Şimdi Ara

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
7
Favori
20.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sana özelden atacaktım ama halletmişsin. Kusura bakma. Türkiye'deki telefonlar tek simli olduğu için böyle bir sorunla karşılaşan olmadı galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam. Vodafonede 816g modeli var. ram 1 gb ve 8 çekirdek bazı özellikleri. Öneriniz nedir, alınırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustun75

Selam. Vodafonede 816g modeli var. ram 1 gb ve 8 çekirdek bazı özellikleri. Öneriniz nedir, alınırmı?

Hocam normal 816'da 1.5 gb ram var, ram sıkıntısı hiç yaşamadım.

4-5 uygulama arasında hiçbir sıkıntı olmadan geçiş yapabiliyorum. daha fazla programa aynı anda ihtiyacım olmadı.

arasındaki tek fark ram ise belki alınabilir, oda fiyatına bağlı.

huawei g7 de cok güzel cihaz, zenfone 6 da güzel. bu 2 telefondan pahalıya geliyorsa alınmaz bence.

• Dahili hafıza çok çabuk doluyor. Aynı şeyi yaşayan var mı

• mz_snr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaşım. Evet fiyat olarak o dediğin cihazlardan çok daha pahallıya geliyor.
    Hocam ben de 1gb lik bir uygulama indirmek 1 saat alıyor. Acaba sizde de öyle mi?

• eye.Q kullanıcısına yanıt
    wifi ile mi 3g ile mi?

Wifi ile hocam. İnternetim de yavaş değil ondan mı oluyor acaba diye düşündüm ama

• quote:

Orijinalden alıntı: eye.Q

Teşekkürler hocam.

Sorunu çözdüm arkadaşlar bu arada. Aynı şeyle karşılaşan olursa yardımcı olsun bu mrsaj. Htc desire 816 çift sim kartlı. 1. Sim kart yuvası edge ve 3g hızlarına internet sağlıyor. Fakat 2. Sim kart yuvası sadece edge hızında izin veriyor. Hatta şebeke modu bile kapalı oluyor 2.sim kart yuvasına takıldığında.

Eğer telefonunuz sadece edge hızında bağlanıyor daha üstüne çıkmıyorsa hattınızı 1. Sim kart yuvasında kullanmayı deneyin. İlk başta aklıma gelmedi bunu denemek. Sonunda hallettim.Baya uğraştırma ama şuan sorun yok çok şükür.

Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara da çok teşekkürler.

@eye.Q arkadaşım;
    çift simli modelin kullanımı tek simli performansını yakalayabiliyor mu?
    Ayrıca simkartların her ikisi de nano sim'mi???

• Meraba arkadaşlar , iyi forumlar.. Aldığım bi kaç duyum ve okudugum haberlere göre mart ayına doğru htc desire 816 cihazlarına lollipop güncellemesi gelicekmiş. Lollipopun cihazda nasıl oldugunu öğrenmek istersenizhttps://www.youtube.com/watch?v=iuPj47D767s buyrun burdan cihazın lollipop sonrası halini görebilirsiniz. Menü geçişlerinin aşşağı doğru degilde yana doğru olmuş olması benim için en büyük artılardan birisi. Arayüz olarakda çok şık olmuş cidden. Videoyu izledikten sonra varsa sorularınız cevaplayabilirim. İyi forumlar
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/htc-desire-816g-cep-telefonu-152336167
    Arkadaşlar bu ürün cepport adlı satıcı da...
    1000 TL...100 axess puan 900 TL'ye geliyor.
    Fakat ürün 816G yazıyor?Buradaki "G" farklı bir modeli mi gösteriyor...
    Ayrıca ayrıntılarda çift simkart desteği var yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1903efe

Meraba arkadaşlar , iyi forumlar.. Aldığım bi kaç duyum ve okudugum haberlere göre mart ayına doğru htc desire 816 cihazlarına lollipop güncellemesi gelicekmiş. Lollipopun cihazda nasıl oldugunu öğrenmek istersenizhttps://www.youtube.com/watch?v=iuPj47D767s buyrun burdan cihazın lollipop sonrası halini görebilirsiniz. Menü geçişlerinin aşşağı doğru degilde yana doğru olmuş olması benim için en büyük artılardan birisi. Arayüz olarakda çok şık olmuş cidden. Videoyu izledikten sonra varsa sorularınız cevaplayabilirim. İyi forumlar

Yanlisiniz var hocam. Bu cyonogen mod rom. Evet lollipop güncellemesi alacak ama arayüz böyle olmayacak..

