Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhangokce kullanıcısına yanıt
    hocam anlatılıyorda. hboot u çözemedim bölme felan filan diyor. ayrıca yazanarkadas sanırım kendi verdiği roma göre yamış ben nasıl bu indirdiğim CM 4.2.2 romunu kuracağım :?
  • Yanlis hatirlamiyorsam ses kısma ve guc tuşuyla 3 eecenekli yer geliyordu orada hboot yuklemek icin ismini pg000 gibi bir sey yapip atıyorduk..yapamazsaniz tekrar yazin nilgisayardan bulur detaylica anlatirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    işte hocam o pg000 yapıp atıyoduk diyosun ya ondan hiç çakmıyorum işte. telefon bugun geldi hboot a yabancıyım. ama hboot tan recoverymoda girebiliyorum. direk romu ordan kursam olmazmı bozulurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnıL.Gndqdu

işte hocam o pg000 yapıp atıyoduk diyosun ya ondan hiç çakmıyorum işte. telefon bugun geldi hboot a yabancıyım. ama hboot tan recoverymoda girebiliyorum. direk romu ordan kursam olmazmı bozulurmu?

Şimdi kurulumu bundan sonraki mesajımda anlatacağım.Ama şuna karar ver:
    Hangi romu kuracaksın?
    illede güncel olsun diye JB falan kurmaya kalkarsan telefondan randıman alamazsın.Çünkü ben bir ara uğraştım.
    Hatta hem mildwild hem sense rom çıktı onu da denedim.En son kendimce telefonu kapasitesi kadar kabul edip en stabil düzgün kamerası vs sorunsuz olan rom kurmaya karar verdim.
    Sen kuracağın roma kesin karar verdiysen bilmen gerekir ki bu romların uyumlu olduğu hbootlar oluyor.Roma karar verdikten sonra o romun uyumlu hbootunu yükleyeceksin.sonra recoveryden tüm wipeları yapıp rom kuracaksın.
    benim sana rom tavsiyem mildwild serisi.Bunlardan 11.5 hatta 12 ve hatta 13 çıktı sanırsam.benimkinde de 9 mu ne kurulu şu anda.
    dediğim gibi s4 aldım teli hanıma verdim o kullanıyor.şarj falan 1 günü ancak çıkarıyor.kamera sorunsuz depolama SD karta yapıyor sorunsuz.vs. vs.

peki hocam sen bana ayrıntısıyla güzelce anlatırsan cok iyi olur. çnkü bugün bi launcheri sildim saatlerdir zar zor düzelttim o yüzden güzelce anlatıp linkleride verirsen çok sevinirim :)
  • Telefonumda bazı uygulamaları kullanırken cihazın alt kısımlarında aşırı şekilde ısınma meydana geliyor. Bunun sebebi donanımsal bir durum mu yoksa yazılımsal birşey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: orhangokce

A2sd ozelligi yok değil mi?
    ozluyoruz senseyi ama kaldirmadigu icin denemiyorum bile..

hayır bu HTC nin yayınladığı stock rom. Rootsuz vs .
    Ayrıca yüklerseniz Recovery i siliyor telefonu ilk gün aldığınız gibi oluyor. S-Off duruyor bi tek

Xda 'da geliştiricilerin yaptığı stock Android 2.3.3 rom un A2sd ve rootlu versionu da var

hocam iyi akşamlar.telefonum rootsuz s-off. 2.2 froyo'ya downgrade yaptım.fakat önceki sürümde de bunda da aynı sorun var.telefona recovery yükleyemiyorum.android dizinine fastboot flash recovery recovery ismini yazıp enterliyorum ama yükleme bir türlü bitmiyor.konu hakkında bilginiz varsa yardım edebilirmisiniz?

• 1 kullandığınız rom rootlumu ?
    2 recovery flaşlamadan önce usb debug açıkmı ?
    Root yoksa yapamama ihtimali veya telefonu brick yapma durumu olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut71 -- 29 Aralık 2013; 1:49:56 >
  • 4.4.2 KitKat ROM kurdum. ( XDA - [ROM][Desire] j00m Kitkat 4.4.2 w/ optimized bionic )

Şaşırtıcı şekilde hızlı ve stabil.

