Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bunu yükleyecem.telefonum şarj 35 te iken kapanmasın fazla takılmasın yeter.başka birşey beklemiyorum.

stock hboot oluyormuş bu roma.bende de stock vardı.iyi hboot değiştirmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandufla -- 28 Mart 2014; 13:47:51 >
  • se(dd)at hocam bu verdigin xda linkindeki romu stock hbootta yukledim.ancak gapps i yukledikten sonra yetersiz disk alani uyarisi veriyor.daha kendi uygulamalarimi yuklemedim bile.sen nasil cozdun bu sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandufla

se(dd)at hocam bu verdigin xda linkindeki romu stock hbootta yukledim.ancak gapps i yukledikten sonra yetersiz disk alani uyarisi veriyor.daha kendi uygulamalarimi yuklemedim bile.sen nasil cozdun bu sorunu

http://www.mediafire.com/download/4188627myda1z6t/M2SD_Apps%2BDalvik%2BLibs.zip

M2SD_Apps+Dalvik+Libs.zip yi Recovery modda yüklemelisin. Bu kadar.
    KitKat Rom larda hafıza sorununa çare ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

se(dd)at hocam bu verdigin xda linkindeki romu stock hbootta yukledim.ancak gapps i yukledikten sonra yetersiz disk alani uyarisi veriyor.daha kendi uygulamalarimi yuklemedim bile.sen nasil cozdun bu sorunu

http://www.mediafire.com/download/4188627myda1z6t/M2SD_Apps%2BDalvik%2BLibs.zip

M2SD_Apps+Dalvik+Libs.zip yi Recovery modda yüklemelisin. Bu kadar.
    KitKat Rom larda hafıza sorununa çare ;)

tamam dün gece uğraşıp aynı programı bulup yükledim.sorunu çözdüm.teşekkürler.

ancak daha can sıkıcı bir olay geldi başıma.mildwild romda %35-38 aralığında şarj bitip telefon kapanırken şimdi senin verdiğin romda dün %41 de iken şarj bitti uyarısı verip telefon kapandı.

bunun bir çözümü varmı yoksa tekrar rom mu değiştirmeliyim?

• pilin eski yada kalibre edilmeye ihtiyacı var her yeni rom da olur böyle birkaç gün içinde kendine gelir
  • merhabalar deneyimli arkadaşlardan birkaç ricam olacak (muhtemelen sorularımın cevabı konuda vardır ama 28 sayfa yazıdan cevapları bulmak samanlık iğne hesabı olacak)
    elime Vodafone 2.2.2 desire geçti hafıza sorunundan ve android sürümünü beğenmediğimden yeni bir rom yüklemek istiyorum
    S-OFF yapmayı başardım ama root u unrevoked ile denedim ama tam olmadı sanırım tamamlandı diyor fakat recovery ye girdiğim de revolutionary CWM v4.0.1.4 yazdığı halde hiçbir işlem yapmıyor sadece satırlarda geziniyor birini seçtiğimde ekrana mavi renkte büyük REVOLUTİONARY yazısı çıkıyor bataryayı çıkarıp yeniden başlatmak zorunda kalıyorum hata ne olabilir
    bilgisayarım W8.1 sorun oluşturur mu ve memnun kaldığınız romları paylaşır mısınız oyun oynamıyorum kasmasın akıcı olsun arıza çıkarıp habire uğraştırmasın yeter bundan önce Galaxy S3 kullandığım için 4.2. ve üstünü beğeniyorum bu Sense arayüzünün de ne olduğunu anlamadığımdan ona da gerek yok cihazın HBOOT unda şunlar yazıyor Revolutionary
    BRAVO PVT4 SHİP S-OFF
    HBOOT-6.93.1002
    MİCROP-051d
    TOUCH PANEL-SYNT0101
    RADİO-5.11.05.27

FASTBOOT
    RECOVERY (yeşil renkte)
    CLEAR STORAGE
    SİMLOCK (Mavi renkte)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kennann -- 13 Nisan 2014; 1:08:23 >

