Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben cam koruma taktım dot view çalıştı sorun olmadı. Benim telefonumda ölü piksel çıktı 3 tane dün akşam farkettim. Geri yollayacağım telefonu birde telefonu kullananlara sorum facebook veya twitter da ekranı kaydırmak için parmağımı basıp yukarı ittirince bazen parmağımın ilk değdiği yerdeki sayfayı açıyor resimse resimi açıyor beğen tuşuna denk gelirse beğeniyor sizde de böyle oluyor mu yoksa benimkinin dokunmatiğide mi sorunlu.
  • komnata K kullanıcısına yanıt
    olu pikseli ben daha telefonu ilk açtığımda kontrol ettim sonradan cıkıyormu bılmiyorum ama

tıklama olayıda söyle benim basıma çok geliyor instagramda falan ama eski telefondada geliyordu bence telefonla ilgisi yok elimizle ilgisi var :D
  • merhaba arkadaşlar. hb de satılan kırmızı renkteki telin garanti htc türkiye mi acaba?

@seckinsahin @iimmyeahh @wakeupksk @ferhat415@FastegL@mecnunadam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 17 Ağustos 2015; 23:28:48 >
  • Kuzeyli.2891 kullanıcısına yanıt
    onlara sorman lazım bence
    zaten htc turkiye diye birşey yok 3-4 tane distr. var onuda htcyi arayarak sor benim aklımdakiler turkcell wodafone avea brightstar kvk mobitel
    galiba sor yani emin olmak için
  • komnata K kullanıcısına yanıt
    kardeş aynısı banada sık sık olmaya başladı taktırdığımız camla ilgili olabilir mi acaba
    yoksa telefonla ilgili bir sorun mu
    nasıl test edebilirz
  • HTC Desire EYE - iphone 5 - LG G3 bu modeller arasında yaptığım araştırmaya göre sanırım bana uygun olanı EYE. Şarj konusu sebebi ile iphone sinirimi bozar diye eledim. g3 kasa olarak pek hoşuma gitmiyo ve sense arayüzü ile HTC nin çok daha stabil olduğunu düşünüyorum bilmem belki de yanılıyorum. Aynı telefonları kullanmış arkadaşlarım varsa bilgi verirlerse çok sevinirim. Herkese iyi forumlar..
  • Mesaj gorunmuyor sadece whatsup simgesi gorunuyor. Dot kilifta yazi yazmasi sadece arama geldiginde ve son uc aramayi ekranda gormek istediginizde oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba bugun aldım telefonu baya uzun araştırmalar sonucunda. Merak ettiğiniz bir durum olursa sorabilirsiniz.
  • Arkadaşlar telefon şuan alınır mı? Çıkalı biraz olduğu için soruyorum ve kronik sorunlar var mı ? Anroid M alır mı sizce HTC bu konuda ne diyor ve kasma gibi sorunlar var mı? Ayrıca cidden su geçirmiyor mu telefon xperia z serisi gibi mi rahat bir şekilde suya girip dalabiliyormuyuz? 1500 lira civarından daha ucuza alınma ihtimali var mı telefonun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugi2528

Arkadaşlar telefon şuan alınır mı? Çıkalı biraz olduğu için soruyorum ve kronik sorunlar var mı ? Anroid M alır mı sizce HTC bu konuda ne diyor ve kasma gibi sorunlar var mı? Ayrıca cidden su geçirmiyor mu telefon xperia z serisi gibi mi rahat bir şekilde suya girip dalabiliyormuyuz? 1500 lira civarından daha ucuza alınma ihtimali var mı telefonun ?

1350 TL gibi bir fiyata bulabilirsin. Kronik bi sıkıntısı yok. Bazı kullanıcılar odaklamada sıkıntılı olduğunu belirtmiş ama bunun kullanıcı ile alakalı olduğu kesin otomatik odaklamada odağı bulmada muhtemelen sıkıntı çıkarıyodur ama odağı siz yaptığınızda sıkıntı olcağını zannetmiyorum. Genel itibariyle çok stabil bi telefon şunu da belirteyim bende an itibariyle kullanıcısı değilim ama almayı düşündüğüm bi kaç telefon arasında zirvede olan telefon olduğu için biraz araştırmıştım ona dayanarak yapıyorum bu yorumları. İphone dan sonra en stabil arayüzün sense arayüzü olduğunu düşünüyorum. Ve telefon su ve toza karşı dayanıklı ama bu demek değildirki suyun altında kullanın. Bu özelliği yağmur altında gönül rahatlığıyla kullanmak için uygun bi özellik ve kullanıcılarında böyle düşünerek sudan uzak tutmalarında fayda var. Ben böyle bi özellik söylendi diye tutupda havuza dalmam şahsen telefonla kimseye de tavsiye etmem sonuç itibariyle bu bi telefon profesyonel kamera diil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enda86 -- 21 Ağustos 2015; 13:15:25 >

