Şimdi Ara

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
7
Favori
20.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GsmArena batarya testi ve karşılaştırması yapmış. gayet başarılı görünüyor...

http://blog.gsmarena.com/htc-desire-816-battery-test/
     HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek

• Merhaba arkadaşlar biraz önce vodafonedan beyaz renk aldım.Faturasını aşmayan ekstra ya ek 60 TL. İphone 3G vardı ondan rehberi kopyalayıp htcye aktarmanın yolunu arıyorum
  • Tamam çok güzel bir telefon ama kesinlikle fiyatını haketmiyor. Bu fiyata her alanda tur bindirecek g2 varken...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: platonn

Merhaba arkadaşlar biraz önce vodafonedan beyaz renk aldım.Faturasını aşmayan ekstra ya ek 60 TL. İphone 3G vardı ondan rehberi kopyalayıp htcye aktarmanın yolunu arıyorum

Ana menüde ayarlar yanında bir de ayar olmalı. Burada wifi mail falan ayarliyorsunuz. Bunun son adımı õğelerimi aktar olmalı orada eski telefonu seçip aktarabiliyor olmanız lazım.

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Aynen abi hepsini yaptım da simi yanlış kestirmişim sadece :D
  • 8Gb ne ya, utanmaz herifler..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu alacağıma forumda tertemiz 1200 1300e one max alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar biraz önce vodafonedan beyaz renk aldım.Faturasını aşmayan ekstra ya ek 60 TL. İphone 3G vardı ondan rehberi kopyalayıp htcye aktarmanın yolunu arıyorum

Cihaz çift hatlımı ?
  • Merhaba arkadaşlar
    Büyük ekranlı ekonomik bir telefona terfi etmek istiyorum. Bu nedenle takip ettiğim telefonlardan biri de Desire 816. Fakat fiyatını görünce (1399 TL) "Yok artık HTC " dedim. Belki kalite yönünden karşılaştırılamaz ama GM Elite'nin 32 GB versiyonu 100 TL, 16 GB versiyonu 400 TL daha ucuz. HTC'yi anlamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Bu fiyata alınır mı?

Edit: Bu arada LG G2'yi de unutmamak lazım. Aynı fiyata 32 GB alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSemiih

quote:

Cihaz çift hatlımı ?

Hayir bir sd bir de nano sim girisi var hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrSemiih

quote:

Cihaz çift hatlımı ?

Hayir bir sd bir de nano sim girisi var hocam

Nano SİM mi ?
    Benim sensationdaki SIM buna uymayacak mı ?
    SIMi değiştirmem mi lazım ?
  • x-rayted kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dun micro kestirdim eve bi geldim telefon evdeydi nano sim mis. Htc nin kendi sitesinde de yaziyor

• Bu arada HBC tahmini kargo tarihi 27.05 dediği telefonu bugün kargoya verdi. Yurtiçi kargo güzellik yaparsa yarın yapmazsa pazartesi elimde olur..
  • platonn kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler bilgi icin hocam gule gule kullanin :)

• Tesekkur ederim hocam.Yaklasik 8 saattir kullaniyorum muzik film wifi vs.. actigimda 88 di su an 42 de rahat 1.5 gun cikartir

• Arkadaslar whatsapp konusmalarini e maile attim ordan tekrar whatsappa almanin yolu var mi ?

• 1000 civarına cikar diye çok bekledim sonra dayanamadım 32 gb g2 aldım 1250 ye.

Çok doğru karar vermişim, yine de alanlara hayırlı olsun güzel cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyzorbey33

quote:

Orijinalden alıntı: özgün134

Cihaz vodafone gelmis elime alip baktim cok duzgun duruyor fiyat 1400tl...pil performansi ile ilgili cekincelerim var...onun harici karizmatik..

1.400 TL tebrikler htc orta sınıf ürün ve 1.400 lira aferim çok satarsın sen çok. Bu kafayla htc den olmaz. 1400 e ucuz diyip alanda olur. Lg G3 çıkacak Türkiye fiyatı 2000 lira altı olacak adamlar htc satmiyo diye orta sinif afiyla telefon cikartiyor ve 1400 diyor. Artik htc sevmiyorum. İsterse en kral telefon cikartsin.

Htc nin bir suçu yok cihaz tayvanda 500 lira. Vergiler ...

• turkiyede hakikaten inanilmaz pahali azerbaycanda su an 900 tl ama one max 1300 tl burda bunun yerine o alinir tabi orasi ayri

• Şu konuyu biraz canlandıralım yaa... Ben de cihazı bu geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Ankamall'da inceledim.. Çerçeve kalınlığı biraz göze batıyor, plastik kasa da HTC'de alışık olduğumuz bir şey olmadığı için yadırgadım.. Arayüz akıcı, kamera gayet iyi, kasa biraz büyük duruyor ama hemen alışılır, tasarım gerçekten kaliteli.. Cihazın internet performansı bana biraz yavaş geldi ama sonuçta Snapdragon 400'den bahsediyor s800 performansı da beklememek gerek.. Lumia 1320'nin 1.000 TL olduğu yerde bunun da 1.200 TL'den fazla olaması lazım, bu nedenle beklemeye devam, şimdiden serbest piyasada 1.300 TL almak mümkün bayrama 1.200 TL'ye düşecektir.. Son olarak da cihazı tüm teknoloji marketlerde bulmak mümkün değil.. Teknosa ve Bimeks'de cihaz yoktu.. HTC'nin her zaman yaptığı ilgisizlik bu cihazda da var, yanlış yapıyorlar..

Kısacası güzel telefon.. Renk olarak da sanki dark gray, beyazdan daha ilgi çekici gibi geldi bana..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.