Şimdi Ara

HTC Desire 816 Lolipop Güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mağaradan yeni çıktım haliyle lolipop guncellemesini yeni kurdum.yalniz ben bu kadar guncellemeyen guncellemeye daha önce şahit olmadim.eski surumde hic olmayan donmalar yavaşlamalar başladı.ilk gün smslere hiç giremedim sms yazamadim.uygulamalar duzgun calısmaz oldu.zamanla kendi kendine duzeldi once sms daha sonra uygulamalar ancak ekranin ust tarafini cektigimizde acilan hizli ayarlarin ve bildirimlerin oldugu menu haricinde hic bir yenilikle karsilasmadim.bir de kameraya eklenen yeni bir buton var hakkini yememek lazim.ne bir arayuz guncellemesi ne bir yenilik yok sifir.en azindan menunun arka plan resmini degistirebilseydim diye umut ettim ama yok oda olmadi kapkara bir ekran hala daha orda.acaba ben mi yanlis birsey yaptim bir fikri olan arkadas varsa bilgilendirebilir mi beni?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sifirdan formatlayip ilk kutu acildigi haliyle ellemeden guncelledim, cihaz harika su an hizlandi ve daha da seri oldu, guncelledikten sonra tekrar guncelleme arat, bir suru htc programi kurucak, htc kilit htc sense htc tema vs vs vs sonra cihaz gercek lolipop gule gule kullan, yapamazsan netten arastir sifir kurulum yapmayi

Tek sorun lollipop guncellemesiyle gelen htc programlari vs 8gb nerdeyse dolduruyor ve telefona nerdeyse hicbirsey kuramiyorum, olmadi cânim memnun oldugum tel.imi takasliycam :(
    Hafiza kartina da direk kuramiyoruz, root yapamam 2aylik cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 9 Mayıs 2015; 21:33:27 >
  • Arastiricam hocam tavsiyen icin tesekkur ederim.bende hafiza karti takmadim ve hafiza karti takmak icin root yapmak gerektigini ilk defa duydum.ne garip isler bunlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.