• enda86 kullanıcısına yanıt
    Cihazın 32 bit olması beni düşündürüyor açıkcası ve güncelleme alıp almayacağı konusundada tereddütlerim var.
  • Güncelleme konusunda One serisi gayet iyidir ama desire hakkında pek bi bilgi sahibi değilim dostum. 32 bit olayına gelince de an itibariyle hiç bir sıkıntısı olmaz. Tahminimce 2-3 sene daha olmaz ama sonrasında bilemem bi telefonu ömür olarak zaten 2-3 sene kullanırsın. Yani nacizane düşüncem telefon 32 bitmiş bunu almıyım 64 bit dururken deme çağına henüz ulaşmadık Vakti var gibi geliyo bana daha..
  • wakeupksk W kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu ölü pikselden dolayı garantiye yolladım dokunmatikteki olayıda yazdım. bakalım döndüğünde bakarım düzelmişse yazarım buraya. düzelmemişse dokunmatik çok hassas demektir.
  • Uzun arastirmalar sonucunda aldigim telefon tarafsiz yorumlarimi yaziyorum.sorulariniz varsa yine mesaj atabilirsiniz.
    Öncelikle ön kameradan baslayayim
    Ön kamera disarida gun isiginda harika cidden efsane ama dusuk isikta flas filan hic fayda etmiyor ha cok kotu degil ama kalitesi dusuyor.
    Sarja gelicek olursak sarj %50 ye kadar cok hizli bitiyor Bu biraz sinir bozucu %50 den sonra daha az tuketiyor bataryasi ne cok iyi ne cok kotu bana lg xperia filan onerdiler ama ben bu kasayi daha cok sevdim bunu almazsam note4 alcaktim.
    Ses e gelcek olursak acikcasi hic m8 in filan sesini bilmiyorum ama piyasadaki cogu telefonu alt eder one serisindeki gibi gozukmuyor hoparlorler ama altta ve ustte 2tane var dikkatli bakmak yeterli ses gayet iyi
    Klavyeye alisamadim eski telefonum biraz kucuktu ondan heralde :D

Kisacasi ben memnunum sorununu gormedim.

• Arkadaşlar hepsiburada sitesini kullanmayın. ölü pikselden dolayı yolladığım telefonu 1. değişmediler değişim kesinlikle olmuyormuş. 2. si ise daha sinir bozucu ben hepsiburada ya yolladım telefonu onlarda kvk ya yollamışlar açıklamada ölü piksel var diye yazdığım halde telefonun kutusunu büyük harflerle ölü piksel var diye yazmama rağmen telefon aynen geri yollanmış hiçbirşey yapılmadan. utanmadan kvk yapılan işler bölümüne genel bakım yapıldı programlar güncelleştirildi yazmış dalga geçiyorlar resmen. aradım dalgamı geçiyorsunuz diye birdaha yollayın diyorlar anlayacağınız telefonun garantisi kvk dan ise onada fazla güvenmeyin ürünü satana kadar. Birkez daha söylüyorum hepsiburada yı kullanmayın kullanacaksanız da 14 gün iade hakkı dolana kadar arıza falan varmı yokmu iyice araştırın. yoksa bende olduğu gibi elinizde kalır.
  • arkadaşlar telefona wifi güncellemesini yaptıktan sonra wifi ye bağlanmıyor telefon ip adresi alınıyor diyor orda ka
  • FastegL F kullanıcısına yanıt
    Aliexpressten iki tane kapak aldim simdiye kadar. Bayagi da cesit var orada. Baska alisverislerim de oldu. Tavsiye ederim hic sikinti yasamadim o siteyle ilgili. Kargonun gelmesi biraz uzun suruyor yaklasik 1 ay falan.

• Bu arada kamera 2-3 saniye gec aciliyor. Sizde de oyle mi?

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=109706084

Linkini verdiğim konudaki sorunu bitek ben mi yaşıyorum bi bakabilirmisiniz

• 5.0.2 guncellemesinden sonra sarj sorunu yasayan bitek benmiyim

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.