Şimdi Ara

HTC Desire 816 video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android telefonlardan haber yapıp günü kurtarmayı biliyorsanız Android etkinliğini de haber yapmanız gerekirdi. En azından ios kadar önem gösterseydiniz.

• Geçen ablama aldık G2 yi gösterdim önce sonra bunu görüntüsünü çok beğendi bunu istedi eksilerini saydım işlemci falan ben anlamam onlardan bu da bu dedi aldık :D

• HTC'nin ne yapmaya çalıştığını anlayabilen var mı?

• Mesut abi bile adb lock kullanıyor :D adam haklı reklam engelleyici olunca çatır çatır daha hızlı açılıyor internet siteleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prof.exx -- 26 Haziran 2014; 19:31:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

İnceleme yapanların güç butonunun yeri kadar fiyatına kızmıyor olmalarıda ayrı manidar..herkes 2000'leri 3000'leri kanıksamış gidiyor..htc çöp diyebileceğimiz şu donanıma 1400tl isteme cesaretini kimden alıyor..

Güzel ülkemin bilinçsiz tüketicisinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: peters

Aynısını casper yapsa 60 dk ballandıra ballandıra anlatırdınız :D

Keşke aynısını yapsa, en azından 900TL ye satardı bu ekipte ballandıra ballandıra anlatırdı
  • Dün vodafoneda gördüm cihazı, Htc herhalde nasıl el jimnastiği yapılır diye düşünmüş güç tuşunu konumlandırırken.

Fiyat zaten bir Htc klasiği...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteveMeade

Birisi demişti Mesut abi **** kullanıyor sanırım diye şaka sandım ciddiymiş

Merhaba,

Her videoda aynı şey söyleniyor ama reklam engelleyici kullanmıyorum. Zaten dikkatli bakılırsa bannerlar yerli yerinde duruyor görebilirsiniz.

Site arkasındaki giydirme ise bu video çekildiği sırada zaten yoktu.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Mesut cevigin güç tuşu konumlandirmasindaki tepkisi htc genel durumunu da temsil etmeli. Bu ne hal HTC seni dostça uyaran yok mu?

• Foto galerideki dh logosunu köşeye bir yere koysaymışsınız daha iyi olurmuş. Adamların ağzında dh logosu var.

• Fiyat performans cihazi olmus tam olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun tam karşısına konumlandırılan Sony Xperia T2 Ultra da yakında incelenir sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumlarabak

Bu telefonun tam karşısına konumlandırılan Sony Xperia T2 Ultra da yakında incelenir sanırım.

Merhaba,

Sony önce Z2'i yollasın bu kafayla giderlerse hiç bir modeli incelenmez. Adamlar Türkiye'de 2 bilemedin 3 test telefonu ile bütün site ve dergileri idare etmeye çalışıyor. Bir ürün için aylarca beklemek gerekiyor.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • bu fiyata snapdragon 800,2 gb ram,32 gb rom koysalar gene almam.g2 daha ucuza bulunabiliyor

edit:transformers reklamı mıydı o?öyle reklama can kurban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canguler917 -- 26 Haziran 2014; 23:16:05 >
  • Arkadaş o güç butonunun yeri nedir yav.

• bir hafta önce ankamall daki vodafone 1250 tl ye satıyordu.

• Her şey iyi hoş desen bu fiyat ne
  • Telefon için değil Mesut Bey için izledim

• Hobar kullanıcısına yanıt
    Bencede olmamış Emrah abi. :)
  • Htc nin kafasini bir kez olsun yasamak isterdim dogrusu! Hala akillanmadi adamlar iflasa edene kadar gidecek bu kafayla. Lg nin hamlesini gordun, cin mali ureticilerin hamlesini gordun daha neyi bekliyorsun f/p odakli modeller cikartmak icin Apple kafasiyla pek yasiyacakmis gibi gelmiyor bana hadi Applein bir kitlesi var ne verse alan ama Htcyi anlamak imkansiz sen hangi curetle insanlata hala kazik atmaya caliyorsun adam akilli bir fiyat koy hem sen kazan hem tuketici sevinsin artik tuketicide bilincli bunu anlamali once.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.