Şimdi Ara

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
7
Favori
20.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu cihaza mhl adaptör ile görüntüyü televizyona aktarılıyor mu hdmi kablosu yardımı ile ?
  • Rootsuz herseyin yedegini nasil aliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • recovery yaparken tel içinde kırmızı ünlem var ve kapanmıyo tel dondu...ne yapabilirim? acil yardım bekliyorum
  • Dün aranıza katıldım bence telefon müthiş.Şarj dün gece 10da fullendi cikardim şu an %32 ki telefon yarım saatte bir elinde.Kötü birşey görmedim kasıma donma vesaire.Henüz çok zorlamadim zaten.Nelere dikkat etmeliyim ince püf noktalar varsa yorumlarınızı bekliyorum..

• Arkadaşlar, ben telefonda dahili bir dosya yöneticisi olmadığı için marketten bir tane indirmiştim. Ama marketten indirdiğim uygulama ile dosya kopyalayamıyor, taşıyamıyorum diye alternatifler ararken Polaris office'in içinde dosya yöneticisi olduğunu, tesadüfen fark ettim. Burada paylaşayım dedim. Belki aynı sıkıntıyı yaşayan vardır çözüm olur, ya da başka bir çözüm bulmuş biri vardır.

• gunesekosan kullanıcısına yanıt
    Foruma dosya yöneticisini nasıl atlamışlar diye yazmaya girdim cevap verilmiş.Atlamamışlar @gunesekosan

Bu arada ülkemizde roaming faaliyete girdi mi?(veri dolaşımı*).Konu hakkında yetkili bir ağabey varmı aramızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prfsimcity -- 26 Ocak 2015; 3:19:20 >
  • 1 HAFTALIK KULLANIM SONUCU DEĞERLENDİRMEM

Bundan önce windows phone tabanlı telefonlar kullandım.İlk android deneyimim HTC Desire 816 oldu.İlk olarak windows phone kullanıcılarını hemen android'e geçmeye davet ediyorum çünkü inanılmaz fark var.Hem mağaza hem kişiselleştirme açısından.Geçelim telefonu değerlendirmeye.

Ekran:Parlaklık seviyeleri,büyüklüğü,netliği sizi kuşkusuz tatmin edecektir.

İşlemci hızı:Asphalt 8 ve dead trigger oyunlarıyla test ettim hiç bir kasma donma olmadı.Gayet akıcı bir telefon.Bu yönüylede yeterli.

Kamera:İyi bir selfie kamerası olmasıyla beraber,ön kamerasıda profesyonel fotoğrafçılara hitap ediyor.Özellikle selfie modunda içeriğinde barındırdığı düzenleme araçları gayet iyi.Bir sıkıntı yaşamazsınız.Yalnız gece çekimlerinde ön kamerada kalite biraz düşüyor bilginize.

Ses:HTC boom sound özelliğiyle gelen telefon ses konusundada tatmin edici.Özellikle kutunun içinden çıkan kulaklık çok iyi ses kalitesi sağlıyor ve yeterince yüksek ses çıkışı var.

Batarya durumu:Ben sürekli uygulama indiren,silen ve telefonu kurcalayan biriyim.Gün içinde sosyal ağlarda sürekli aktifim ve Wi-fi hep açık.Sürekli fotoğraflar çekerim.Bana tam olarak 1 gün dayanıyor ve gerçekten bu bir mucize.

Konuşma ve Mesajlaşma:Konuşmada karşı tarafın sesi net bir şekilde geliyor ve sesim karşı tarafa net bir şekilde gidiyor.Mesajlaşma konusunda ilk zamanlarda sıkıntı yaşayacaksınız çünkü sözlükte bir çok kelime yok.Yazdıkça kelime ekleyerek sözlüğünüzü geliştiriyorsunuz.

Olumsuzlukları:Ses tuşları tam oturmamış gibi.Parmağınızla sağa sola sallamanız mümkün.Ekran görüntüsü almak için kilit+ses kısma tuşuna aynı anda basıp 2-3 saniye beklemeniz gerekiyor buda çok kullanışlı değil.Dahili 8GB hafıza ile birlikte geliyor bunun 4,2 GB'ı sistem dosyaları size 3,8 GB gibi bir alan kalıyor bence buda yetersiz.

Bağlantı hızı:Wi-fi ve 3G'de internette tam anlamıyla sörf yapabilirsiniz.Çok akıcı.

Ek bilgi:Antutu benchmark testi uyguladım (telefon dolu vaziyette) 22.000 puan aldı.

**EK 2:Piyasada sar değeri en düşük ilk 3 telefondan biri.Bu çok önemli.(SAR, akıllı telefonların vücuda yaydığı radyasyon miktarını simgelemektedir).Yasal sınır telefonlarda 2.0 w/kg.HTC desire 816'da 0.2** küsür..

