Şimdi Ara

HTC Desire 820 - Sıfır - 2 Yıl KVK Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
     HTC Desire 820 - Sıfır - 2 Yıl KVK Garantili

Telefonlar sıfırdır, 2 yıl KVK garantili olup kapalı kutudur, yani TeknoSA'ya gidip aldığınızda nasıl jelatininde kapalı kutu alıyorsanız o şekildedir. Paralel ithalat olanlar ile karıştırmayın lütfen, dediğim gibi KVK garantilidir. Mavi-beyaz renklidir

HTC Desire 820 : 999 TL

Lütfen takas teklifinde bulunmayınız, ürünlerde stok sorunu olmayıp sipariş üzerine getirilmektedir, Bursa içi elden teslim imkanı vardır. Bunlar haricinde sormak istediğiniz soruları özelden veya konu içinden sorabilirsiniz. Daha önceki ilanlarımda olan M8 ve M9 telefonlar tükenmiştir, tekrar gelirse buraya eklerim

NoT: Fatura verilmeyecektir.

Gelebilecek klasik sorulara cevaplar:

-Fatura yoksa garanti durumu nasıl olacak??

KVK garantili ürünlerde garantilik bir durum olduğu zaman cihazın IMEI numarasından bakımı yapılır, kendim daha önce birçok kere KVK ya gittiğimde faturanın yüzüne dahi bakmadılar. Fatura illa fatura diyen KVK görevlisi ile karşılaşmış da olabilirsiniz, bu tamamen o görevlinin işi yokuşa sürmesidir, olası öyle bir durumda telefonun hediye geldiğini veya faturasının kaybolduğunu söylerseniz kanunen bakmak zorundadır.

-Neden fatura yok??

1299 liralardaki bir ürünü bu fiyata alabiliyorsanız fatura istemeyin :) Ürün şirketler arası ödeme/hediye usulüyle temin edildiği için bunu nakte çevirmek için veya personel indirimi ile alınıp satışa sunulmuştur, o yüzden fatura verilemiyor.

-Neden senden alayım??

Herhangi bir sebep yok, çok uygun fiyat olması dışında... Yurtdışından pasaport kaydı ile getirtilen ürünlerde fatura ve garanti soruyor musun?? Hayır, ucuz olduğu için tercih ediyorsun. Ona güvenip alabiliyorsan buna da daha çok güvenip alabilmen icap eder ki nerdeyse yurtdışından getirip pasaport kaydı yapıtırıp satılan telefonlarla aynı fiyata...

-Taksit seçeneği var mı??

Ne yazık ki, sahibinden veya sanalpazar gibi aracı bir site üzerinden dahi cep telefonlarının taksitli satışı yasaktır. Herhangi bir dükkanım ya da işletmem yok ki bana ait pos makinem olsun

-Ürünü almak istediğim zaman kaç güne elime geçer?

Bursa içi elden teslim imkanı vardır, diğer illere ise önce ödeme sonra kargo şeklinde yollayabilirim. İş yoğunluğuna göre 2 3 günü bulabilir ürünün size gelmesi veya elden teslimi
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Ubeyd* -- 8 Eylül 2015; 20:17:42 >

• Fiyat takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehili

Fiyat takip.

1999 TL oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Ubeyd*

quote:

Orijinalden alıntı: cehili

Fiyat takip.

1999 TL oldu

O.m

• Faturayi onemsememissiniz ama oyle basit bi konu degil bi kagit parcasi.
    bu kagit parcasi ne ise yarar urunun calinti olmadiginin her turlu delilidir
    urunun imeisi biri tarafibdan klonlanirsa kullanabilmk icin bi teminattir
    Garantide para iadesi alicaniz zaman kullanirsiniz vs vs vs kisacasi basit degil yazdiginiz kadar.
    Sirketler arasinda nasil bi belgeyle alindi bilmiyorum ama muhasebeden varsa bi fatura fotokopisi alinabilirdi en kotu ihtimalle en azindan fatura yoktur demkten iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: s_s64

Faturayi onemsememissiniz ama oyle basit bi konu degil bi kagit parcasi.
    bu kagit parcasi ne ise yarar urunun calinti olmadiginin her turlu delilidir
    urunun imeisi biri tarafibdan klonlanirsa kullanabilmk icin bi teminattir
    Garantide para iadesi alicaniz zaman kullanirsiniz vs vs vs kisacasi basit degil yazdiginiz kadar.
    Sirketler arasinda nasil bi belgeyle alindi bilmiyorum ama muhasebeden varsa bi fatura fotokopisi alinabilirdi en kotu ihtimalle en azindan fatura yoktur demkten iyidir

Aynen oyle dostum bu vatandaslar genelde faturayi vermek istemezler kendi bilgileri yaziyor diye.Daha dun alinmis cihazlarda bile fatura yok derler cok goruyorum bunlari

Fatura yoksa basina gelebilecek sıkıntılar

1- imei klonlamasinda faturan yoksa o cihazi cope atabilirsin.Faturan varsa tek hatta actirabilirsin

2- Tamirlik durumlarda fatura pek istenmez fakat degisimde ve iadede fatura gereklidir.Olmazsa islem tamamlanmaz

3- Satici cihazim calindi dese imeiden sikayette bulunsa ve polisle irtibata gecilse hayir calmadim dediginizde fatura nerde diyecektir.Bu durumda aksini kanitlamaniz zor

4- Satici sana calinti mal satabilir

Aklima gelen simdilik bunlar fatura onemsiz gibi gosterip cihaz satmaya calisilmasin.

