Şimdi Ara

HTC Desire 816 video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnceleme tanıtımında dengeli donanım demiş! Allah rızası için şu cümlesini açıklayabilir mi yazan kişi? Fiyattan bağımsız denge nasıl oluyor? Yoksa simetrik yerleştirilmiş devre kartına bileşenlerde ondan mı bahsediliyor???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Htc ekibi hangi akla hizmet'' derken Mesut Çevik Surat ifadesi süper olmuş

• 03:25 da Mesut Çevik telefonu nasıl tutmuş ve güç butonu nerede dikkat eden oldu mu acaba ??????

• adım gibi eminim bu telefon yok satar ve htc fanları asla ama asla laf ettirtmez bu telefona,herşeye olumlu yönden bakarlar :) ... kasa tasarımı çok güzel olmuş ama s800 işlemci,3000 mah batarya,en az 16 gb hafıza, 2 gb bellek,1300 tl fiyat olacaktıkı tamam diyelim... bırak onu bu haliyle istersen 700,800 tl ona da tamam ama fiyat resmen uçmuş...şaka gibi..
  • Küfür gibi.

• güzel tlfn
  • insanların ekseriyetle cep telefonlarını büyük teknoloji mağazalarından aldığı aşikar. Vede genel halk bu forumdakiler kadar donanımdan anlamadığı bir gerçek. Bütün bunları göz önüne aldığımızda firmaların hedeflediği kitle azınlık(bizler) değil çoğunluk yani donanımdan anlamayan kitle . Peki bu insanlar önlerinde duran 20-30 çeşit telefondan hangisini alacaklarını neye göre karar veriyorlar ? birinci unsur para, ucuz telefon dandik, pahalı telefon kalitelidir anlayışı. ikinci unsur, elde tutulduğunda kullanılan malzemenin verdiği kalite hissi ve tasarım şıklığı ve son unsur reyonda görevli olan satış temsilcisinin yönlendirmeleri (bu arkadaşlarında ne kadar bilgili olduğu tartışılır) . bütün bunlar göz önüne alındığında HTC nin nasıl telefon satabildiği anlaşılmış olur sanırım tamamen bilinçli yapılan pazarlama politikaları
  • bu gibi sitelerde ve forumlarda site yetkilileri inceledikleri ürünleri ufak birkaç eleştirinin dışında ağır eleştirilerde bulunup tüketiciyi olumlu-olumsuz etkileyemez.
  • Direk çöp..Alanın aklından şüphe ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: osamanos

bu gibi sitelerde ve forumlarda site yetkilileri inceledikleri ürünleri ufak birkaç eleştirinin dışında ağır eleştirilerde bulunup tüketiciyi olumlu-olumsuz etkileyemez.

niye reklamı mı kaçar? Madem tüketiciyi korumak gibi etik kaygıları yok kimseden de saygı bekleyemezler! Biz sizin için gece gündüz ...... diye başlayan ajitasyonlar yapamazlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

quote:

Orijinalden alıntı: osamanos

bu gibi sitelerde ve forumlarda site yetkilileri inceledikleri ürünleri ufak birkaç eleştirinin dışında ağır eleştirilerde bulunup tüketiciyi olumlu-olumsuz etkileyemez.

niye reklamı mı kaçar? Madem tüketiciyi korumak gibi etik kaygıları yok kimseden de saygı bekleyemezler! Biz sizin için gece gündüz ...... diye başlayan ajitasyonlar yapamazlar..

hayır reklama kaçmaz ama ucu firmayı kötülemeye varabilir. birkaç olumsuz özelliğini eleştiri sınırları içinde söylerler ve tabi olumlu özelliklerini de söylerler.
  • Mesut Çevik az bile söylemiş. O güç düğmesi en önemsiz kusurudur bu telefonun.
  • bunu alan enayidir akıl karı değil

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuksever

Bu videomuzda fiyatıyla nereye konumlandıracağımızı anlayamadığımız acayip bir şey inceledik (mealen)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç butonundaki tepki marjinal olmuş :D

• Güç butonu tepkisi cok samimi ve ictendi ışte donanimhaberi bundan dolayi seviyorum yürü be mesut abi kim tutar seni.

• BUNU TASARLAYAN TASARIMCI SOLAKMIŞ GALİBA

• mesut bey ben romanyada oturuyorum htc 816 aldim fakat burdaki htc telefonlarin hic birinde turkce dil menusu bulunmuyor acaba yukleme yapma sansimiz varmi

• MİLLETİ gerizekalı yerine koymak nedir arkadaş ?

bu kadar olmaz . nette baktım ortalama 1350 TL ye satılıyor. millete ana avrat düz gitmişler resmen.

• burası kozyatağı nida kule yanı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.