• ROM Manager kurmak istediğimde system/bin/su bulunamadı diyor yardımlarınızı bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kennann

ROM Manager kurmak istediğimde system/bin/su bulunamadı diyor yardımlarınızı bekliyorum :)

size ilk tavsiyem ilk olarak recovery nizi 4ext recoveryle değiştirmeniz custom rom kuracaksanız hboot denilen sistem imajlarının ne olduğu ve nasıl flaşlanacağını öğrenmeniz ve son olarakhttp://forum.xda-developers.com/htc-explorer danda romdan roma akmanız :)

tavsiyede bulunacağım rom mildwide dın 2.3.7 içeren romlarıdır aşırı sadedir kasmaz donmaz çatır çatır çalışır onun dışında ics ve jb romlarda var ufak tefek sıkntıları olsada çalışıyorlar düzgün yüklenilirse

• yeni yüklediğim 4.4.2 rom fena değil ama tatmin olmadım.şarj süresini kısa buldum.telefon %1 gördü şarjda ancak kendi kendine kamera açıp şarjı bitiriyor.
    kızımı videoya çektim.ama çekememişim.kayıt yokmuş.sonradan aklıma geldi zaten.

başka bir 4.42 ye geçiş yapacam.hayırlısı bakalım.
  • quote:

yeni yüklediğim 4.4.2 rom fena değil ama tatmin olmadım.şarj süresini kısa buldum.telefon %1 gördü şarjda ancak kendi kendine kamera açıp şarjı bitiriyor.
    kızımı videoya çektim.ama çekememişim.kayıt yokmuş.sonradan aklıma geldi zaten.

başka bir 4.42 ye geçiş yapacam.hayırlısı bakalım.

[ROM][April13][KitKat][4.4.2] Beanstalk | Release 5 | bravo
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2651790

ben 4 gündür bu Rom u kullanıyorum. Sarjı da gayet iyi gidiyor. Suan içi sorun yok.

Desire da android 4+ üstünde video çekememe sorunu var. Ama "Videocam illusion Pro" apk si sayesinde video kaydedebilirsin.

• galiba pes edeceğim sitelerdeki anlatımlar çok eski linkler ölmüş tam bir anlatım bulamadım :(
  • HTC desire bravo-6.93.1002
    Android2.2.2
    ROM version 2.31.184.8
    bu cihazı nasıl rootlayabilirim UNREVOKED ile olmuyor cihaz çok yeni diyor
  • parayla yaptırabileceğim biri varsa mesajını bekliyorum ankara da
  • inanamıyorum yaa bir aydır boş yere debelenip duruyormuşum SUPERUSER kurulmuyor diye root olmadı sanıyordum ve root yapcam diye uğraşıp duruyordum şimdi yine de bir ROM yüklemeyi deneyeyim dedim yüklendi ağladım resmen :)
  • 4ext recovey
    M2SD_Apps+Dalvik+Libs.zip yi Recovery modda yükledim
    çalışmada bir sorun yok yalnız Sd kartı 4ext yaptığım halde hafıza hala artmadı
    bir de Rcovery modda resimdeki hatayı alıyorum ne tavsiye edersiniz

★★★  HTC DESIRE ANA KONU ★★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: kennann

4ext recovey
    M2SD_Apps+Dalvik+Libs.zip yi Recovery modda yükledim
    çalışmada bir sorun yok yalnız Sd kartı 4ext yaptığım halde hafıza hala artmadı
    bir de Rcovery modda resimdeki hatayı alıyorum ne tavsiye edersiniz

★★★  HTC DESIRE ANA KONU ★★★

kenan hocam.

