Şimdi Ara

HTC Desire 820 video ön inceleme: 8 çekirdekli 64-bit işlemci ve dahası... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fiyatı 1250 tl den daha pahalı olursa fazla satılmaz

• fiyat belli oldu 1399 tl
    http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/htc-desire-820

bence pahalı olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrb cihazın türkiyede renk seçenekleri nedir.
  • şarjı nasıl beyler ?
  • Arkadaşlar telefonu dün aldım süper bişi. Aldığınızda pişman olmazsınız.Telefonu çok kullanıyorum akşamı zor olsada çıkartıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Arkadaşlar telefonu dün aldım süper bişi. Aldığınızda pişman olmazsınız.Telefonu çok kullanıyorum akşamı zor olsada çıkartıyor

kaçtan kaça kadar gidiyo ?
  • ÇÖP .. İps bile koymamış, 64bit&2 gb ram!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 30 Aralık 2014; 18:51:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone dan ayda 95x24 liraya alınırmı sizce ? 2 gb internet 500 dk 4000 sms paketiyle toplam 95 lira
  • Arkadaşlar telefonu kesinlikle önermem telefon fabrika çıkışı sorunlu ben aldım çok pişmanım ses karşı tarafa çok garip gidiyor ve bluetoot kulaklığa inanılmaz az ses geliyor ses sürekli kesilmiş gibi oluyor kvk ya yolladım yeni telefon yolladılar aynı sorun gene vardı tekrar yolladım gene geldi gene aynı şimdi 3. kez serviste telefon düşünün daha 1.5 ay oldu gene aynı olursa hakem heyetine verip para iadesi isteyeceğim o da 3 ay sürer bunu adı maduriyet aman arkadaşlar uzak durun htc bir daha tövbe!

(BU ARDA KVK TELEFON ALMANIZ KESİNLİKLE ÖNERİLMEZ MÜŞTERİ HİZMETLERİ YOK ARKADAŞLAR 11820 DİYE BİR HATTI ARAMANIZ GEREKMEKTE DAKİKASI 4.99 TL HATTIN MİLLETİ RESMEN DOLANDIRIP ÜZERİNE SOYUYORLAR DİKKAT EDİN)

• Telefonu kullanıyorum onceki telefonum s4 birincisi kamera yonunden ekran kalitesi video oynatma yonunden ve kullanislilik yonunden s4 baya onde kullanan arkadaslar karanlik bi odaya gecsinler flasi acip tek parmagiyla kapatsinlar sonra arka kapaga baksinlar ne kadar kalitesiz bi urun oldugunu anlarlarlar kullanali bir hafta ama memnun değilim hicbir sekilde tek artisi sarji

• Bir ayrıntıda boomsound hoporlörlerin haricinde kulaklığa verilen ses konusunda da piyasanın 1. si. Abileri m8 ve e8 1.20V civarında güc verirken (örnek olarak iphone 6 1.017V) bu alet 1.941V ile besliyor kulaklıkları. Hani küçük kulak içi kulaklıkla gezene fazla ama sizde benim gibi kocaman kulaklıklarla dolaşıyosanız önemli bir ayrıntı. Ben çok beğendiğim Z3 compactı 0.30V luk ses çıkışı yüzünden terk eyleyip HTC one E8 e yönelmiştim. Bu aleti görünce biraz kötü bir ekranla 300 lira tasarruf edip hemde en iyi sese kavuşabilirim.

• htc desire 816 mi yoksa samsung s4 mü dayanikli ve garanti olrak hangisi arkdslr ltfn yrdmci olun! !!

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

htc desire 816 mi yoksa samsung s4 mü dayanikli ve garanti olrak hangisi arkdslr ltfn yrdmci olun! !!

Bence s4 alin. htc alacaksaniz da one serisi alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Telefonda ips lcd panel var .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasanın arkadan görünüşü iphone 5c ye benzemiş..

• arkadaş htc desire 820 öncelilkle fiyat ve performans konusununda orta derceli bir telefonu üst özelliklere sahip fiyat 1400 telefon werilen parayı fazlasıyla karşılıyor htc desire 820 almak isteyenlere kesinlikle öneririm performans ekran buyuklugu (5,5)ve dış tasarımıyla ilgileri üzerine ceken bir telefon ben aldım ilk ilk defa htc markasını tercih ettim pişman olmassınız...

• Ben HTC dasire 820 alıcaktım bana garantisi yok kız dediler bozulduğunda falan yapmiyorlar mis dogrumu?

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Tabi ki böyle bir saçmalık mevcut değil.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.