Şimdi Ara

HTC Desire 820 video ön inceleme: 8 çekirdekli 64-bit işlemci ve dahası...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC yeni nesil akıllı telefon modeli Desire 820'nin duyurusunu yaptı. Qualcomm'un 8 çekirdekli 64-bit işlemcisinden gücünü alan telefon, diğer özellikleri ve tasarımıyla da dikkat çekiyor. Merak edilen tüm detaylar video ön incelememizde.

• Herşey Fiyat'ta bitiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesut özilden esinlenilmiş

• HTC fiyat konusunda Türkiye'de çuvallıyor.

• Cihazı ben sevdim, videodan gördüğüm kadarıyla çok akıcı çalışıyor;fiyatta facia yaşanmazsa alınabilir aslında, ama siyah modeli'nin daha iyi olacağı kanısındayım

• 1499 liaraya gelir kesin

• Öndeki htc çerçevesi neden kalkmıyor,anlayamıyorum,o güzelim tasarımın bozulduğu tek yer orası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 820 nin türkiyedeki fiyatı ile M7 alırım daha iyi kamera dışında :D

• abi desire serisinde niye bu kadar adi görünen kasa kullanıyor bu htc ? Samsung daha sexy kasa kullanıyor be telefon cidden çok kötü görünüyor arkadan.

• Ellerine sağlık. çok sağol Erdi Bey

• Erdi Bey. bu telefona uygun dotwiev kılıflar yapacakmış htc doğrumu. Bilginiz var mı?

• Bu telefon için orta seviyelerin S400 den kurtulması kadar sevindirici birşey olamaz

• bu devlet bukadar vergi alırsa samsung ne yapsın htc ne yapsın apple ne yapsın arkadaş. bu şirketler avrupaya sattığı paraya satıyo bize de tel.i ee sonra. sonrası malum. 550 dolarlık bi tel. oluyo sana 2000 lira. 700 lirası vergi. "vermezsen verme!!! bana milletim yeter" zihniyeti. yazıklar olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Elefue

Bu telefon için orta seviyelerin S400 den kurtulması kadar sevindirici birşey olamaz

Bu orta-üst seviye model bir kere hem bunun fiyatı 1600den aşağı olmaz

• O nasıl bir tasarım öyle bana kötü gibi geldi. Nerde en dandik plastik varsa onumu koymuşlar nedir. Anca geldiği zaman inceleyince öğrencez.

• Herşey güzel hoş da 999 tl den giriş yapsa alıp kullansak ne hoş olur ama htc nin nu fiyat stratejisiyle çok zor

• Her şey güzel de fiyat kesin abartı olacak

• Herşey güzel hoş da 999 tl den giriş yapsa alıp kullansak ne hoş olur ama htc nin nu fiyat stratejisiyle çok zor

• Yap 1300 tl alak be htc

• quote:

Orijinalden alıntı: Elefue

Bu telefon için orta seviyelerin S400 den kurtulması kadar sevindirici birşey olamaz

Cok bi fark yok ki benim 4 cekirdek 1.2 ghz 17000 aldigi yerde bu 18000 almis

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.