Bildirim
HTC desire 816 telefon belleği sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ayni sorundan bende muzdaribim, android 6 da hafiza kartini dahili bellek olarak kullanilabilecegini ogrendim ama daha tam emin net bir bilgi bulamadim.. eger oyle bisey yoksa istemeden de olsa telefona veda edecem, root atarsan ne yazik ki bu defa guncelleme almiyor ben android 6 yi beklermiyim o da muamma en kisa zaman da elden cikarip huawei mate 7 yada sony c5 ultra alacan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi ki takaslamışım benim 816 yı, root vs hiç biri işe yaramamıştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncellemeler bekliyor.Güncelledi mi telefon belleği bitecek.Sabit programlar var SD karta taşınmıyor.Bu telefona günceleme gelirse onuda bellek yetersizliğinden yükleyemez.8 gb bellek bitmiş durumda.Yüklediğimiz bazı programlar da SD karta taşınmıyor.Bu uygulamaları SD karta taşımanın çaresi var mı? -
Ben 6.0 a güncelledim.32 lik SD kart taktım.Dahili biçimlendirme yaptım.SD kartı telefon belleği yapıyor.Uygulamalar taşınıyor ve yeni yüklemeleri buraya yüklüyor.Fakat PC de ve Dosya Yöneticisinde SD kart içi hiç görünmüyor.Örneğin Navitel navigasyon yükleyeceğim SD kart görünmediği için manuel yükleyemiyorum.SD kart kesinlikle görünmüyor.Video veya dosya atacaksınız SD kart yok.Telefon belleği de 1.4 gb kalmış.Ortayada atılmıyor.
HTC takılan kartı dahili görüp PC'de de görünseydi süper olacaktı.SD kart görünmemesi ve dosya atılamaması çok kötü.Ben bir daha HTC almam.Zaten 8 gb'tın yarısını kendi kullanıyor.Yarısıda taşınmıyor yer kalmadı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X