Şimdi Ara

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
542
Cevap
7
Favori
20.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hadi ya o zaman kotu oldu bu. Acaba ileride sıkıntı çıkarır mı bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mz_snr kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman oradan ayarladiktan sonra seçtiğiniz klavyeye girip orada başka klavye ayarı var mı ona bakmanız lazım. Hangi uygulamayı söylerseniz ben de bakarım bi

• eye.Q kullanıcısına yanıt
    Smart keyboard.

Her zaman kullandigim program ama secemedim htcde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    SwiftKey kullanıyorum ben onda klavyeye girince ayarı kendi sunuyor direk. Ama sizin dediğinizde öyle birşey göremedim

tamam hocam buldum, klavye açıkken bildirim panelinde htc klavyesi çıkıyor ona dokununca smart keyboard çıktı seçtim oldu.

yardımın için teşekkürler.
    Evet onu farketmemistim ben de daha önce. Rica ederim yine de.

• kardeşim bu telefonu kullanıyor. her şeyinden memnun yalnız tek bir şikayeti var telefonu cebine koyunca sesi kısılıyormuş. sadece titreşime geçiyormuş. bu durum düzeltiliyor mu? daha önce yazıldıysa kusura bakmayın sayfaları okuma fırsatım olmadı.
  • Telefonun ayarlar kısmindan ses sekmesinde gelen aramalar kısmında sürekli sessiz veya bir kere sessiz diye bir ayar var. Fakat bunu iptal et gibi bir seçenek bulunmuyor. Bu özellik sanıyorum ki şöyle işliyor aslında. Telefonunuz çalarken sessize almak için ekranı üstüne çevirip masaya koyduğunuzda sessize alıyordu telefonu. Aynı şekilde cebe koyunca da böyle algılıyordur. Dediğim kısımda cep modu var onu isaretlerseniz sorun kalkar diye düşünüyorum.

• kardeşimin desire 816 yı hiç bir şekilde rootlayamadım denemediğim yöntem kalmadı yokmu başka yolu bilenler yazsın

• Tlf cepteyken zil sesi sorunu bende de oluyordu resmen duymuyordum bu sorunu tlf tasırken zil sesi azalt kutusunu bosaltarak aştım gibi ama tek başına yeterli degil iyi ki titresim var cep modu zaten acık .acaba cepteyken ele alındıgındaki ses kısılması durumu mu oluyor öyle gibi..eger kutuyu bosaltmazsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilic0 -- 4 Şubat 2015; 0:11:00 >
  • ultraslan.1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam ingilizce biliyorsanız eğer youtube da şöyle bir videolu anlatım var.

http://youtu.be/vhUBLhdgSPU

Ben buradan bakarak kendi telefonumu kalıcı olarak rootladim eğer takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya çalışırım.

• ultraslan.1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam ayrıca ilk olarak bootloader kilidini açmanız Lazım. Onu yapmadan root işlemi yapamıyorsunuz htc telefonlarda. Samsungdakiler gibi olmuyor ne yazık ki bunda.

• geçen hafta aldım bende arkadaşlar. telefondan çok memnunum, 1,5 gb ram olmasına rağmen en ufak bir kasma görmedim. htc bu konuda aşmış.

bataryasını merak edenlere, çoğunlukla wifi kullandım onun haricinde 3g açık. gece 1 gibi yatarken üstün güç tasarrufuna alıyorum sabah 7-8 gibi kalkınca normale dönüyorum. normal güç tasarrufu sürekli açık.

HTC Desire 816 | 5.5' HD 1280x720 | Snappdragon400 1,6Ghz 4 Çekirdek

• Dosya yöneticisi nasıl hallediyorsunuz arkadaşlar? Marketten bir tane indirdim ama çok da sevemedim açıkçası

• Arkadaşlar 3g hızınız nasıl? Ben vodafone hattı kullanıyorum hareket halindeyken hiç internete giremiyorum. Çok yavaşlıyor internet. Wifi internetin sorun yok. Sizce neden oluyordur. Aynı sorunla karşılaşan var mı

Polaris dosya okuyucusunun içinde var zaten dosya yöneticisi. Ayrıca ben de vodafone ile kullanıyorum, hiç bir sıkıntı yok internetle.

bende vodafone ile kullanıyorum, 3g de hicbir sıkıntı yaşamadım.

ayarlarınızda sıkıntı olabilir mi? servisten tekrar isteseniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunesekosan kullanıcısına yanıt
    Hocam Polarisin içinden girince dosyaları görüyoruz ama fotoğraf gibi müzik iyi şeyler görünmüyor sanırım. Ben sadece Word gibi dosyalarımi görebiliyorum.

Hocam henüz telefonu kaydettirmedim acaba o yüzden olabilir mi diye düşünüyorum aslında

kaydettirme ile ilgili olabilir mi bilmiyorum, kayıtla ilgili sıkıntı olsa hiç bağlanmazdı sanırım.

polaris ile bende sadece office dosyalarını görebiliyorum. diğer dosyaları göremiyorum.
    ayrıca bir de şöyle bir durum var kitkat ile uygulamalar hafıza kartının içeriğini değiştiremiyor. mesela es dosya yöneticisi ile hafıza kartına hiçbir şey yazamıyorum yada silemiyorum. fakat polaris ile office dosyarını hafıza kartına yazabiliyorum. yani polaris'in hafıza kartına yazma/değiştirme gibi yetkileri var.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.