• Bizzat basima geldi suan elimde calinti g3 8aydir evde cekmecede yatiyor savcilik gelcekde alcakda icim rahat etcek diye. Adam hem parasini aldi hemde cihazi aldiktan 3-5 gun sonra calinti durumuna dusurdu cihazi herkes boyle degil tabiki ama yapanlar var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar forumdan onlarca kişiye HTC telefon verdim, M8 M9 ve Desire EYE modellerinden, birinin başına birşey gelmiş olsaydı burada ortalığı ayağa kaldırırdı emin olun... Fatura var da kimseden esirgiyor değilim, personel indirimi ile alınıyor şirket içi, fiyatı da ona göre, sanki normal fiyattan satmaya çalışıyorum üstüne de fatura vermiyorum siz de yaygara yapıyorsunuz... Çalıntı vs olabilir diyorsunuz, isteyene nüfus cüzdanı fotokopimin üzerine cihazın imei numarasını yazarak ve alan kişiyi de yazarak sattığıma dair beyanname de yolladım icabında... Farzedin yurtdışından getirdim satıyorum, onda fatura soruyor musunuz? Yurtdışından getirilen cihaz fiyatına yurtiçi cihaz veriyorum, kimseyi dolandırmıyorum olan neyse onu söylüyorum, fatura var deyip vermemezlik de etmiyorum, alan da bunu bilerek ona göre alsın... İlle de fatura diyorsa da en başa yazdığım gibi gitsin istediği yerden alsın...
  • Burda yazilan hersey faturanin olmamasini onemsiz bi konuymus gibi yazdigin icin yazulan cevaplar farkindaysan ve bunuda yazarken soyledik ama hala fiyatida ona gore sanki faturali fiyatina satiyorum.diyosun. yurt disi cihazdada kayit belgesi soruyorum ben cunku kayittan duserse ise yariyor... sana calinti nal satiyorsun diyen kimse yok ama fatura senib yazdigin gibi onemsiz bisey degil

Hepsini gectim olaki cihazi garantiye gonderdim ucret iadesi cikti ben bu iadeyi fatura uzerinden alicam ee sizin faturanizda miktar yazmiyor buyuk ihtimal bu durumda neyle karsilasicaz

Degisim olcak ve garanti inat etti fatura istiyor ne yapicaz? Boyle bi durimdadaa ee ben faturasoz sattim fiyati faturasiz fiyat gibi bisey derseniz adami magdur edersiniz bunlar hep olabilicek seyler kimsenin yaygara yaptigi yok fatura kucumsenicek bisey degil

• quote:

Burda yazilan hersey faturanin olmamasini onemsiz bi konuymus gibi yazdigin icin yazulan cevaplar farkindaysan ve bunuda yazarken soyledik ama hala fiyatida ona gore sanki faturali fiyatina satiyorum.diyosun. yurt disi cihazdada kayit belgesi soruyorum ben cunku kayittan duserse ise yariyor... sana calinti nal satiyorsun diyen kimse yok ama fatura senib yazdigin gibi onemsiz bisey degil

Hepsini gectim olaki cihazi garantiye gonderdim ucret iadesi cikti ben bu iadeyi fatura uzerinden alicam ee sizin faturanizda miktar yazmiyor buyuk ihtimal bu durumda neyle karsilasicaz

Degisim olcak ve garanti inat etti fatura istiyor ne yapicaz? Boyle bi durimdadaa ee ben faturasoz sattim fiyati faturasiz fiyat gibi bisey derseniz adami magdur edersiniz bunlar hep olabilicek seyler kimsenin yaygara yaptigi yok fatura kucumsenicek bisey degil

Nerde yazmışım fatura önemsiz diye, nerde göstermişim faturanın önemsiz olduğunu??? İşkembe-i kübradan isnat ediyorsunuz benim faturayı önemsiz gösterdiğimi...

ilk mesajımı okuyun dikkatle, ne diyorum, bilmem kaç liralık ürünü bu fiyata alacaksanız fatura olmayacaktır, garantilik işlemlerde fatura şart değil, faturayı kaybettim (gerçekte de kaybeden biri olduğunuzu düşünün) denildiğinde mecburen bakılacaktır o da bakım için bile fatura sorulunca....

