.. İnternet browser performansı beni memnun etti siz ne kadar çabukluk ve hız bekliyorsunuz bilmiyorum ama bene her şey hızlı gerçekleşiyor.. Kamera şaşırtıcı derecede çok iyi.. Sanırım HTC'nin en iyi kamerası olabilir.. Yine kamera uygulamasının kullanılabilirliği de bir o kadar kolay ve araçlar çok fazla sadece bir fotoğraftan daha fazlasını yaptırabilirsiniz.. Cihazın en iyi yönü kamerası zaten lansmanda en ağırlık verdikleri konu bu oldu.. Kilit ve ses tuşlarını sol tarafta olduğu çok eleştirildi, bakın telefonunuz satın aldıktan sonra gün içerisinde en çok kullandığınız şey oluyor bu da şu demek; sadece alışkanlık! İkinci gün her şey sıradan gelecek, sonuçta senin kullanım alışkanlığın başladıktan sonra sol ya da sağ fark etmeyecek sonuçta nasıl unlock ettiğinin ne anlamı var, akrobasi yapmayacaksın emin ol! Unlock button un arkada olmasına alışılıyorsa inanın solda olması daha makul! 720P ekran yine kullanıcı deneyim ile ilgili ekran zaten büyük olduğu için daha canlı bir görüntü deneyimi yaşıyorsunuz.. 4,7 inch için belki zayıf kalırdı ama 5,5 inch için 720p super lcd 2 ekran var, öyle yabana atılacak bir ekran değil.. Cihaz ince inanın ince, özellikle kılıfsız kullanım için çok güzel bir detay bu, büyük ekranın bu kadar ince olması güzel bir detay, emin olmamakla birlikte HTC'nin en ince telefonu olabilir.. Cihaz açılır açılmaz en son HTC telefonumda neler varsa, nasıl varlarsa aynen geri getirdi, duvar kağıdına kadar..

Eksik yönleri var mı? Cihaz performans cihazı değil, uygulamaların açılışı beklendiği gibi hızlı olmayabilir, yani ne beklediğinizle doğru orantılı! Yani akıcaz gidicez diyorsanız beklemeyin! Sonuçta S4 işlemcisi olan bir cihaz ama sanki biraz daha hız ve serilik fena olmazdı. 8 gb depolama alanı gerçekten pintilik! Zaten 4,17 ile geliyor cihaz.. Uygulamalar yüklendiğinin de, resimler ve müzikler yüklendiğinde puffff yani bitti işte.. Ben az uygulama kullanan biriyim ama resimler ve müzikler yine de doldu şu an 0,9 gb yerim var ve bu acaba cihazın stabilitesini etkileyecek mi bilmiyorum! Kullanılabilir RAM 1.3 görünüyor ve son uygulamalar temizlendiğinde bile 750 mb aktif, bu sizin için önemli olabilir benden söylemesi.. (Ben "az uygulama ve hiç oyun" biri olduğumdan benim için çok da negatif değil)

Benim ilk gün deneyimim böyle; sıradan kullanıcı için ve yine büyük ekran deneyimi için gayet güzel bir alternatif.. Ben 1.250 TL'ye aldım ve büyük ekranlı en önemlisi güncel bir cihaz için karşılığını alacağımı düşünüyorum.. En önemlisi HTC tasarımı ve sense deneyimi bu cihazın en büyük artısı.. Eğer seçeneklerinizden biriyse direkt ilk sıraya koyun ve satın alın. Üç rengi de iyi olmakla birlikte beyaz candır diyorum.

• Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanman nasip olsun.

bende şu an için asya pazarında boy gösteren ülkemize de gelmesini umut ettiğim htc one e8 cihazını bekliyorum. bunda da gözüm kalmadı değil hani fakat biraz daha uzun süreli kullanım için biraz daha bekliyeyim diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokbey

Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanman nasip olsun.

bende şu an için asya pazarında boy gösteren ülkemize de gelmesini umut ettiğim htc one e8 cihazını bekliyorum. bunda da gözüm kalmadı değil hani fakat biraz daha uzun süreli kullanım için biraz daha bekliyeyim diyorum.

E8 tam anlamıyla asya pazarı için yapıldım diye bağırıyor zaten, lansmandan satışa kadar her şey asya pazarı kokuyor.. Gelmeyebilir, gelse bile 2014'de olacağını sanmıyorum.. Eğer beklemek tercihleriniz arasında varsa, Desire 816 bence 3 aya kalmaz 1199 TL'ye gerileyecek yine o zaman satın alabilirsiniz.. Sıradan kullanıcı olan herkese gönül rahatlığı ile önerebilirim, kesinlikle kısa vadeli bir satın alım olmayacaktır.
  • oncelikle hayirli olsun.guc ve ses butonlari bencede cok onemli degil diger turlu sag taraftaydi mantiken dusunursek sag el kullanan biri sag el bas parmagiyla kullanir.bizde sol el kullaniriz o kadar onemli deil :). hafizaya gelice bencede cok dusuk peki sen hafiza kartina muzikleri resimleri felan atsan acilmazmi hafiza :) bu arada performans cihazi degil dedin uygulama acilislari gecikmelimi veya sayfa.gecisleri ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gltsryozen

oncelikle hayirli olsun.guc ve ses butonlari bencede cok onemli degil diger turlu sag taraftaydi mantiken dusunursek sag el kullanan biri sag el bas parmagiyla kullanir.bizde sol el kullaniriz o kadar onemli deil :). hafizaya gelice bencede cok dusuk peki sen hafiza kartina muzikleri resimleri felan atsan acilmazmi hafiza :) bu arada performans cihazi degil dedin uygulama acilislari gecikmelimi veya sayfa.gecisleri ?

