Şimdi Ara

HTC Desire 816 Bekleyenler ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: __nikolaus__

5.5 inç , başarılı bir kamera , sense arayüzü ve htc kalitesi.

1000 tl ye çıksın ilk gün alırım.
    Haklısın hocam. Her ne kadar HTC kalite ve tasarım olarak çok iyi olsa da fiyatlar uçuyor (mesela HTC M8 2499 TL). Ben de büyük ekranlı bir telefona geçiş yapmayı düşünüyorum.
    Takip ettiğim cihazlardan biri de bu. Ama 1000 TL ve üstü bir fiyata gelirse GM Elite Lite daha iyi bir alternatif olur (Snapdragon 800 işlemci 5.5 " full hd ekran 2 GB Ram 16 GB Rom 16 mp ön 8 mp arka kamera fiyat 999 TL)
    Bakalım ne kadardan gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaskin77 -- 16 Nisan 2014; 19:13:02 >
  • Öyle bir alıştırmışlar ki bizi cidden pes dedirtiyor bu akıllı telefon üreticileri, pes. 1300-1500 tl civarında olucak denen telefona bakar mısınız bir? Allah aşkına çok değil 2-3 yıl önce o fiyata amiral gemi alabiliyorduk şimdi bile alabiliyoruz (Bknz: LG G2, Samsung Galaxy S4...). Bu telefon 1000 tl'nin altında olmalı yoksa ülkemizde satıcağı konusunda pek bir umudum yok. 1100 falan bile olsa açıkçası insanlar çift hat vs. gerek duymuyorlarsa LG G2 alır işini bilen ya da Elite Alırlar ya da Elite Lite ya da diye uzayıp gidiyor işte 1300-1500 olmaya başlayınca fiyat. Şaka gibi bir fiyatla gelicek ve bu telefonun yurt dışı fiyatının da pahalı olduğunu biliyorum. HTC kendini "Android'in Apple'ı" olarak görüyor sanırım.
  • Yok mu gelişme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon tam istediğim gibi ama fiyatı beni endişelendiriyor
  • azerbaycanda 1200 den satisa cikacak turkiyede en az 1300 olur

• incelemer yavaş yavaş internete düştü. Hindistanda bir kaç gün önce lansmanı yapıldı vidyolar mevcut.

http://www.androidauthority.com/htc-desire-816-review-370228/
  • Youtube'da ben de bir kaç tane incelemeye rastladım.. Uzakdoğu'da yavaş yavaş hareketlenme var fakat Avrupa tarafında henüz bir şey yok.. Bu haftasonu Teknosa'da üzerinde HTC Uzmanı yazan bir satış danışmanı ile sohbet ettim, kendisininde Desire 816'yı merak ettiğini ancak henüz en azından bir ay içerisinde Türkiye'de bir planlama bulunmadığını söyledi.. HTC, tamamı ile One M8 üzerine odaklanmış durumda, ben de işi gücü bırakıp 816'ya saracaklarını pek sanmıyorum. En mantıklı tarih 3. çeyrek olur.. Renkler falan tam yaz telefonu diye dalarlar piyasaya :)
  • selam arkadaşlar....

cinde olan bir arkadaşım sayesinde iki adet getirtirdim...

kasa ve görüntü olarak 10 üzerinden 10 kesinlikle...

yanlız cihaz cince ve cift simli....

bu cihazları nasıl Türkçe ye nasıl cevirebiliriz bilgisi olan varmı...? (henüz avrupada da satışa başlanmadığı icin avrupa rom uda yok) menüsünde de yapılamıyor (sadece ingilizce ve cince dönüşüm oluyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeee -- 27 Nisan 2014; 18:47:56 >
  • fiyatı 1400 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

fiyatı 1400 lira

Öyle bir yazmışsın ki; sanki gidip Teknosa'dan alabiliriz.. Daha satışa sunulmadı cihaz..
  • Arka kapak iphone 5c ye benzemiş.Açıkcası ben beğendim.
  • ben iki cihaza 1.700 tl verdim.
    yani 400 dolar civarına geliyor cihaz.
  • 1250+

• Harika bir cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: freeee

ben iki cihaza 1.700 tl verdim.

Bende takip etmiştim, Çin'de uygundu cihaz.. Ama açıkçası benimde şüphelerim vardı, Çin'den alınan cihazın Türkiye'de kullanılması ile ilgili, senin de başına gelmiş bu sıkıntı.. Sanırım EU Romları çıkmaya başlayınca rootlanıp rahatlıkla kullanılabilir, onun dışında bir süre beklemen gerekecek sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

Bende takip etmiştim, Çin'de uygundu cihaz.. Ama açıkçası benimde şüphelerim vardı, Çin'den alınan cihazın Türkiye'de kullanılması ile ilgili, senin de başına gelmiş bu sıkıntı.. Sanırım EU Romları çıkmaya başlayınca rootlanıp rahatlıkla kullanılabilir, onun dışında bir süre beklemen gerekecek sanırım..

yakında avrupada satışı başlar herhalde...

bizde o zamana kadar sabırsızlıkla bekleyeceğiz gibi duruyor :)
  • quote:

quote:

quote:

yakında avrupada satışı başlar herhalde...

bizde o zamana kadar sabırsızlıkla bekleyeceğiz gibi duruyor :)

Avrupa'da satışı ile ilgili hiç bir gelişme yok.. Bu sene HTC'nin tekrar eski günlerine dönmesi için orta ve giriş donanımlı cihazlardan çok şey beklediği yazıldı, çizildi ama son tahlilde 2 ay önce tanıtılan Desire 816 ve 610 hala bu sahillere vurmadı, yakın zamanda vuracağa benzemiyor.. Hadi Desire 816, One M8'in satışlarını baltalayabilir diye göz ardı ediliyor peki 610 neden ört bas edildi, anlamak güç.. HTC iyice Asya telefonu oldu, çıktı..

• Daha önce de yazdım. ilk tanıtıldığında nisanda çıkacak dediler ama sonra haziran sonuna ertelediler. Onun bize gelişi temmuz ağustosu bulur.

Muhtemelen telefonda bir sorun var veya daha yeni sense veya android versiyonu bekliyor olabilirler.

HTC desteğe mail attım hiç bir ön bilgi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Daha önce de yazdım. ilk tanıtıldığında nisanda çıkacak dediler ama sonra haziran sonuna ertelediler. Onun bize gelişi temmuz ağustosu bulur.

Muhtemelen telefonda bir sorun var veya daha yeni sense veya android versiyonu bekliyor olabilirler.

Asya ülkelerinde satılıyor telefon! HTC EU tamamı ile One M8 satışlarının önüne geçmesin diye yapıyor bunu.. Hadi Türkiye'yi bir kenara bırakın, Almanya'da bile hala ön siparişte..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Daha önce de yazdım. ilk tanıtıldığında nisanda çıkacak dediler ama sonra haziran sonuna ertelediler. Onun bize gelişi temmuz ağustosu bulur.

Asya ülkelerinde satılıyor telefon! HTC EU tamamı ile One M8 satışlarının önüne geçmesin diye yapıyor bunu.. Hadi Türkiye'yi bir kenara bırakın, Almanya'da bile hala ön siparişte..

Yok avrupada nisan sonu emişlerdi. asyada daha önce ölacagi soylenmişti. Avrupada On siparise açıp sonra da sorun neyse haziran sonuna ertelediler. Bence sense falan bekliyorlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.