Ben bu ürünü bu fiyata veriyorum fatura yok diyorum, böyle ilanı başka taraflara çekerek beni birşeylerle itham ederek forum ahalisinin haklarını savunduğunuzu sanıyorsunuz kraldan çok kralcı geçiniyorsunuz, kimse kör cahil değil bu forumda, alacak olan da bunu biliyor ve fiyat sebebi ile az da olsa riske girerek alıyor, risk nedir peki? Sizin dediğiniz gibi değişim olacak kadar büyük bir arıza durumunda ola ki fatura olmadan değişim yapmayacaklar, risk bu... Ben de diyorum bırak KVK falan unut, yok garanti maranti, yurtdışından getirttim faturası yok, var mı itirazınız?? Aynı risk böyle cihazda da yok mu? Var, bu riski bilen de buna göre tercih ediyor, size zorla ürün mü satmaya çalışıyorum, neyden rahatsız oldunuz anlamadım...

Netice: Fatura yok kardeşim, ola ki değişim gerektirecek büyük bir arıza oldu, garanti de fatura da fatura diye tutturdu, ben de kayıplara karıştım, hani ben bu telefonu personel indirimi ile sattım yolla bana yine aynı şekilde garantiye sokayım da demedim, telefon elinde patladı demektir... Tıpkı yurtdışından getirilen pasaport kayıtlı cihazlar gibi... Onu tercih eden bunu da tercih edebilir aynı risk şartlarını göze alarak, fiyat da buna göre çünkü....

Anlaştık mı kardeşim? Var mı sıkıntı hala?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Ubeyd* -- 11 Eylül 2015; 20:20:15 >

• Deve hendek meselesi anlamamaya devam et sen

• quote:

Deve hendek meselesi anlamamaya devam et sen

Yahu neyi anlamıyorum? Ne dememi bekliyorsunuz? Neyin derdindesiniz?

Diyorum farzet yurtdışı, fatura yok, fiyat da ona göre, isteyen alsın isteyen almasın, asıl siz anlamıyorsunuz

Ne diyeyim yani tamam vazgeçtim satmıyorum mu diyeyim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Ubeyd* -- 11 Eylül 2015; 23:25:48 >
  • Fatura öyle zor birşey değil. Telefoncunun birine girin bi fatura kestirin %3 vergisini adama verin oldu bitti gitti. Bu kadar tartışmanın manası yok.

• adam 300 tl ucuz veriyor daha ne yapsın...bu millete de yaranılmaz...adam yazmış fatura yok.nedenini de yazmış..isteyen alır isteyen almaz...(param olsa hiç düşünmeden alırım fiyat çok iyi)

bu kadar uzatmanın anlamı yok...

not: arkadaşı hiç tanımıyorum tesadüfen gördüm konuyu...
  • Biz burada fatura olmayisina laf etmedik olmayabilir gayet dogaldir ama faturanin olmamasi kucuk gorulucek basit bisey degildir...
    Bu fiyata satiyorum fatura istemeyin fatura olmadan garanti islem yapar gibi faturanin olmamasini basit gostermek abesdir

Faturasiikdan basiniz bi agrisin ozaman anlarsiniz

Isteyen alir isteyen almaz fiyat uygun fiyata bisey dedigimiz yok ama arkadas algilayamiyor sizde ayni sekilde algilayamamissiniz.

Buradaki yazilarin tamami arkadasin fatura olmayisini cok basit biseymis gibi ilanda yazdigi icin yazilmis seyler ki fatura olmasi ile olmamasi arasindaki eksiikleri dile getirdik bizde adama hirsizsin demedik

• s_s64 kullanıcısına yanıt
    Sanki dine vatana millete hakaret etmişiz küçük görmüşüz gibi hassasiyet gösteriyorsun ustam, küçük gördüğüm falan yok, tamam tüm faturalara saygı duyuyorum, faturasız ürün tercih etmeyenlere de, neyde anlaşamıyoruz anlayamadım bir türlü, daha bugün 2 adet sipariş verildi, insanlar bakıyor görüyor ve tercih edebiliyor, kimseye zorla birşey satmıyorum, kimseyi kandırmıyorum, istersen sana da yollayayım bir tane anlaşalım :) az biraz indirim de yaparım hem o kadar hukukumuz oldu
    Yani hiç kimse anlamıyor sadece siz mi anlıyorsunuz? Bir de tersten düşünün bakalım.

Empati iyidir. Sık sık yapmak lazım velhasıl.

Not: *Ubeyd* i çok iyi tanırım. Ama bunun mevzuyla alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 14 Eylül 2015; 0:14:08 >
  • Zamanında kendisinden LG G2 almıştım, fatura yoktu, yine şirket üzerineydi ve ilanda benzer şekilde açılmıştı.Ben sorunsuz alıp kullandım, almak isteyenlerin bilgisine.

Selamlar...

@*Ubeyd*
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Yani hiç kimse anlamıyor sadece siz mi anlıyorsunuz? Bir de tersten düşünün bakalım.

Empati iyidir. Sık sık yapmak lazım velhasıl.

Not: *Ubeyd* i çok iyi tanırım. Ama bunun mevzuyla alakası yok.

bitek sen anliyosun zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 14 Eylül 2015; 16:15:08 >
    Konuşulanlara göre tek anlayan sensin. Yanlış düşünmüşüm, abartmışım demiyorsun da hala atarlanıyorsun. Hadi devam et madem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.