öncelikle herşeye wipe atın.iki kere yapınki sorun kalmasın.sd card a da wipe atın.bütün partitionları da silin.

bence herşeye sıfırdan başlayın.yalnız se(dd))at hocamın verdiği rom jb hboot veya stock hbootla çalışıyor.sizde eğer cm hboot varsa sıkıntı yaratabilir. hboot değiştirmek ayrı bir mevzu.o konu hakkında yeterli bilgiye sahip değilseniz söyleyin.bende bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım.

hboot ta falan sıkıntı yoksa ve wipe işlemleri yapıldıysa sd card boş olmalı.(rom da olmamalı eğer format attıysanız.) öncelikle sdcard ı 4ext programıyla tools menüsünden partition yapmalısınız.ext 4 tavsiye ediliyor genellikle.

sonra 4ext bölümlerinden usb storage kısmına basıp telefonun kablosuyla pc ye bağlanıp romu varsa gapps ı ve m2sd yi sdcard a atın.

daha sonra romu seçip flashlayın.telefonu açın.daha sonra tekrar 4 ext içine girip recovery modda varsa gapps ı yoksa m2sd yi flaslayın.

benim bildiklerim ve yaptıklarım bunlar..yanlışım varsa tecrübeli aarkadaşlar düzeltecektir.
    umarım sizede faydası olur.

• Se(dd)at hocam bu beanstalk rom da bende camera hatasi veriyor.videodan vazgectim fotografta cekmiyor.daha dogrusu camera hic calismiyor.hani karsiyi gorupte cekmiyor durumu degil.hic girmiyor.bi camera programi indirip denedim.o da camera hatasi dedi.fotit olayi sifirlandi yani.nedir acaba sebebi?

• mandufla kullanıcısına yanıt
    Beanstalk romu ben birkaç gün kullandım kamerası da çalıştı video denemedim ama fotoğraf çektim yanlış hatırlamıyorsam ağır olduğu için vazgeçtim
  • mandufla kullanıcısına yanıt
    yeni uyarı mesajım resimde :)

ilk önce tek wipe atıyordum ama artık dediğiniz gibi 2 kere yapacağım wipe ı da format all partitions (evcept sd) ile yapıyorum

SD karta bir kere format attım resimde göründüğü gibi 4EXT recovery ile alanlar oluşturdum öylece kaldı her seferinde yeniden oluşturmamıza gerek yoktur herhalde ayrıca m2sd yi nasıl kullanacağız sd ye aktar filan olmadığı için DS app2sd indirdim play storeden onla taşıdım

bilgisayarım W8.1 olduğu için telefonun driverlerini bilgisayara tanıtamadım dolayısıyla HBOOT işine hiç giremedim stock HBOOTolması lazım dosya aktarımını da wipe yapıp sonra telefonu kapatıp sd kartı bilgisayara card reader ile bağlayıp öyle aktarıyorum ve flaşlıyorum
    romu gapss ı m2sd yi tek seferde flaşlıyordum buna da dikkat edeceğim

şimdiye kadar beanstalk pac bravo mildvild caynagenmod CM10.1 yükledim en kötüsü pac ravo idi göçüp durdu beanstalk iyi gibiydi ama ben hafıza arttıracağım diye uğraşırrken bozdum galiba mildwild de stabil ama çok yavan bu gün CM10.1 yükledim bakalım umarım bu işimi görür

yalnız başka bir sorunum dha var telefonun ne bluetooth u ile ne de usb ile bilgisayara bağlanamıyorum başka telefona bluetooth ile dosya aktarabiliyorum ama bilgisayarla eşleştiği halde karşılıklı dosya aktarımı olmuyor usb den de sd karta erişebiliyorum ama HTC SYNC veya başka program tarafından tanıtamıyorum asıl istediğim myphoneexplorer ile telefonu bilgisayardan yönetmek ama irtibat kurduramadım bir türlü :( bu konuda bir bilginiz varsa makbule geçer cevabınız için teşekkürler

★★★  HTC DESIRE ANA KONU ★★★ ★★★  HTC DESIRE ANA KONU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kennann -- 25 Nisan 2014; 2:52:58 >

• Kardeşim o fotoda gördüğüm çok bozuk yapılandırılmış bir sd kart ext 2 var ext4 var birde swap var hepsini kaldır karta format at tekrar 1 ext 4 alanı oluştur bu haliyle hiç bir romdan faydalanamzsın

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.