Bu şekilde bi arayüz olacak:http://youtu.be/OqWUMTaWLbE

• Bende sarj artik hizli azalmaya basladi.. Ha yine 24 saat gidiyor yine ama bir iki ay oncesine kadar 36 saatten fazla gidiyordu hatta 48 saate kadar yaklasiyordu. Kullanim seklimde bir degisiklik olmadi tabiki.. Oyle sarj tuketen bir uygulamamda yok.. Acaba 8 aylik kullanim sonrasinda normal bir batarya performans dususu mu yoksa gercekten cihaz ile ilgili bir sey mi merak ediyorum. Daha once de burada bu bataryanin hizli azalmasiyla ilgili bir kac kisinin sikayeti olmustu yalniz pek takip edemedim sonrasinda. Ornegin normalde gece wifi yi kapatip sabah telefona baktigimda %3-4 azalma olurken artik %12-15 civari oluyor bunun olmamasi lazim.. Fikri olanlar yazarsa sevinirim.

• Hocam yanlışımı düzelttiğiniz için teşekkür ederim.. böyle olucaksa bile bana onerebiliceginiz bi launcher varmı menü geçişi böyle olan bana onerebiliceginiz , yada videoodaki rom u nerede bulabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: fikretkurt

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/htc-desire-816g-cep-telefonu-152336167
    Arkadaşlar bu ürün cepport adlı satıcı da...
    1000 TL...100 axess puan 900 TL'ye geliyor.
    Fakat ürün 816G yazıyor?Buradaki "G" farklı bir modeli mi gösteriyor...
    Ayrıca ayrıntılarda çift simkart desteği var yazıyor.

hocam çift simli modelde ram kısılmış. benim bildiğim bu.

900-1000 liraya huawei g7 daha mantıklı bir seçim bence.

• eye.Q kullanıcısına yanıt
    1 gb dosya için 8 megabit internet ile 30 dakikada falan indiriyorum.

İnternet hızında sıkıntı olabilir, adil kullanım kotasını geçmiş olabilirsiniz.

benim hızım şu şekilde;

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek

• Herkese iyi forumlar , arkadaşlar cihaz için güzel launcher önerileriniz var mı acaba

• Lolipop beklediğim kadar değişiklik getirmeyecek anlaşılan.Galiba en iyisi kilit tuşuna basmadan ekran açabilecek olmamız gerisi (2-3 özellik) tırt.

Launcher arayanlara önerim Launcher kullanmayın telefonu bir süre sonra yavaşlatıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Bende sarj artik hizli azalmaya basladi.. Ha yine 24 saat gidiyor yine ama bir iki ay oncesine kadar 36 saatten fazla gidiyordu hatta 48 saate kadar yaklasiyordu. Kullanim seklimde bir degisiklik olmadi tabiki.. Oyle sarj tuketen bir uygulamamda yok.. Acaba 8 aylik kullanim sonrasinda normal bir batarya performans dususu mu yoksa gercekten cihaz ile ilgili bir sey mi merak ediyorum. Daha once de burada bu bataryanin hizli azalmasiyla ilgili bir kac kisinin sikayeti olmustu yalniz pek takip edemedim sonrasinda. Ornegin normalde gece wifi yi kapatip sabah telefona baktigimda %3-4 azalma olurken artik %12-15 civari oluyor bunun olmamasi lazim.. Fikri olanlar yazarsa sevinirim.

Kimsenin şarj süresi ile ilgili bir sıkıntısı yok mu ? Ben artık son güncelleme ile ilgili sanmaya başlamıştım ama kimseden ses çıkmadığına göre başka bir şey var.. Gerçekten son güncellemeden sonra şarjının az gittiğini düşünen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roque_Jn -- 10 Mart 2015; 13:31:10 >

• Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    Güncelleme mi? Ben daha hiç güncelleme almadım

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.