Şimdi Ara

HTC Desire 816 unroot ve relocked bootloader sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://rootmygalaxy.net/unroot-return-back-to-stock-rom-htc-desire-816/ arkadaşlar telefonum rootluydu güncellemeleri alamadıgım icin rootu kaldırmaya karar verdim öncelikle bu site yazilanları uygladım fastboot oem lock a kadar tamamdı o kısımdan sonra root kalktı.Telefonumda stock rom yüklüydü hiç custom rom yüklememiştim o yüzden alt kısımları yapmama gerek kalmaz diye düşündüm telefonu sıfırladım ve sıfırlayınca bootloadere attı.Yani işin özü telefonu sıfırlamaya calisinca bootloaderde başliyor oradan yeni bi rom atmaya çalışınca ya da factory resete tiklayinca no image or wrong image , signature vertification fail gibi uyarılar aliyorum yardım edermisiniz ?

• Orjinal recovery bozulmuş yeniden flashlamanız gerek, bunun için bootloader açık olmalı, fastboot oem lock rootu kaldırmaz , rootu kaldırmak için stock recovery flash yapmanız gerekir, yinede ilk günkü gibi olmaz relocked yazar, root güncelleme almanıza engel olmaz , custom rom yuklediysen güncelleme alamazsın, bunun için stock yazılıma dönmen gerek, uygun ruu.exe veya ruu.zip yüklemen gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairboy -- 12 Nisan 2016; 7:37:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fairboy

Orjinal recovery bozulmuş yeniden flashlamanız gerek, bunun için bootloader açık olmalı, fastboot oem lock rootu kaldırmaz , rootu kaldırmak için stock recovery flash yapmanız gerekir, yinede ilk günkü gibi olmaz relocked yazar, root güncelleme almanıza engel olmaz , custom rom yuklediysen güncelleme alamazsın, bunun için stock yazılıma dönmen gerek, uygun ruu.exe veya ruu.zip yüklemen gerek

Hocam bootloader i açıp stock recovery yukledim.daha sonra supersudan unroot ettim tel yeniden basladi root kalkti fakat gunceleme yapmayacalistigimda recovery ekranina gidiyor sonra kirmizi unlem cikiyor guncellemiyor.telefona baska bi rom yuklemedim kendi guncelleme ile gelen 5.0.2 android kullaniyorum.yine de internetten stock rom mu indirmeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.