Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geriye dönük şöyle bir baktım ama bulamadım.. Ben sorayım da bilgisi olan bir arkadaş yardım eder belki..
    Şarjım %26lardayken çat diye kapatıyor telefon kendini, şarja takıp açınca %0.. Yani şarjımın %75ini kullanabiliyorum ben sadece.. Var mıdır bunun bir çözümü..
    Farklı romlarda da aynı sorunla karşılaştığım için romdan kaynaklandığını sanmıyorum ama cynogen kullanıyorum genelde bilginize..
  • Recoveryden batarya istatistiklerini silip Kapalı olarak fulşarj etmeni öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar HTC Desire SV almayı düşünüyorum. Şuan kullandığım telefon iPhone 3GS. Sizce almalı mıyım ? Kullananlar memnun mu ? Bu arada çift hat özelliğini kullanmıycam ama diğer özellikleri ve fiyatı hoşuma gitti o yüzden almayı düşünüyorum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Constantiné

Geriye dönük şöyle bir baktım ama bulamadım.. Ben sorayım da bilgisi olan bir arkadaş yardım eder belki..
    Şarjım %26lardayken çat diye kapatıyor telefon kendini, şarja takıp açınca %0.. Yani şarjımın %75ini kullanabiliyorum ben sadece.. Var mıdır bunun bir çözümü..
    Farklı romlarda da aynı sorunla karşılaştığım için romdan kaynaklandığını sanmıyorum ama cynogen kullanıyorum genelde bilginize..

mildwild 9.5 geri döndüm:)9.5 tavsiye ederim.%1'den önce kapandığını görmedim.
  • ben hala mildwild 8.5 kullanıyorum.rom şişti iyice..zırt pırt hata vermeye başladı..bayramdan sonra 9.5 a geçiş yapayım diyorum..şuan şehir dışındayım..
  • ben hala mildwild 8.5 kullanıyorum.rom şişti iyice..zırt pırt hata vermeye başladı..bayramdan sonra 9.5 a geçiş yapayım diyorum..şuan şehir dışındayım..
  • lan bi tek ben mi kullanıyorum artık htc desire..nerde bu millet..sattınız mı laaaaaaaaaaa..
  • Satmadım kızıma verdim :) MW 9.5 yükleyip ona aldığım HTC pico yi kullanıyorum

• Az kaldı inşallah bunu verip samsung s4 veya htc one alacağım.
  • valla ben daha karar veremedim ne alacağıma teknoloji çok hızlı fakat kriterlerim arasında pili çıkan modellere yakınım ; malum root rom kolaylığı :))
  • Ben de hala duvara fırlatmamak için direniyorum.
    Son zamanlarda MW 8.0 ile kullanıyorum olabildiğince stabil diye ama yine rahat durmuyor.
    Yılbaşına kadar mefta olmazsa HTC One'a daha yakın gibiyim. Samsung'lara bir türlü ısınamadım.
  • bende kullanıyorum MW 8.0 ;)
  • iyi ahali burdaymış.. sevindim..valla benimde gözüm s4 te sanırım.htc butterfly S çok canavar duruyor ama onun da avrupa pazarına gelip gelmeyeceği belli değilmiş..
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=5537

burda s4 ile butterfly S karşılaştırması da var.

• mw 9.5 yüklerken gapps gerekiyor.ancak bu gapps ların son sürüm veya önceki sürüm olmasının etkileri olurmu..olumlu yada olumsuz..yani rom la gapps uyumsuzluğu olurmu?
  • @umut71

mw 9.5 yükledim sorunsuz..ancak zil sesi ayarlaması yaparken bildirim çubuğu hatası verdi..kapanmaya zorla ve bildir butonları belirdi altında.mecburen kapanmaya zorla dedim. ve şu anda bildirim çubugum yok..sorun nedir sence ve nasıl geri gelir..ne saat var ne batarya durumu var.
  • MW 9.5 MW 8.0
    gapps gerekmiyor ki ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

MW 9.5 MW 8.0
    gapps gerekmiyor ki ...

ben gerekiyor diye hatırlıyordum..ve 9.5 flaşlayıp arkasından hemen gapps ı kurdum..

ancak memnun değilim şu 3 gündür..çok fazla hata veriyor..daha öncede dediğim gibi özellikle şarj bitmeye yakın bildirim çubuğu hatası veriyor.çubuk kayboluyor..programlarda kapanmaya zorla ifadeleri çıkıyor..kasıyor biraz galiba..foto ve video çekiminde ekran morarıyor hemen..çok can sıkıcı bir durum..bir de şarj çabuk bitiyor gibime geldi..

tabi bunların hepsi bir yana, ben romu kurarken bir hata da yapmış olabilirim..hep roma bok attım ama sorun bende de olabilir..

• Kesinlikle hata yapıyorsun aylardır sorunsuz gidiyor bende

• hala desire kullananlar varmı aramızda?

bir haftadır telefonun dahili hafızasını artırmaya çalışıyorum bir türlü başaramadım

root yaptım, rom yükledim, hafıza kartınıda böldüm fat32 ve ext4 olarak ama şu dahili hafızaya katamadım

bana nasıl yapılabiliceğini, rom tavsiyesiyle birlikte detaylı antabilicek bir babayiğit varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut71

Kesinlikle hata yapıyorsun aylardır sorunsuz gidiyor bende

şarj 10 nun altına düşünce bildirim çubuğu hatası vermiyor mu sende üstat..bunu denedim özzellikle..şarj bitmeye yakın bu hatayı veriyor..kapanmaya zorla dediğim zamanda bildirim çubuğu kayboluyor..

bir de mw 8.0 da cihaz kapama tuşuna uzun süre bastığımızda yeniden başlat kapat ekran görüntüsü al gibi seçenekler vardı... şu an 9.5 ta ekran görüntüsü nasıl alınacak bilemiyorum..biliyorsan paylaşır mısın üstat?

tekrar mı kursam acaba? ben kurarken önce romu kurdum..cihazı açmadan hemen gapps ı kurdum..yukarda bir arkadaş gapps gerekmiyor dedi ama sanki mw da gerekiyordu diye hatırlıyorum..gapps ı kurmadan cihazı açmadığım içinde bilemiyorum tam..kurduğum gapps 2011/08/28 tarihli.. bunun 2013 ü de var ancak jb idi..bende gb olanı kurdum.. sendeki gapps hangisi üstat?

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.