Şimdi Ara

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
7
Favori
20.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık gelsin şu lollipop zımbırtısı.Çok iyi olmuş

https://youtu.be/pFGsGeo2JHo
  • Arkadaşlar bende 816g modeli var yurt disi tlf imei atmada bir sıkıntı yasarmiyiz imei attiran oldumu acaba tskler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucankedi -- 11 Nisan 2015; 20:13:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prfsimcity P kullanıcısına yanıt
    Bu videodaki cyanogen mod romu. HTC'nin güncellemesi değil yalnız. HTC bize daha farklı bir ara yüzle verecek lolipopu.

• lolipop geldi arkadaşlar bizim telefona da. Hadi hayırlı olsun

• Ben de şu an indiriyorum. Değişiklikleri yazarım ilk fırsatta.

• Hayırlı olsun güncelleme arkadaşlar, fakat en çok sıkıntı çektiğimiz hafıza sorunu ortadan kalkmayacak sanırım çünkü ben hafıza kartına tam erişim elde edemedim, dosyalar hariciye taşınıyor fakat dahili bellekte yeniden oluşuyor bir de siz bakın belki bi yolu vardır.
  • Çok bir değişiklik göremedim ben. Hafıza için artısı var sadece birçok uygulamayı taşıdım. @weedbrk bazı uygulamaların hepsini taşımıyor. Bir de kullandığın sd kart ın aktarım hızı da önemli. Önceden kamera çekimi için ben sd seçmeme rağmen performans için dahiliye alıyordu. Class10 sd aldım şuan öyle bir sıkıntım yok. Ama benimki sadece tahmin.
  • Uygulamaları, tasınacak ne varsa nasıl taşıdıgınızı kısaca anlatır mısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunesekosan

Ben de şu an indiriyorum. Değişiklikleri yazarım ilk fırsatta.

Arkadaşım nerden indiriyorsun?
    birde PC üzerinden yükleme nasıl yapılıyor?
    Biri anlatabilir mi?
  • Ayarlara git oradan hakkında son olarak yazılım güncellemelerine dokunun denetledikten sonra yükleme yönergesi cıkar...

Uygulama,video,resim gibi dosyaları nasıl sd'ye sorunsuz atarız tlf'nu rahatlatmak istiyorum tlf 6gb'a dayandı sd bi dünya yer var lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilic0 -- 17 Nisan 2015; 22:52:10 >
  • şu anda telefon açılmıyor.
    orjinal stock romu nerden bulabilirim
  • Arkadaslar benim icin hafizada sorun yaratan en onemli sey hatta tek sey oyunlar, oyunlari hariciye tasiyip actigimda oyun ya acilmiyor yada yeniden dahiliye kendisi indirmeye basliyor, oyunlari hafiza kartinda oynatmanin bir yolu var midir?
    - Bir de ek olarak sense 7 bize verilecek mi bir bilgi var mi?

• Bu güncellemede uygulamaları tümünü kapat seçeneği kaldırılmış herhalde yada başka biyerden ayarımı var

• kurtalanlı K kullanıcısına yanıt
    Dostum ben Wi-Fi üzerinden güncelleme yaptım. Stock romu muhtemelen xda developers da bulursun bir bak bence.
    Arkadaşlar benim telefon ağırlaştı bayağı. Güncellemeden sonra özellikle yazarken çok takılıyor. Uygulamaları açarken daha yavaş sanki. Halbuki dalvik yerine art teknolojisine geçildi lollipop ile. Sizde de böyle oldu mu? Yağ gibi telefon samsung hantallığına döndü.

• Guncelleme yaptim, sarj inanilmaz derece de cabuk azaliyor, normalde face messenger da sesli konusurken 1 saatte %100 den %90a duserdi.. simdi 20 dk da %80 oldu

• ultraslan.1905 kullanıcısına yanıt
    Sol üstteki üç noktadan ayarlara girip grid layout u seçersen uygulamalar eskisi gibi diziliyor ve hepsini kapatmak için bir çarpı çıkıyor. Bayaa uğraştım ama buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kymelria -- 18 Nisan 2015; 22:01:19 >
  • Bir fabrika ayarlarına geri dönmenizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: gunesekosan

Bir fabrika ayarlarına geri dönmenizi öneririm.

Hic ugrasmak istemem, traffic racer oyununda milyon dolarlarim simdi silinecek filan zor is ya boyle iyi bakalm beni biktirirsa yaparm

• Yalniz benim telefon eskisine gore daha hizli daha stabil oldu

• Telefonu unlock ve root yapmıştım. Telefon üzerinden güncelleme yapamıyorum şuan. Aynı sorunla karşılaşan oldu mu? xda developers takip ediyorum bu sorunla karşılaşan bir çok kullanıcı var bazıları düzeltme yöntemini bulmuş bazıları ben de dahil tam olarak anlayamadığım için hatanın nereden kaynaklandığını düzeltme yapamıyorum. Sizde de böyle bir sorun varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.