Şimdi Ara

★★★ HTC DESIRE ANA KONU ★★★ (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.667
Cevap
6
Favori
45.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba bu romda kamera çekimi ve video kayıt özelliği sorunsuz çalışıyor mu? Ben rootlu a2sd özelliği olan orijinal gingerbread romu kullanıyorum. Eğer tavsiye ederseniz bende denemek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madenci37

Merhaba bu romda kamera çekimi ve video kayıt özelliği sorunsuz çalışıyor mu? Ben rootlu a2sd özelliği olan orijinal gingerbread romu kullanıyorum. Eğer tavsiye ederseniz bende denemek isterim.

video kayıt android 4.0.4 ve üstü için sıkıntlı. Sadece "Videocam illusion Pro" uygulamasıyla kaydediliyor. onun dısında kamera çekimi yavaş .

Denemek istersen dene
  • ben de deneyim dedim fakat yanında verdiği Gapps göçüp duruyor yeniden yükledim yine aynı hata mesajından menüye bile giremedim kaldıracağım sizde öyle bir şey oldu mu
  • kennann kullanıcısına yanıt
    hayır hiç olmadı
  • yeniden fikrinize ihtiyacım var spezzi77 tarafından en son çıkarılan CM-11 romu yükledim ve bir sorunla karşılaştım
    WPA yada WPA2 şifreli kablosuz hotspot kuruyorum hiçbir cihaz bağlanamıyor şifresiz olursa bağlanıyor neden olabilir acaba ?
  • 6.01 gerçekten süper olmuş Tek sıkıntı sarz 4.4.4 deki sarz süresi gibi yapamadılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba
    bir arkadas icin az once HTC Desire 510 aldik ama icinde turkce yok tr de degiliz
    nasil turkce yapabiliriz lutfen yardimci olun tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.