Şimdi Ara

HTC Desire 816G Telefon Güncelleme Almaması !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hemen hemen 2 sene önce telefoncudan HTC Desire 816G almıştım. Ben bu telefonu alırken güncelleme olacağı söylenmişti ve geçen sene yazın android sürümüne güncelleme gelmişti. Güncellemeden bir kaç ay sonra bu sefer Android 6.0 uyarısı geldi ve yine güncellerken telefonum kapandı bir daha açtığımda telefonumun sürümünün 4.4.2 olduğunu gördüm.

HTC destekten görevliyle konuştum bana tarihi 6 ay ileri alın tekrar güncelleme kontrolü yapın dedi çünkü sürüm eskiye dönünce tekrar güncellemek istediğimde en son sürüm budur dedi. Bende aylar bounca ara ara test ettim güncellemeyi ama gelmiyordu.

Az önce tekrar HTC Desteğe bağlandım çünkü artık telefon kullanılmayacak kadar donyor ve kasıyor.

Bağlandığım kişi benden İMEİ numarasını istedi bende sorunumu anlatıp verdim. Bana söylediği şey sizin telefonununz kısıtlı sayıda üretildiği için size güncelleme yok sizin telefonunuz Desire 816G güncel sürümü alanlar ise desire 816.

Böyle saçma bir şey olabilir mi sizce ?? Milyar verdiğim telefonun sürümü en dandik çin malı telefondan bile daha eski bir sürüm.

Yazık olsun böyle firmaya yaptıkları şey çok ayıp ve yanlış bir şey sen para ver ama güncelleme alamama telefon elinde patlasın.

Siz siz olun bundan sonra HTC alırken sorun bu telefon sınırlı sayıda mı üretildi yoksa normal mi üretildi diye.

• Reboot menusunu acip

Recoverye gel

Wipe fabric reset yap

Sonra

Wipe cache partition yap

Telefonu ac tarih saat ayarlarini yap sonra 2 3 gun kullan zaten teker teker yeni surum var diyil guncellemeleri almaya baslar. Sakin ol sikma canini al tarafi telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

Reboot menusunu acip

Recoverye gel

Wipe fabric reset yap

Sonra

Wipe cache partition yap

Telefonu ac tarih saat ayarlarini yap sonra 2 3 gun kullan zaten teker teker yeni surum var diyil guncellemeleri almaya baslar. Sakin ol sikma canini al tarafi telefon.

Hocam sağolun ama tüm üstüne basa basa söylememe rağmen güncelleme yok boşuna uğraşmayın güncellemeyi yapan biziz bölümümüz sadece 4.4.2 yi çıkarda telefonunuza bir daha da güncelleme çıkarmadı demekte.

Dediklerinizi yaparsam telefon sıfırlanmaz mı ??
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Desire bu serinin son surumunu bu sekilde yayinlamis. Ayni modelin g serisi ve 816 birbirinden biraz farkli buyuk ihtimal once surum gelmistir diger ulkelere versiyon telefon performansini dusurdugu icin kitkatta durdurmus olabilirler.cunku 816 da 6.0 surum almis en son. 816 g nin 4.4 e kadar oldugunu simdi ogrendim. Dedigimi yapsanda bi faydasi olmaz cunku ust bir surum yok anca telefonun fabrika surumu 4.4.1 dir yeni surum var der 4.4.2 ye gunceller. Eger illa ben 5 veya 6 kullanicam dersende root atip os yi komple silip yeni os atman gerekir. Unutma root isleminden sonra telefon garanti kapsamindar cikar zaten garantisi bitmistir simdiye. Sonuc: telefonuna guncelleme gelmicek durdurmuslar artik performans sikayetinede ustteki dedigimi yaparak cozum bulabilirsin.

Fotoyu chromeden ekleyemedim pmden atmayi denicem. Gsmarenadada son surum dedigim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesbihcekenhoroz -- 22 Şubat 2017; 15:50:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu root attım şu an rootlu kullanıyorum ama düzgün os bulamadığım için atamadım malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.