A2SD terminal den aktive ediliyor. Ama nedense bikaç uygulama sonrası yeniden başlatıldı ve a2sd uçmuş :D
    Kamera da bi tek video çekim çalışmıyordu.

Biraz daha geliştirilmesi lazım.

★★★  HTC DESIRE ANA KONU ★★★

• Bende sabırsızla bekliyorum kit kat romun stabil olarak çıkmasını, onlarca farklı rom kurup hep eksikleri ile boğuşmaktan sıkıntı geldi. Bir kaç gün düzgün çalışıyor sonra kitlenmeler resetlemeler vb. nedeni ile en sonunda a2sd özelliği olan 2.3.3 orjinal roma döndüm.
  • Bende şuan CM10.1 VJ Touchwiz 5 Jelly Bean 4.1.2 v4.0 romunu kullanıyorum. Tango gibi mesajlaşma uygulamaları kurdum ama çalışması ile ilgili problemler yaşıyorum. Son versiyonunda her iki tarafında birbirine sesli aramalarda sesi gitmiyor. Görüntülü aramalarda da kamera dalgalı dalgalı hiçbirşey belli olmuyor. Eski sürümü kurup denedim bu defa da karşının sesi alınıyor ancak benim sesim karşıya gitmiyor. Bu romla ilgili bir sorun mudur yoksa başka birşey midir acaba?
  • note3 e geçiş yapmak için gün sayıyorum arkadaşlar..ama bir yandan da lg g2 kafamı karıştırmıyor değil..

özetle desire'm emekli olmak üzere..
  • Arkadaşlar sürekli yaşanan sorunlardan dolayı orjinal romu yükleyeyim dedim bu defa root gitti. CWM ye giremiyorum. kaldım böyle nasıl çözülür ?
  • [ROM] [4.4.2] [1.Feb 2014] CyanogenMod 11.0 | KitKANG | PRE-ALPHA | v0.4

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2549776

Video çekim dışında mükemmel bi rom 4.4 kitkat keyfi..
    stabil

• Şu video kaydedici sorunu olmasa bu yeni bir çok rom un tadına doyulmazda işte hala yapamadılar. Kitkat ta da demek durum değişmemiş. Oluncaya kadar beklemeye devam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldness

Şu video kaydedici sorunu olmasa bu yeni bir çok rom un tadına doyulmazda işte hala yapamadılar. Kitkat ta da demek durum değişmemiş. Oluncaya kadar beklemeye devam :)

Videocam illusion pro ile sorunsuz video kaydedilebiliyor ;)

ücretli sürümü ücretsiz olarak bulabilirsin
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidillusion.videocamillusionpro

2 gündür kullanıyorum bu romu süper

• Yardımın sayesinde orjinal romdan kurtuldum elimde ChromiumROM-build11-Slim-20131015-bravo vardı önceden indirdiğim onu yükledim. Gayet iyi geldi bana sadece video kaydında dalgalanmalar oluyor bu bahsettiğiniz programı kullanacağım ilerleyen zamanlarda kitkatı denerim :)
  • Emektar Desire'ımın bataryasının değişme vakti geldi. Nereden almamı önerirsiniz? Sizce orjinal bataryaya 70 80 lira para vermeye değer mi? Onun yerine sahtesini mi alayım yoksa? Telefonun beni 1 yıl daha götürmesini istiyorum. Şu anki bataryayla bir günü çıkarmak mümkün değil. Dışardayken mutlaka yarı yolda bırakıyor.
  • Hangi Hboot u kullandın peki stock mu yoksa Jelly Bean ? Benim bu son kullandığım romda da sorunlar yaşamaya başladım eğer bu kitkat ta da sorun yaşarsam midlwild romlara yöneleceğim artık
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.