Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikimyok28

Arkadaslar kafama birsey takildi simdi telefona sifre koyuyoruzya tus kilidini acmak icin tusa bastigimizda direk sifre girme ekrani gelmiyor tusa basip ekrani surukluyoruz ondan sonra sifre girme ekrani geliyor eskiden boyle degildi guncellemeden once boyle degildi duzeltmeyi bilen yardimci olursa sevinirim.

bilen yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyati nedir suan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iimmyeahh kullanıcısına yanıt
    Cevaplariniz için teşekküre ederim , şu an piyasa da butterfly 3 geziyor onunda ön 13 arka 20 batarya 2700 ancak htc desteği ve ön kamerası nasıldır bilemiyorum çevrenizde o seriyi kullanan oldu mu hiç ?

• mecnunadam kullanıcısına yanıt
    Allah analı babalı büyütsün hocam fotoğraflar için teşekkürler

• htc desire eyenin ikinci eli 1000 tl alınır mı yoksa lenovo z2 sıfır mı alayın aynı fiyata
  • Sorum telefonu kullananlara telefonun sesi tatmin edicimi m8 le kiyaslarsak nasil olur ön kamerasi m8 den iyimi ve son olarak telefon sense6 ile akicimi ?

• hayır çevremde o seriyi kullanan olmadı. Ancak özelliklerine bakarsak fiyatı Eye dan baya yüksek olur heralde. 2000 bini rahat geçer gibi duruyor.
  • Allah razı olsun

• iimmyeahh kullanıcısına yanıt
    Japonya dan sonra global satış yapmayi düşünmeye başlamışlar 600$ fiyat etiketi var çevirince ortalama 1834 gibi birsey yazmışlardı tabii vergisiz fiyatı malum dediğiniz gibi uçuk bir fiyat ile ülkeye gelir muhtemelen , bu yeni kahraman (kurtarıcı) gemisi bir ihtimal fiyatını aşağı çeker diye düşünüyorum

• Alınır mı?
    Ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?
  • HTC nin resmi twitter hesabından paylaşılan resim. HTC desire eye için marshmallow gelmeyecek gibi duruyor. yada ilk etapta vermeyip çoook sonra verebilirler.
    bu arada benim telefonum 4.4 de iken daha hızlı çalışıyordu. 5.0.2 den sonra bariz yavaşlama var. aynı sorunu yaşayan varmı.yerel uygulamaların açılış süreleri uzadı.

• 5 henüz tam stabil hale getirilemedi onunla alakalıdır büyük ihtimal. Dalvic'in daha hızlı çalışmasıyla alakalı olabileceğini tahmin ediyorum. Tam stabil hale geleseğe kadar 4.4 kullanın bence.https://www.youtube.com/watch?v=ehv7GfzgseY şu videoya bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdyek -- 5 Ekim 2015; 21:36:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecs_elite_group

HTC nin resmi twitter hesabından paylaşılan resim. HTC desire eye için marshmallow gelmeyecek gibi duruyor. yada ilk etapta vermeyip çoook sonra verebilirler.
    bu arada benim telefonum 4.4 de iken daha hızlı çalışıyordu. 5.0.2 den sonra bariz yavaşlama var. aynı sorunu yaşayan varmı.yerel uygulamaların açılış süreleri uzadı.

Bende de kamera acilirken acayip bi yavaslik soz konusu. Ikona tikliyorum abartisiz 6-7 saniye sonra aciliyor. Ayrica guncelleme listesinde desire eye'in olmamasi buyuk ayip!!

• Arkadaşlar htc m7 kullandım daha sonra 2 adet m8 daha sonra m9 kullandım ve yaklaşık 1 haftadır desire eye kullanıyorum şunu kesinlikle söylemeliyimki htc nin ürettiği en iyi cihaz acayip memnun kaldım kamerası harika pil performansı gayet iyi hoparlör ve kulaklik müzik dinleme sesleri harika ötesi pili miliamper olarak düşük ama kesinlikle m9 dan iyi m8 le de aynı..benim gibi geç kalıp halen almayan varsa kesinlikle öneririm htc nin gizli canavarı bi cihaz çevremde kim gördüyse bayıldı...ayrıca bu forumdaki arkadaşlara sonsuz teşekkürler gerçekten onların yorumları sayesinde keşfettim cihazı

• muzlupuding kullanıcısına yanıt
    evet kamera açılış süresi gerçekten çok kötü durumda bendede. sürekli güncelleme uyarısı verdiği için bezdim ve 5.0 a yükledim ve çok pişmanım 4.4 çok daha hızlı çalışıyordu. geri yüklemeyi düşünüyorum zaten marshmallow da almıyacak gibi görünüyor bu cihaz en iyi android 4.4 de çalışıyor
  • Hocam kamera açılış bakımından bende sorun yok direk açılıyor

• Bende 4.4kullaniyorum şu anda henüz güncellemedim sizce güncellemelimiyim 5.0a 5.0da nasil çalişiyor cihaz şarzinda falan azalma varmi güncelleyen arkadaşlar fikirlrini yazarlarsa sevinirim

• Ben de Mayıs'tan beri HTC Desire Eye Matte Blue kullanıyorum. Her yönü ile ihtiyacımı fazlası ile karşılıyor. Örneğin sabah %100'den itibaren 3G'yi aktif olarak sürekli kullanırken akşama eve geldiğimde %20'lere düşse bile bana kalırsa bataryası çok iyi. Tabii ki internete ihtiyaç duyduğum vakit 3G'yi etkinleştiriyorum ve şarja ortalama 2 günde bir bağlıyorum. Ancak kullansam bile çok yoğun kullanmadığım zaman 3-4 günde bir şarja bağlarım ki, üstelik Poweramp uygulaması ile müzik de dinliyorum. Sonuç olarak tasarımı ve Sense arayüzü ile birlikte Android piyasasında en iyi markadır HTC.

Not: Kullandığım Android sürümü 4.4.4 KitKat ve kesinlikle yükseltmek istemiyorum. Zira tahmin ediyorum ki, yeni yazılım güncellemesi yüklendiği vakit bataryayı daha fazla sömürecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinemaj

Bende 4.4kullaniyorum şu anda henüz güncellemedim sizce güncellemelimiyim 5.0a 5.0da nasil çalişiyor cihaz şarzinda falan azalma varmi güncelleyen arkadaşlar fikirlrini yazarlarsa sevinirim

Şayet şu anki mevcut sürümden memnunsan ve stabil ise, sana tavsiyem kesinlikle güncellememen.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.