Şimdi Ara

HTC Desire 816 Bekleyenler ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: x-rayted

quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

quote:

Daha önce de yazdım. ilk tanıtıldığında nisanda çıkacak dediler ama sonra haziran sonuna ertelediler. Onun bize gelişi temmuz ağustosu bulur.

Muhtemelen telefonda bir sorun var veya daha yeni sense veya android versiyonu bekliyor olabilirler.

HTC desteğe mail attım hiç bir ön bilgi yok.

Asya ülkelerinde satılıyor telefon! HTC EU tamamı ile One M8 satışlarının önüne geçmesin diye yapıyor bunu.. Hadi Türkiye'yi bir kenara bırakın, Almanya'da bile hala ön siparişte..

Yok avrupada nisan sonu emişlerdi. asyada daha önce ölacagi soylenmişti. Avrupada On siparise açıp sonra da sorun neyse haziran sonuna ertelediler. Bence sense falan bekliyorlar.

Öyle bir şey olsa bence çoktan teknoloji sitelerine ve forumlara dedikodusu düşerdi.. Sadece ölü taklidi yapıyorlar.. M8 için bakledikleri ilk 3 aya ulaşınca verecekler coşkuyu sanırım :) Yalnız bence akıllıca, 816 gerçekten potansiyel M8 alıcısından pay kapabilecek bir cihaz.. Zaten en önemli rakibi Xperia T2 Ultra'da hala Avrupa sahillerine ulaşamadı.. Hatta o taraf hala Z2 ile uğraştığı için daha çok bekleriz T2 Ultra'yı..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha önce de yazdım. ilk tanıtıldığında nisanda çıkacak dediler ama sonra haziran sonuna ertelediler. Onun bize gelişi temmuz ağustosu bulur.

Muhtemelen telefonda bir sorun var veya daha yeni sense veya android versiyonu bekliyor olabilirler.

HTC desteğe mail attım hiç bir ön bilgi yok.

Asya ülkelerinde satılıyor telefon! HTC EU tamamı ile One M8 satışlarının önüne geçmesin diye yapıyor bunu.. Hadi Türkiye'yi bir kenara bırakın, Almanya'da bile hala ön siparişte..

Yok avrupada nisan sonu emişlerdi. asyada daha önce ölacagi soylenmişti. Avrupada On siparise açıp sonra da sorun neyse haziran sonuna ertelediler. Bence sense falan bekliyorlar.

Öyle bir şey olsa bence çoktan teknoloji sitelerine ve forumlara dedikodusu düşerdi.. Sadece ölü taklidi yapıyorlar.. M8 için bakledikleri ilk 3 aya ulaşınca verecekler coşkuyu sanırım :) Yalnız bence akıllıca, 816 gerçekten potansiyel M8 alıcısından pay kapabilecek bir cihaz.. Zaten en önemli rakibi Xperia T2 Ultra'da hala Avrupa sahillerine ulaşamadı.. Hatta o taraf hala Z2 ile uğraştığı için daha çok bekleriz T2 Ultra'yı..

Yani işte bende bir HTC bağımlılığı var. Samsung LG GM falan elime aldım mı kötü hissediyorum. Bir tek Xperialar biraz hoşuma gidiyor eski telefonlarım hep SONY ericssondu benim. 1995 ten beri ceptelim var hiç Nokiam olmadı. 1-2 siemens onun dışında hepsi ericsson. Akıllı telefonlarda da hep HTC:

Param da var One M8 alabilirim ama o parayı da vermek mantıklı değil.
    O açıdan 816 benim için ideal. Ben beklemeye devam edeceğim. Sanırım 1400-1500 civarına çıkar . Deadline ım haziran 15 . O tarihe kadar gelmezse ucuzundan Huawei T40 falan ne bulursam alacağım..

• adreno 305 ne kadar iyiki keske 320 olsaydı en azından tam ortası olurdu zaten bu telefonu 1200 1300 civarı piyasaya sürer
  • Romanya da satışa çıkmıs 1 ay içinde Türkiye ye gelir diye dusunuyorum, eger ki çift hatlı versiyonu gelirse hemen alırım.

Benim için Çift hat şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon avrupada da yavaş yavaş görünmeye başladı.

italayada bir site bayağı kapsamlı incelemiş, vidyo ve fotoğra örneklerini sitelerine koymuşlar.

http://www.youtube.com/watch?v=QAgOVJH3Vcc

http://htc.hdblog.it/2014/05/09/HTC-Desire-816-recensione-HDblog/

bakalım Türkiye ye ne zaman gelecek, geldiği zaman çok kalmış olacak mı !

• Htc destek den gelen cevap ;

Semih bey, öncelikle mail üzerinden geri dönüş sağladığınız için teşekkür ederiz.

Htc Desire 816 cihazına göstemiş olduğunuz ilgi için ayrıca teşekkür ederiz.

Türkiyede henüz satışa sunulmadığını bildirmek isterim.Yakın zamanda satışa sunulmasını beklemekteyiz.

Dilerseniz distbiritörlerimiz ile irtibata geçerek konu hakkında bilgi var ise talep edebilirsiniz.

KVK:0850 222 15 85

Brightstar: 0212 332 21 70

Anlayışınız ve duyarlılığınız için teşekkür ederim.

• Bende canlı destekten görüştüm Desire 816 için ve onlarda takvimde her hangi bir tarih olmadığını söylediler.. Yazın bu telefon gelir ama ne zaman gelir ben de bilmiyorum.. Xperia T2 Ultra 1.400 TL'den girdi, bu nedenle Desire 816'yı görüp sonra karar vermek istiyorum.. Kağıt üzerinde Desire 816, T2 Ultra'dan daha üstün bir cihaz..
  • telefon vodafone de şuan satılmakta
  • telefonu bugün mediamarktta inceledim. gerçekten hoşuma gitti ama fiyat yüksek gerçekten. yine de gm ye 1300 fiyat biçilen yerde 1400 olması normal geliyor insana.
  • Bu telefonu alan var mı?
  • Yarın alıyorum. Gayet uygun, fiyat konusunda ise yapacak bir şey yok. Gm alip telpa falan ugrasamam. Samsung cop, lgnin orta segmenti cirkin geliyor bana. Sony de ayni sekilde. Eskisi desire x idi, yenisi desire 816 olacak

• Telefonu vodafone dan kontratlı olarak aldım. Vodafone un şu anda yaptığı bir kampanya ile kontrat fiyatları biraz daha indirim uygulanmış ve Eylül ayı sonuna kadar geçerli.
    Ayrıntılar içinhttp://cepmerkezi.vodafone.com.tr/handset/htc-desire-816

Telefon genel itibarı ile gayet iyi. Hızı menüler arası geçişler güzel.
    Temel olarak kısa zamanda benim gördüğüm iki sorunu var. Şarjı çabuk bitiyor hatta gece kullanılmadığı halde yüzde olarak düşüşler gördüm. birde karşı tarafın konuşma sesi az geliyor. Ayrıntılı olarak daha sonra bakacağım.

Fakat asıl can sıkıcı olay amazondaki fiyatıhttp://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Daps&field-keywords=htc+desire+816
    Amazonda yaklaşık 200 usd ye satılan bu model vodafone ile yaklaşık 1000 TL ye gelmesi. insan kendini kazıklanmış hissediyor

Bence almayı düşünen arkadaşlar Huawei Ascend P7 ve Asus zenfone 6 yı ayrıntılı inceleyip öyle karar versinler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.