Teşekkürler.. G2'de ses ve unlock tuşları arkada olabiliyorsa bunda solda olmuş ne olacak :) Sadece alışana kadar sonra her şey aynı.. Hafıza kartı almadım böyle bir süre deneyeceğim yani dolu bir hafıza cihazın stabilitesini etkileyecek mi görmek istiyorum çünkü 1 gb kalan yer bana yeter, oyun ve çok yer kaplayan uygulama ihtiyacım olmuyor.. İnternet hızı güzel ancak Blinkfeed'de ki güncellemeler ve bazı uygulamaların açılışları daha hızlı olabilir gibi geldi ya da benim hüsnü kuruntum bilemedim :)

• gliba bendeki telefonu deisip d816 yi alinca bana gayet hizli gelicek bu arada telefon hafizasi kabardkca telefonda yavaslamalar oluyor die biliyorm tabi ne zaman belli olur onu bilemem.blinkfeed deki yavaslik internetten olabilrmi ?

• Programlara yavaş giriyor diyorsun. Bak bu can sıkıcı haber.

• quote:

Programlara yavaş giriyor diyorsun. Bak bu can sıkıcı haber.

Blinkfeed'de görsellerin görüntülenmesi anında olmuyor ya da olmadığı oluyor, internet hızından değil bence bu S4'den.. Uygulamalarda ise yanlış bilgi vermek de istemiyorum foursquare ve instagram gayet hızlı çalışıyor aslında facebook falan da öyle benim yorumum tamamı ile görsellerin yenilenmesi ile ilgiliydi. Açılma konusunda bir sıkıntı yok, lag falan sakın aklınıza gelmesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

Blinkfeed'de görsellerin görüntülenmesi anında olmuyor ya da olmadığı oluyor, internet hızından değil bence bu S4'den.. Uygulamalarda ise yanlış bilgi vermek de istemiyorum foursquare ve instagram gayet hızlı çalışıyor aslında facebook falan da öyle benim yorumum tamamı ile görsellerin yenilenmesi ile ilgiliydi. Açılma konusunda bir sıkıntı yok, lag falan sakın aklınıza gelmesin..

bakalım bende biriyle anlaştım saat 19.30 20:00 gibi buluşup alacağım kısmetse. 2. el az kullanılmış. inşallah pişman olmam. ( gerçi htc cihazlarından şimdiye kadar hep memnun kaldım )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

bakalım bende biriyle anlaştım saat 19.30 20:00 gibi buluşup alacağım kısmetse. 2. el az kullanılmış. inşallah pişman olmam. ( gerçi htc cihazlarından şimdiye kadar hep memnun kaldım )

İkinci el almak daha akıllıca bende bir ara ikinci el alacaktım hatta almaya bile gittim anlaşamadık.. Yedek akıllı telefonum olmadığı için bir an önce alayım diye sıfır aldım ama güzel pazarlık ettim :)

Kesinlikle pişman olmayacaksınız.. M8'i bilmem ama bu telefon artık M7 sattırmaz HTC'ye..

• Bugun rival knigst oyununu yukledim oynadim cihaz cok fazla isinmadi yani el yakacak cinsde degil ve oyunda takilmalarda olmadi grafikleeri agir bi oyundu

Ayrica sarz konusunda hayla bi terslik oldugu kanisindayim bugun arada bir internette kisa vadeli dolandim 20 dkika gibide konusmalar yaptim

Suan yuzde 46... Bence cook yiyo bu kadar yememesi lazim

Teelefonu yormuyorum cook ama niye boyle yapiyo anlamadim batarya bitmedende sarza koymuyorum

Ayrica ekran isigii keske biraz daha parlak olsaydi diye dusunuyorum...Biraz zayif

Sarz konusu haric memnunum

Htc ilk defa kullniyorum keske daha once alsaymisim buyuk ekran delisiyimdir

Bir telefoon daha alsam htc alirim oda htc one max olcak bundan sonra

Ayricaa programlar gec acilmiyor sikintii yook gayett seri

Elite aratmiyor bana suan.......

Telefonun en buyuk artilari kitkatla gelmesi htc sense 6 ile gelmesi ve kamera olayi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 6 Temmuz 2014; 18:31:30 >

• Aynen uygulama açılmasında bir sıkıntı yok gayet seri yanlış anlaşılma olmasın :) Batarya konusu kesinlikle kullanıcı tecrübesi ile alakalı, kullandıkça düzene girecek ya da siz şarj alışkanlığınızı değiştireceksiniz..

Ben ilk şarjımı az önce bitirdim; %7'den %100'e 2:30 saatte ulaştım.. Bir sonraki şarjlar daha hızlı olabilir belki onunda zamanını tutmaya çalışırım.. Ben de şu anda en çok sıradan kullanımım da şarjın ne kadar gideceğini merak ediyorum..
  • ekran parlakligi cokmu goze batiyor birde baska yuksek performansli oyun oynarsan onlada ilgili bilgi verrsen memnun olurum.

• Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    Hocam bana az gibi geldi sarz ya
    Elite ile kiyaslarsak elite in sarz stabilizesi biraz daha guzeldi..

Belki benimde zamanla duzelir ben gece yatarken koyuyorum sarza sabah 9 a kadar duruyo oyle..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.