Şimdi Ara

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
7
Favori
20.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu internet olayını ben de anlamadım ve kafamı çok karıştırdı telefonla ilgili. Yarın bir kaç yeri arayıp soracağım sorun neredenmis anlayabilirim belki.

Ben telefonumu rootladim. Marketten de file manager indirmiştim değişiklik yapabiliyorum onunla hafıza kartında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eye.Q kullanıcısına yanıt
    internet ayarlarında sıkıntı olabilir belki.

ben rootlamadım henüz, dahili hafızası uygulamalarım için yetiyor, yetmediği zaman rootlayacağım bende.
  • evet hocam ona dikkat etmeden söylemişim. foto, müzik gibi şeyleri göremiyorsun. 5.0 gelene kadar böyle idare edeceğiz ya da root.
  • gunesekosan kullanıcısına yanıt
    Kitkat olan her telefonda mi böyle bu durum. Bundan önce jelly bean kullanıyordum. O yüzden bilmiyordum bile bir durum olduğunu

hayır kitkatle ilgili değil sadece bizim telefona özgü sanırım. htc'nin kendi dosya yöneticisi var. ama bizim telefonla uyumlu değil galiba. 5.0'la çözülecek diye biliyorum.
  • Arkadaşla bir şey soracağım şizlere. Bizim telefonda şebeke türü nereden seçildiğini biliyor musunuz? 3g mi edge mi neyden bağlanmasını istediğinizi belirlemek için bir ayar varmis. Fakat bizimkinde bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eye.Q

Arkadaslar selam. Benim dokunmatik ekranda titreme oluyor. Parmagimi basili tutup asagi yada yukari dogru kaydirdigimda ekran titremeye basliyor. Sabit sekilde tuttugumda titreme devam ediyor.

Baska birisi var mi benzer bir durumla karsilasan? Yada siz de telefonunuzu test edebilir misiniz? Her zaman olmuyor bu dedigim arada oluyor. Ilk denediginiz de olmayabilir ama kullanirken dikkat eder misiniz?

ekran titreme sorunu halloldu mu hocam? ya da nasil?

• abzurtmen kullanıcısına yanıt
    Yok hocam halledemedim. Büyük ihtimal ekranla ilgili bir sorun bu. Donanımsal yani. Ama telefon yurtdışından geldiği için yaptırmayi düşünmüyorum. Böyle kullanacağım. Sizde de mi aynı sorun var.

• quote:

Yok hocam halledemedim. Büyük ihtimal ekranla ilgili bir sorun bu. Donanımsal yani. Ama telefon yurtdışından geldiği için yaptırmayi düşünmüyorum. Böyle kullanacağım. Sizde de mi aynı sorun var.

Hocam bende desire 610 var ayni anda tanitilan cihaz, bendede ayni sorun var 5 kere servise gidip 4 kere yeni cihaz geldi ve ben dedim ki bu yazilimsal. Ayni sorunu benim telefonum icin polonyada bu sikintiyi yasayan arkadasta var, umarim guncelleme ile halledilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

quote:

Hocam bende desire 610 var ayni anda tanitilan cihaz, bendede ayni sorun var 5 kere servise gidip 4 kere yeni cihaz geldi ve ben dedim ki bu yazilimsal. Ayni sorunu benim telefonum icin polonyada bu sikintiyi yasayan arkadasta var, umarim guncelleme ile halledilir.

Ben de emin değilim açıkçası. Yazılımsal de olabilir dediğiniz gibi.? Son gelen telefon sorunsuz çalışıyor mu sizin? Umarım güncellemeyle halledilir. Ne zamana güncelleme verirler onu da bilmiyoruz ama

ayni sorun devam ediyor, 4 degisim cihazi ve aldigim ilk cihazla beraber 5 cihazda ayni sorunun olmasi donanimsal gibi gelmedi bana.. gri ve mavi renklerde ozellikle ekranda gezinirken fark ediliyor.. 816 lollipop alir kesin. 610 da alir diyorlar ama bakalim, zaman muhim degil alsinda :) alisiyorsunuz bi sure sonra ama facebook messengerda sohbet balonu halindeyken yazisirken ekran tir tir titriyor.. ve bazi ekran kagitlarinda.

Umarım dediğiniz iyi olur da güncelleme ile halledilir. Ben de alışmaya çalışıyorum :) Umarım kısa sürede verirler iki modele de bu güncellemeyi.

umarim hocam,bilgilendirme saglariz buradan yine. iyi gunler..

Aynen hocam. Benim şuan da başka bir sorunum daha var. Telefonum sadece edge hızında bağlanıyor. Telefon ayarlarını falan aldım. Hattım da 3g ye açık ama 3g ile hiç bağlanmadı henüz.

Şebeke türü seçme diye birşey varmış sanırım. Desire 816 da bu nereden seçiliyor bulamadım. Sizde nerede yer alıyor böyle bir ayar kısmı acaba? Büyük ihtimal bundan kaynaklanıyor ama nasıl ve nereden değiştiriliyor anlamadım. Kullanan arkadaşlar bulup haber verebilirsin sevinirim. Bu arada :)

• quote:

Arkadaşla bir şey soracağım şizlere. Bizim telefonda şebeke türü nereden seçildiğini biliyor musunuz? 3g mi edge mi neyden bağlanmasını istediğinizi belirlemek için bir ayar varmis. Fakat bizimkinde bulamadım.

ayarlar-mobil veri-şebeke modu buradan seçiliyor dostum.

GSM / WCDMA'yı seçerseniz 3g olan yerde 3g ile bağlanır, 3g olmayan yerde 2g ile bağlanır.
    Ylanızca GSM'de ise 2g ile bağlanır.
  • mz_snr kullanıcısına yanıt
    Siz de var demekki böyle bir şey. Ben de yer alıyor hocam ya. Acaba ekran görüntüsü atma şansınız var mı uygun olduğunuzda. Eğer o ayar kısmını bulabilirsem sorunu halledeceğim demektir artık. Benimki sadece edge hızında bağlanıyor.

ayarlar/mobil veri hocam.
  • varsayılan video oynatıcısını değiştirebiliyor muyuz? galeriden açtığım videoları mx player ile izlemek istiyorum.
    Teşekkürler hocam.

Sorunu çözdüm arkadaşlar bu arada. Aynı şeyle karşılaşan olursa yardımcı olsun bu mrsaj. Htc desire 816 çift sim kartlı. 1. Sim kart yuvası edge ve 3g hızlarına internet sağlıyor. Fakat 2. Sim kart yuvası sadece edge hızında izin veriyor. Hatta şebeke modu bile kapalı oluyor 2.sim kart yuvasına takıldığında.

Eğer telefonunuz sadece edge hızında bağlanıyor daha üstüne çıkmıyorsa hattınızı 1. Sim kart yuvasında kullanmayı deneyin. İlk başta aklıma gelmedi bunu denemek. Sonunda hallettim.Baya uğraştırma ama şuan sorun yok çok şükür.

Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara da çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibarut8907

varsayılan video oynatıcısını değiştirebiliyor muyuz? galeriden açtığım videoları mx player ile izlemek istiyorum.

Ayarlar / Uygulamalar'dan Galeriyi bul. Varsayilani temizle. Daha sonra mx player ile açıp her zaman seçeneğini seç (seçimi hatırla). Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.