Şimdi Ara

Htc Desire 816 ve Marshmellow

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, bilindigi gibi desire 816 6.0 surumu alacak.. benim ogrenmek istedigim bisey var, 6.0 da hafiza kartini dahili bellek olarak kullanma durumu varmis. Bilindigi gibi telefon 8 gb hafiza var fakat ne yazik ki bana yetmiyor zaten neredeyse yarisini sistem kullaniyor,128 gb kartim var ama ne yazik ki her uygulama hafiza kartina tasinamiyor. Sizece bu hafiza kartini dahili hafiza olarak gosterme meselesi 6.0 da olacak mi? Yoksa severek kullandigim telefonuma by by diyecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de aynı sorun var.Yeni güncelemeyi alacak bellek bile kalmadı.Artık birşeyler silip öyle yükleyeceğiz.Telefondan memnunum fakat bu hafıza olayı olmasa.
  • %90 olur, aosp ile standart geliyor. Ancak htc bilerek kapatabilir. Kapatırsa root ile açılır o özellik. Şimdi bile root ile sd kartı dahili olarak kullanabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

%90 olur, aosp ile standart geliyor. Ancak htc bilerek kapatabilir. Kapatırsa root ile açılır o özellik. Şimdi bile root ile sd kartı dahili olarak kullanabilirsiniz

Bir kac teknik servis root edilirse guncelleme alamayacagini soylemisti bana acaba ne derece dogru bilmiyorum.. root edilirse nasil kullaniliyor bilgi verebilirmisiniz

• M9 da bu secenek aktif arkadaslar htc engellememis kartinizi bicimlendirip kullanabilirsiniz

• Peki uygulamalarin tamami kuruluyor mu? Ben 3 gunde bir facebook verilerini temizlemekten biktm

• Valla ihtiyac olmadigi icin denemedim bicimlendirmeyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.