1 haftadır bu telefonu kullanıyorum ve gördüklerim bunlar.Bu telefonu alırsanız pişman olacağınızı düşünmüyorum.Ek olarak gayet şık bir duruşu var.Yardımcı olduysam ne mutlu bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prfsimcity -- 28 Ocak 2015; 1:42:10 >

• prfsimcity P kullanıcısına yanıt
    Aramıza hoşgeldin. Bir kaç önerim var. Playstore dan TouchPal'ı kurmanı öneririm. Zira çok iyi bir klavye. Kelime tahminleri tatmin edecektir. Bir önerim de ekran görüntüsü almak için kolay bir yol. Bildirim çubuğunu iki parmağınla aşağı çek, en üstte düzenle simgesine tıkla ve oradan ekran yazan yolu üste taşıdın mı ekran görüntüsü almak için bildirim çubuğunu kullanabilirsin.
    Ben de telefonla ilgili bir yorum yapayım. Taş gibi telefon. Stabilite süper, hız, akıcılık, pil ömrü manyak. Tek eksisi güç butonu ve ses butonlarının solda olması. Kapla kullanınca zor oluyor.

• Arkadaşlar birşey dikkatimi çekti, telefonu 4 aydır kullanıyorum henüz yeni 3g görüntülü konuşma yapmak istedim ama bulamadım, umarım ben becerememişimdir eğer telefon desteklemiyorsa bu dehşet verici bir şey!

• allegranza A kullanıcısına yanıt
    HTC'nin yeni hiç bir modelinde böyle bir hizmet yokmuş dostum.

• Arkadaslar selam. Benim dokunmatik ekranda titreme oluyor. Parmagimi basili tutup asagi yada yukari dogru kaydirdigimda ekran titremeye basliyor. Sabit sekilde tuttugumda titreme devam ediyor.

Baska birisi var mi benzer bir durumla karsilasan? Yada siz de telefonunuzu test edebilir misiniz? Her zaman olmuyor bu dedigim arada oluyor. Ilk denediginiz de olmayabilir ama kullanirken dikkat eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: eye.Q

Arkadaslar selam. Benim dokunmatik ekranda titreme oluyor. Parmagimi basili tutup asagi yada yukari dogru kaydirdigimda ekran titremeye basliyor. Sabit sekilde tuttugumda titreme devam ediyor.

Baska birisi var mi benzer bir durumla karsilasan? Yada siz de telefonunuzu test edebilir misiniz? Her zaman olmuyor bu dedigim arada oluyor. Ilk denediginiz de olmayabilir ama kullanirken dikkat eder misiniz?

Mat puruzlu ekran jelatini varsa onu degistir...ondan oluyo..hala devam ederse ekran korumasiz kullan

• Gta San andreas benim eski discovery de kasmazzdı bunda çok fena kasıyor sebebi nedir ayarlarda düşükte? Sizde durum nasıl beyler 1.05, 1.0.3, 1.02 yi denedim hepsinde sonuç aynı
  • Isin enteresani yeni aldigim icin hrnuz jelatin de taktirmadim hocam. Yoksa ben de ilk ondan suphelenirdim. Siz de oluyor mu aynisi acaba

Hocam flip cover kullaniyorsaniz marketten auto screen on diye bir uygulama var. Onu indirin bence. Kapagi kaldirinca sensor sayesinde otomatik aciliyor ekran surekli sol tarafa uzanmak zorunda kalmazsiniz. Ama ses tuslari icin benim de bir onerim yok

• beyler uygun fiyatlı temiz desire 816 denk getirince aldım hemen. 750 liraya aldım 1 aylık brightstar garantili.

ben hep smart keyboard kullanırdım yükledim, ama smart keyboardı seçemiyorum. yardımcı olabilecek arkadaş var mı?

bu arada ilk defa sense arayüzü kullanıyorum, htc gerçekten stabilite konusunda aşmış. (:
  • mz_snr kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlardan dil ve klavye ayarlarina girin. Oradan htc sense input yada tukce kullaniyorsaniz htc sense girdi olmasi lazim. O sekmede indirdiginiz klavyeyi gorursunuz ona tik verip aktif etmeniz lazim. Sonra kullanabilirsiniz umarim yardim edebilmisimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: eye.Q

Isin enteresani yeni aldigim icin hrnuz jelatin de taktirmadim hocam. Yoksa ben de ilk ondan suphelenirdim. Siz de oluyor mu aynisi acaba

Bende olmuyo kuzende vardi siyahi onda dedigin gibi ekran titriyodu satti oda

Hocam öncelikle çok teşekkürler.Ben ekranı hep tek parmakla indirip sağ üste tıklıyordum.iki parmakla çekince direk seçeneklere geçmesi çok iyi + Ekran görüntüsü almakta artık çok basit dediğini yaptım.Varsa daha başka bilmediğim böyle ince detaylar yazmanız bekliyorum.

• eye.Q kullanıcısına yanıt
    hocam dediğiniz yeri zaten açmıştım fakat yazarken yine htc'nin klavyesi çıkıyor. değiştiremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz_snr -- 1 Şubat 2015; 12:00:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.