Şimdi Ara

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
7
Favori
20.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gunesekosan

Güncelleme mi? Ben daha hiç güncelleme almadım

İyi işte demek ki güncel cihazın..

Clean master uygulamasını kaldırın diye bir şey okudum.. Bakalım işe yarayacak mı!
  • Evet, işe yaradı ya da yaradı sayılır.. Dün gece %46'da WIFI kapatıp bıraktım, sabah kalktığımda 8 saat içinde %5 azaldı.. Normalde bu, hiç %10 un altına inmiyordu. Günlük kullanımda da olumlu geri dönüş alıyorum. Kısacası batarya daha iyi durumda.

İşin ilginci bu Clean Master sadece Desire 816'ya mı yaramıyor ! Neredeyse her telefonda yüklü bu uygulama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Evet, işe yaradı ya da yaradı sayılır.. Dün gece %46'da WIFI kapatıp bıraktım, sabah kalktığımda 8 saat içinde %5 azaldı.. Normalde bu, hiç %10 un altına inmiyordu. Günlük kullanımda da olumlu geri dönüş alıyorum. Kısacası batarya daha iyi durumda.

İşin ilginci bu Clean Master sadece Desire 816'ya mı yaramıyor ! Neredeyse her telefonda yüklü bu uygulama..

Bu tür uygulamalari cihazda tutmak hiç mantıklı değil. Herşeye müdahale ediyor yerli yersiz. En güzeli kurup gerekli temizliği yapıp kaldırmak. Ben ayda bir kurup kaldırıyorum. Bu şekilde çok yararlı olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir önceki mesajımda launcher kullanmayın demiştim ama GOlauncher fikrimi değiştirdi kullanın arkadaşlar :D

Bu arada yan kilit tuşuna basmadan ekranı açabilmemiz için bir program vb. varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz_snr

quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/htc-desire-816g-cep-telefonu-152336167
    Arkadaşlar bu ürün cepport adlı satıcı da...
    1000 TL...100 axess puan 900 TL'ye geliyor.
    Fakat ürün 816G yazıyor?Buradaki "G" farklı bir modeli mi gösteriyor...
    Ayrıca ayrıntılarda çift simkart desteği var yazıyor.

hocam çift simli modelde ram kısılmış. benim bildiğim bu.

900-1000 liraya huawei g7 daha mantıklı bir seçim bence.

Desire 816W modelinde 1,5GB ram
    Desire 816G modelinde 1,0GB ram mevcuttur. Her ikisi de çift simli. Diğer özellikler aynı.

Her ikisinde de SIM1 den 3G alırsınız. SIM2 yalnızca 2G veriyor.

SIM1 3G olduğundan zorunlu olarak data (internet) hattı olarak seçiliyor.

SMS yada arama için herhangi bir SIM hattını varsayılan olarak atayamıyorsunuz. Bu can sıkıcı bir durum. Bu konu önemliyse Samsung Note3 Neo Duos almanızı öneririm. Note3 Neo Duos ta herhangi bir hattı varsayılan olarak SMS veya arama için atayabiliyorsunuz.

• Hayirli olsun arkadaslar. 5.0.2 geliyor size.
     HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek

• Arkadaşlar uzun zamandır Htc ye ait uygulamarı açtığımda bildirim paneline bir uyarı mesajı geliyor '' .........@gmail.com hesab... Daha fazla bilgi edinmek için dokunun '' diye. Dokununca hiç bir yönlendirme olmuyor, ve ilgili programda ne kadar beklersem bekleyim açılmıyo. Htc Zoe ye ne zaman girmeyi denesem bu hatayı alıyorum ama çok işime yaramadığından önemsemedim bu gün htc sense güncellenince '' temalar '' modu falan gelince onda da aynı hata oldu kullandığım bi özellikte başıma gelince çözümünü aradım bulamadım, artık sense haberler falan da güncellenmez oldu. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • Htc sense giris diye bir güncellene geldi fakat baglantı hatası veriyor umarım çabuk düzeltirler cok güzel bir uygulama..cogu sense 7 temaları ...sense 7 yi ne zaman alırız ki :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilic0 -- 2 Nisan 2015; 23:14:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilic0

Htc sense giris diye bir güncellene geldi fakat baglantı hatası veriyor umarım çabuk düzeltirler cok güzel bir uygulama..cogu sense 7 temaları ...sense 7 yi ne zaman alırız ki :(

Ağ sorunu tüm cihazlarda var muhtemelen kısa zamanda yeni bir güncelleme gelir. Ayrıca sense 7 yi alacağınızı düşünüyorum. Belki kısmen olabilir.

• Suan calısıyor sorunsuz..

• quote:

Orijinalden alıntı: kilic0

Suan calısıyor sorunsuz..

Evet hocam düzelmiş ve çok güzel olmuş.. Sense 7'yi sabırsızlıkla bekliyorum..

• Hafızası yetmemeye başladı. Telefonu root yapan var mı? Bir sıkıntı çıkarıyor mu yapsak? Malum bataryayı çıkaramıyoruz ekran kitlenip kalırsa ne yaparız bilmiyorum :)
  • ibarut8907 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ay içinde android 5 gelecek dedi htc. Biraz daha sabredin çünkü android 5 ile telefonun sd karta tam erişim izni geliyor.

kitkatta sd karta kısmen eriştiğinden uygulamaların veri dosyaları falan telefon hafızasında kalıyor.

android 5i beklemenizi tavsiye ederim. bende aynı durumdayım telefon ağzına kadar dolu, uygulama indirirken sıkıntı yaşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mz_snr

Hocam bu ay içinde android 5 gelecek dedi htc. Biraz daha sabredin çünkü android 5 ile telefonun sd karta tam erişim izni geliyor.

kitkatta sd karta kısmen eriştiğinden uygulamaların veri dosyaları falan telefon hafızasında kalıyor.

android 5i beklemenizi tavsiye ederim. bende aynı durumdayım telefon ağzına kadar dolu, uygulama indirirken sıkıntı yaşıyorum.

Beklemek en iyisi o zaman. Teşekkürler bilgiler için. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar desire 816 ile akıllı kılıf kullanabiliyor muyuz? kapak açıldığında ekran açılsın istiyorum..bunun bir ayarı var mı ya da? bir kılıf aldık ama kapağı açınca takmıyor...açma kapama butonunun yıpranmasını istemiyorum.
  • Lollipop alan varmı beylerr?Bu arada sense giriş güncellemesi iyi oldu ya canım sıkıldıkça tema yapıyorum :D
  • sirius_75 S kullanıcısına yanıt
    Tam olarak emin olmamakla birlikte böyle bir özelliğin olmadığını düşünüyorum.Maalesef eğer yeni güncellemeyle birşeyler gelmezse o buton yıpranmaya devam edecek..
  • mz_snr kullanıcısına yanıt
    Sırf şu hafıza kartı için sabırsızlıkla bekliyorum

• sirius_75 S kullanıcısına yanıt
    Hocam Android Markette smart cover diye bir uygulama var çok başarılı şekilde yapıyor dediğinizi ben öyle kullandım bir süre. Gayette memnundum .

Kendi özellikleri arasında yok ama direk olarak.

• teşekkürler cevaplar için arkadaşlar...
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.