Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 gün önce telefon yine dellenince Mildwild 8.0'ı kaldırıp 9.5 yüklediydim. Bilsem biraz daha sabrederdim. :(
    Yalnız neden sürüm 5.0 olmuş? 8.0 ve 9.5 olan versiyonlardan farklı sanki bu? Bir de Beta sürüm diyor.
    Birkaç gün geçsin bakalım sonra deneyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaf

2-3 gün önce telefon yine dellenince Mildwild 8.0'ı kaldırıp 9.5 yüklediydim. Bilsem biraz daha sabrederdim. :(
    Yalnız neden sürüm 5.0 olmuş? 8.0 ve 9.5 olan versiyonlardan farklı sanki bu? Bir de Beta sürüm diyor.

yükledim. Yine android 2.3.7 ama bu sefer daha bi hızlı ! :D
    yeni konu açmışlar. Yani Mildwild 8.0 , 9.5 versionları dışında bi mildwild
  • şuan dünden beri Mildwild 5.0 kullanıyorum hızlı bi rom. Başta kurarken a2sdx script ile kurdum.

Bu arada RSK yine güncellendi!

[ROM][05.09.13][★★ SMS ★★ ]★ RSK TEAM ★ SATTELITE-3.5.Sense★
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1431908
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

2-3 gün önce telefon yine dellenince Mildwild 8.0'ı kaldırıp 9.5 yüklediydim. Bilsem biraz daha sabrederdim. :(

yükledim. Yine android 2.3.7 ama bu sefer daha bi hızlı ! :D
    yeni konu açmışlar. Yani Mildwild 8.0 , 9.5 versionları dışında bi mildwild

Teşekkürler se(dd)at, zaten Mildwild 9.5'i yeni yüklediğim için şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum. Ama canımı sıkmaya başladığında ilk seçeneğim bu yeni Mildwild 5.0 olacak.
    Yeni Rom yüklediğimizde genelde hepsi hızlı ve güzel görünüyor ama birkaç hafta sonra işler sarpa sarıyor maalesef. Ben genelde 1-2 ay ancak dayanabiliyorum. Donmalar, resetlemeler derken sil baştan kuruyorum yeniden.

• quote:

şuan dünden beri Mildwild 5.0 kullanıyorum hızlı bi rom. Başta kurarken a2sdx script ile kurdum.

Bu arada RSK yine güncellendi!

[ROM][05.09.13][★★ SMS ★★ ]★ RSK TEAM ★ SATTELITE-3.5.Sense★
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1431908

Telefonun durumu nasıl?Romda şişmeler oldu mu?
  • yine şarj %20 iken telefon kapanıyor.başlıyacam böyle işe de romada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandufla

yine şarj %20 iken telefon kapanıyor.başlıyacam böyle işe de romada..

Yukarıda bir arkadaş bahsetmişti. Şarjı tamamen bitirip, kapalıyken 1-2 kez full şarj etmek. Recovery'den battery stats'ı silmek işe yarıyor sanki. Geçen hafta yüklediğim Mildwild 9.5 rom bende de aynısını yapıyordu. Anlattığım işlemlerden sonra sorun kalktı gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mandufla

yine şarj %20 iken telefon kapanıyor.başlıyacam böyle işe de romada..

Yukarıda bir arkadaş bahsetmişti. Şarjı tamamen bitirip, kapalıyken 1-2 kez full şarj etmek. Recovery'den battery stats'ı silmek işe yarıyor sanki. Geçen hafta yüklediğim Mildwild 9.5 rom bende de aynısını yapıyordu. Anlattığım işlemlerden sonra sorun kalktı gibi.

deneyeceğim.teşekkürler.

• Yaşlanmış ve artık yorulmuş htc desire mi 2 gün önce itibari ile değiştirmiş bulunuyorum.

