Şimdi Ara

HTC Desire 820 video ön inceleme: 8 çekirdekli 64-bit işlemci ve dahası... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence cok iyi iphone6dan iyi bir tasarim

• Desire 816 normal fiyati 1400tl idi. Vodafone kampanyası ile 1150 ye satıldı umarim aynisi desire 820 içinde olur. 816 çok stabil ve ozelliklerine gore gayet iyi performans sunuyor. 820 ise haliyle çok daha iyi olacaktır diye dusunuyorum hele ki kamerasinin geliştirilmesi cok iyi olmuş. Enteresan olan 820nin ppi 219. 816 da 267 ppi bi terslik var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Cihazı ben sevdim, videodan gördüğüm kadarıyla çok akıcı çalışıyor;fiyatta facia yaşanmazsa alınabilir aslında, ama siyah modeli'nin daha iyi olacağı kanısındayım

Htc şu son yazılım sürümü ile cihazı hem gorsel olarak hemde performans olarak uçurmuş. Ablamda 816 desire var sd kart yoktu hafızası full doldu 1 hafta o sekil kullanıldı zerre kasmadi cihaz takilmadi ve genel olarak çok stabil. 820nin de bundan aşağı kalacağını sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera çevresindeki ve ön yüz kenarında bulunan gri plastik kalitesiz göstermiş.

• bence android arayüzü htc daha şık olsa kesin tercihim
    insana saglamlık hissi veriyor kasası
  • Bulunsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaderini fiyatı belirleyecek

• Fiyatı umarım normal seviyede olur. Ayrıca o kadar kalın çerçeveye kapasitif tuş neden konulmaz ki?

• Bu cihaz simdi kağıt üzerinde veya gercekte donanımsal olarak htc one (m7)'den iyi oluyor demi? Çünkü s610 2gb ram falan tek eksiği ekrani 720p. Öyle görünüyor yani :)

• telefonun ekranı IPS ekran yerine süper LCD 2 ekran olması dezavantaj mıdır, bilgisi olan varsa cevaplayabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtraa -- 13 Eylül 2014; 5:58:31 >
  • 8 Çekirdek 64bit işlemci koyuyorsun, Rami 2GB'ta bırakıyorsun. Ne anladım bu işten. Neden 64bit işlemci koyuyorsun o zama esprisi ne? Üstüne bir de 219ppi yok mu off şimdiden çöp.
  • Bekliyoruz

• fiyat 1000 lira civarı olsa ama htc gider şimdi 1700 yapar ölü dopar

• herkes ne güzel boş konuşuyor ceplerinde para olmayıpta,telefonu almakla alakası olmayan kişiler ellerindeki telefona baksan s3 veya hadi iyimser ihtimalle leğen plastiğinden yapılmış arka kapaklı s4 boşuna yorum yapıpta milleti en azından alacak veya almayı düşünen insanların aklını karıştırmayın..

• Fiyatı 200bnn liradan gelir
  • Çok beğendim. Htc desire 816'yı takip ediyordum. 8 gblik belleği ve 1.5 gblik rami dışında iyi bir telefon. 820 bu handikapları aşmış. Ben beğendim. Pil performansı beklenenden iyi olur muhtemelen. İlk HTC telefonum bu olabilir. Umarım 1400'ün altında çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AyBuBi

8 Çekirdek 64bit işlemci koyuyorsun, Rami 2GB'ta bırakıyorsun. Ne anladım bu işten. Neden 64bit işlemci koyuyorsun o zama esprisi ne? Üstüne bir de 219ppi yok mu off şimdiden çöp.

Senin kullandığın televizyonda 50 ppi varken sen buna dua et

• quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

quote:

8 Çekirdek 64bit işlemci koyuyorsun, Rami 2GB'ta bırakıyorsun. Ne anladım bu işten. Neden 64bit işlemci koyuyorsun o zama esprisi ne? Üstüne bir de 219ppi yok mu off şimdiden çöp.

Televizyonu cebe koyup gün içinde istediğim vakit ona bakmıyorum ama. Üstelik UHD TV'm olmadığını nereden biliyorsun? Hem UHD hem de 32" mesela.

Kendini kandırma bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

quote:

Televizyonu cebe koyup gün içinde istediğim vakit ona bakmıyorum ama. Üstelik UHD TV'm olmadığını nereden biliyorsun? Hem UHD hem de 32" mesela.

Kendini kandırma bence

Ama 219 ppi dan daha düşüktür

• merhaba, yurt dışından desire 820 modeli telefon getirttim. cihaz desire 816 ya göre çok daha kullanışlı. desire 816 biraz daha boyutuna göre hafif olduğundan desire 820 modeli daha iyi çalışmakta. aksesuar konusunda ise htc aksesuar sayfasında acaba bu model için ürünler gelirmi diye sormak istiyorum.
    http://www.htc.web.tr/kat/262-htc-desire-820-820s

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.