Şimdi Ara

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
7
Favori
20.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5.0 güncellemesinden sonra oldu bu olay. Format atıyorum kısa bi süre sonra hafıza yetersiz uyarisi almaya başlıyorum.

İlginiz için çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2181679 kullanıcısına yanıt
    Uygulamalarınız çok yer kaplıyor olabilir, kartınız az gb olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sizin telefonun dahili hafızasında ne kadar boş alan var?

• quote:

Orijinalden alıntı: 2181679

Sizin telefonun dahili hafızasında ne kadar boş alan var?

3 GB kadar.
  • Çok iyi bi rakam. Android sürümününüz nedir peki?

• quote:

Çok iyi bi rakam. Android sürümününüz nedir peki?

Son sürüme güncelli Android 5.
  • quote:

Arkadaşlar ciddi anlamda depolama sıkıntısı yaşıyorum. Telefonda temel uygulamalar hariç hiçbir şey yok. Hafıza sürekli doluyor. Yok mu bunun bir çözümü?

Yapacak bir şey yok dostum durum bu ! Ben de değiştireceksem sırf bu yüzden değiştireceğim bu telefonu.. 6 Marsmallow ile uygulamaların büyük bir kısmı sd card a depolanabilecek gibi bir şeyler vardı ama henüz ne durumda bilmiyorum sonuçta bazı telefonlar aldı bu 6.0 ı yapılabiliyor mu bilmiyorum.. Bir de HTC'nin çok fazla uygulaması var telefonun içinde ve bunlar da sonuçta yer kaplıyorlar.. Bugün sırf bu yüzden yeni telefon alırken 16 deil 32 gb almam lazım diye düşünüyorum..
  • Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    Evet tek çözüm yolu 6.0 ı beklemek gibi görünüyor.. Ya da root yapıp gereksiz uygulamalardan kurtulmak.

• Beyler Marsmallow ile birlikte facebook da eşitleme sorunu yaşayan var mı ? Cihaz eşitleme yapmıyor.. Çözümü olduğunu da sanmıyorum.. M8'de de böyle mi merak ediyorum..
  • Arkadaşlar marshmallowla beraber sd karti dahili hafıza olarak kullanmak istiyorum. Class 10 kartıma yavaş uyarısı veriyor ve sd karta yüklenen uygulamalar çok kasıyor. Bunun için böyle bir kart alsam nasıl olur sizce?

Cihazın sd kart için max desteklediği hız nedir;

http://www.hepsiburada.com/sandisk-microsdhc-32gb-extreme-pro-95mbs-class-10-uhs-i-hafiza-karti-sdsdqxp-032g-g46a-p-FTHFZSANMSD32G95MB?magaza=A4tr

• Arkadaşlar cihazda kapanıp açılma sorunu yaşıyorum 3 kez servise gitti sorun çözülmeden geri gönderdiler. Aynı sorunu yaşayan var mı? Neyden kaynaklı olabilir daha dün servisten geldi bugün iki kez kendi kendine kapandı.
    Telefonda avea hat takılı üç ay önce geçtim acaba GSM bazlı bir sorun olabilir mi bu?
    Ya da sd kartta bir virüs olabilir mi mesela?
    Böyle bir sorun yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: fableprinces

Arkadaşlar cihazda kapanıp açılma sorunu yaşıyorum 3 kez servise gitti sorun çözülmeden geri gönderdiler. Aynı sorunu yaşayan var mı? Neyden kaynaklı olabilir daha dün servisten geldi bugün iki kez kendi kendine kapandı.
    Telefonda avea hat takılı üç ay önce geçtim acaba GSM bazlı bir sorun olabilir mi bu?

Vallaha bu kronik bir sorun değil, ilk kez duyuyorum.. Virüs tabi olabilir, bunun için fabrika ayarlarına geri dönüp cihazı sıfırlanmış bir şekilde kullanmanız gerek. Bu tür saçmalıkları genellikle uygulamalar da yapabiliyor. Ama bana kalırsa cihazında donanımsal bir sorun var, servisin bunu görebilmesi gerekti. Dediğim gibi cihazı sıfırla bir bak, olmazsa donanım sorununa odaklan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

Arkadaşlar cihazda kapanıp açılma sorunu yaşıyorum 3 kez servise gitti sorun çözülmeden geri gönderdiler. Aynı sorunu yaşayan var mı? Neyden kaynaklı olabilir daha dün servisten geldi bugün iki kez kendi kendine kapandı.