Her ne kadar android artık yeter birazda farklı sulara yelken açmak lazım diyerek lumia 925 almaya karar vermiş olsam da mağazaya gittiğim anda gördüğüm HTC ONE a bir nevi ilk görüşte aşk durumu gerçekleşmesi sonucunda, HTC ONE ı aldım.

Bu konuda çok mesaj yazmasam da buradaki arkadaşların bilgisinden çok faydalandım. Çok değerli bilgiler edindim.

Hepinize teşekkür ederim.....
  • Ayrılılk mesajları üst üste gelmiş gibi olacak ama ben de yaklaşık 3 yıllık beraberliğin ardından HTC Desire'a veda etmiş bulunuyorum.
    Gönlüm HTC'den kopmamaktan yanaydı ama cazip bir S4 fırsatı çıkınca geri çeviremedim.
    Desire da hala pırıl pırıl ama malesef sistem özellikleri artık yeterli gelmiyordu.

Bu başlık altında gerçekten çok güzel bilgi alışverişleri gerçekleştirdik. Katkıda bulunan herkese teşekkürler.
  • vay be..ayrılık rüzgarları çok erken esti..doymadık sevgilim doymadık daha ...

ulan bi ben kaldım galiba.

yalnız yeni telefon alayım, rom işine girersem topum.aha da burdan ilan ediyorum.
  • [ROM][Oct 03. 2013] MildWild 5.0
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432250

en iyisi bu :)
  • MildWild 8 veya 9 u kullanıyorum şimdi hatırlamıyorum ve telefonda şarjda uzakta:)
    Ama kurduğumdan beri şu daire şeklindeki pil durumunu gösteren şekli (ekteki resim gibi veya benzeri) yapamıyorum.Bilen var mı? Veya bu sürümlerde yok mu?
  • Beyler cihazi s-off yaptim ardindan rootladim ,mildwild 5.0 romunu yukledim hersey superde ,cihaz bi sure sonra sapitiyor wifiye bagli oldugu halde internet baglantisi yok ?? bunun sebebi nedir ,su radio olayi felanmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 7 Ekim 2013; 16:44:52 >
  • quote:

[ROM][Oct 03. 2013] MildWild 5.0
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432250

en iyisi bu :)

mildwild hafif bir rom ama rsk 3.5 sense yükledim.

1) aydınlık romu özlemişim.mw çok karanlık geliyordu bana.
    2) kamera çok net.bariz bir şekilde hemde.
    3) mw ye göre şişik bir rom.fazla yer kaplıyor.bu dezavantajı.
    4) bu şişkinlikle orantılı olarak özellikler mw ye göre çok daha fazla ve tatminkar.bir süre daha kullanacağım.

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2031467
    yukarıdaki adreste mildwild 11 çıkmış hayırlı olsun:)
    bu arada arkadaşlar mx player yükledikten sonra kameram beyaz oldu.sorunu çözemiyorum.playeri kaldırdım olmadı.ne yapacağımı bilemiyorum yardımcı olacak biri yok mu?
  • Mildwild 5 yükledim.
    Kameramın ayarı bozulunca mecburen rom yüklemeye karar verdim.hazır mildwild5 ve 11 güncellenmişken deneyeyim istedim.mildwild5 deneyeyim önce:)
  • mildwild5 te widget eklemede sadece sistem widgetleri oluyor.google playden yuklediğim widgetler görünmüyor.şimdi de mildwild 11 i deneyeceğim.(mildwild5 çok hoş olmuş.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhangokce

mildwild5 te widget eklemede sadece sistem widgetleri oluyor.google playden yuklediğim widgetler görünmüyor.şimdi de mildwild 11 i deneyeceğim.(mildwild5 çok hoş olmuş.)

orhan benim kamerada da morarma oluyor..mw de de vardı rsk da da var. bir morarıyor bir düzeliyor. mw 11 yorumlarını bekliyorum..
  • mildwild 11.5 yükledim de hiçbi fark yok :D
    asdfghjkl
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.