Vallaha bu kronik bir sorun değil, ilk kez duyuyorum.. Virüs tabi olabilir, bunun için fabrika ayarlarına geri dönüp cihazı sıfırlanmış bir şekilde kullanmanız gerek. Bu tür saçmalıkları genellikle uygulamalar da yapabiliyor. Ama bana kalırsa cihazında donanımsal bir sorun var, servisin bunu görebilmesi gerekti. Dediğim gibi cihazı sıfırla bir bak, olmazsa donanım sorununa odaklan.

Cihaza format attım bikaç kez düzelme olmadı, zaten serviste de sifirlanmis halde geliyor sürekli ama güncelleme hariç hiçbir şey yapmıyorlar ben anlamadım bu işi. Kullandığımız gsm hattiyla bu sorunun bi bağlantısı olabilir mi böyle birşey duydum da ?

• quote:

quote:

quote:

Cihaza format attım bikaç kez düzelme olmadı, zaten serviste de sifirlanmis halde geliyor sürekli ama güncelleme hariç hiçbir şey yapmıyorlar ben anlamadım bu işi. Kullandığımız gsm hattiyla bu sorunun bi bağlantısı olabilir mi böyle birşey duydum da ?

Mümkün değil, en fazla şebeke kaybeder, cihazı kapatıp açmaz.. Kesinlikle donanım sorunu var onun, ama tabi servisin bunu görememesi nasıl bir şey onu yorumlayamıyorum. Garanti varsa tekrar gönder ve güzel bir metin yaz, garantisi yoksa dışarıda kendin halletmeye çalış. Umarım çözülür en kısa sürede.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mümkün değil, en fazla şebeke kaybeder, cihazı kapatıp açmaz.. Kesinlikle donanım sorunu var onun, ama tabi servisin bunu görememesi nasıl bir şey onu yorumlayamıyorum. Garanti varsa tekrar gönder ve güzel bir metin yaz, garantisi yoksa dışarıda kendin halletmeye çalış. Umarım çözülür en kısa sürede.

Tesekkurler cevap icin. Telefonun sorununu, 3 kez teleservice e gittigine dair belgeleri de kutunun icine koyarak bu sefer de Kvk' gonderiyorum. Umarim bu sefer olur Kvk'ya ilk kez gondericem

• Marshmallow ile birlikte SD kartı dahili hafıza olarak nasıl kullanabiliriz?

• Marshmallowda SD kartı dahili hafıza olarak kullanabilirmiyiz?

• prfsimcity P kullanıcısına yanıt
    Evet kullanabilirsin. Bunu Google da bulabilirsin.. Fakat hızlı sd kart olması lazım yoksa kasıyor uygulamalar

• Arkadaslar kardesime telefon bakmaya gittim. 900 lira butce ile HTC Desire 816 ve Sony M4 Aqua arasinda kaldim. Ikisinde de 1 gb ram var ve HTC islemci olarak bir tik onde sanirim. Almadan once foruma danisayim diyorum, 1gb ram olmasi sikinti yaratir mi? Almisken 3-4 sene rahat gitmesini istiyorum. Bu telefon beklentiyi karsilar mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twenty.One.Pilots

Arkadaslar kardesime telefon bakmaya gittim. 900 lira butce ile HTC Desire 816 ve Sony M4 Aqua arasinda kaldim. Ikisinde de 1 gb ram var ve HTC islemci olarak bir tik onde sanirim. Almadan once foruma danisayim diyorum, 1gb ram olmasi sikinti yaratir mi? Almisken 3-4 sene rahat gitmesini istiyorum. Bu telefon beklentiyi karsilar mi sizce?

Bütçeyi biraz daha yükseltip desire 820ye bi bak derim. Ram daha fazla, hepsinden önemlisi dahili hafıza 8gb çok yetersiz. 820 ise 16gb. Arada da 100 lira gibi bi fark var.

http://www.hepsiburada.com/htc-desire-820-p-TELCEPHTCDES820-G

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.