Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim hocam doğru bencede bu haliyle gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam doğru bencede bu haliyle gayet iyi

• Merhaba arkadaşlar,

Dün Media Markt mağazından Blue Eye alarak aranıza katıldım. Fakat cihazı açtığımda direk Android Upgrade dedi ve cihaz şu an 5.0.2 sürümünü kullanıyor. Şu ana kadar bir sıkıntı görmedim. Dün akşam 23:00 da şarjdan çıkarıp yattım. Şu an 12:00 yüzde 77 cihaz. bu süre zarfında yaklaşık 25 30 dk telefon görüşmesi yaptım.
  • Kardeş hayırlı olsun biz telefonları aldik ama maalesef forum ölü

• Az once telefonu yeniden baslattim. Acilirken android yeni surume geciliyor dedi ama hala 5.0.2'de gorunuyor. Aynisini yasayan var mi??

• quote:

Orijinalden alıntı: muzlupuding

Az once telefonu yeniden baslattim. Acilirken android yeni surume geciliyor dedi ama hala 5.0.2'de gorunuyor. Aynisini yasayan var mi??

Ben telefonu mağazada kutudan çıkarttım açtım. Direk android upgrade dedi 5.0.2 oldu şu an öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinemaj

Kardeş hayırlı olsun biz telefonları aldik ama maalesef forum ölü

Teşekkürler. Satan adam bile pek satılmayan telefon diyor bunun için. Htc bu telefonun reklamını yapmadı yapsaydı iyitdi. Birde Android 6 da vermeyecekelr :)
  • Android 6.0 almayacak olmasi kötu twlefon bi sony kadar iyi degil alsigima pismanim..z2 daha iyiydi

• Beyler desire eye ile m8s arasında kaldım hangisini önerirsiniz bu haftasonu ikisinden birini almayı düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC desire Eye Mavi olanı dün elime geçti. Telefonun kasa kalitesi ve tasarımı çok hoşuma gitti. 5.2 Ekrana göre biraz büyük duruyor fakat bu benim için sorun değil. Siyah kalın çerçeve ile göz yanılgısına giderek, sanki çerçeveler inceymiş gibi göstermişler, bu da iyi görünmesini sağlamış. Sistem akıyor, herhangi bir takılma yaşamadım. Ben güç tasarrufu açık kullanıyorum böylelikle telefon fazla ısınmıyor, bataryayı daha az sömürdüğünü de söylemeden edemeyeceğim. 5.0.2 ile geldi.

Bataryası ideal göründü. Yoğun kullanımda gün sonuna ulaşamayabilirsiniz. Ekranın FHD olması performans kaybına neden olur diye endişe ediyordum, fakat gayet akıcı çalışıyor.

Ön kameranın renkleri biraz abartılmış. Arka kamera renk konusunda daha gerçekçi çekiyor.

Herhangi bir sorunla karşıolaşmadım ve telefonu çok beğendim, öneririm.

Aklınızdaki soruları sorabilirsiniz.

• slm arkadaşlar ben de ürünü bu hafta hızlıaldan mavi olanını aldim. telefon cok güzel ben çok beğendim m8 kullanmiş biri olarak bunu daha cok beğendim benim merak ettiğim şey şu hızlı şarj özelliği normalde yarım saatte %60 dolması gerekir inceleme videolarında öyle bir özeliğinin olduğunu söylüyorlar ben bulamadım şarjı normal tel gibi doluyor bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim tsk ettim
  • Arkadaşlar üründe herhangi bir kronik sorun yok mu? İnternette kötü bir yorum veya bir hata aradım da bulamadım. M7 kullanıyorum, desire eye geçmeyi düşünüyorum da m7 biraz sıkıntılıydı korkuyorum açıkçası. Ne dersiniz geçmeye değer mi? 16 gb dahili bellek sıkıntı çıkarıyor mu uygulamalar, oyunlar için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breakingcat -- 18 Ekim 2015; 21:57:04 >
  • Htc TR hesabinin attigi twitlere bakilirsa guncelleme konusunda calismalari devam ediyormus. Yeni android surumunun verildigi liste disindaki bazi modellere de guncelleme gelecekmis. Desire Eye da guncelleme almali ya almak zorunda!!

• Kronik sorunu varsa bu ileride baş gösterebilir. Fakat ben kronik bir sorunu olacağını sanmıyorum. HTC gerçekten çok güzel bir cihaz çıkarmış ortaya. Ön kamerası ön plana çıkartılmış olsa da, ön kameraya önem vermeyen kullanıcıların bile bir incelemesini tavsiye ederim. İnternette aleyhinde yorum olmamasının sebebi kullanıcı sayısı azlığından olabilir. Bunlar teknolojik alet, kusursuz bir el tarafından ortaya konulmuyor sonuçta.
    16 GB yeter mi? Sorusuna cevap olarak. Telefonda büyük boyutlu (1-2 GB) oyun oynayan birisiysen ve oyunların hepsinin aynı anda telefonunda olmasını istiyorsan sıkıntı yaşarsın. Ama benim gibi, arada küçük oyun (max. 150 mb) oynayan, sosyal uygulama ağırlıklı telefon kullanan birisiysen sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Bir de çalma sesi dışarıda az geliyor gibi. 5.0.2 yüklü.

4.4.4 e gelmeli miyim bilmiyorum.
  • Sırf şu formun ölü olması sebebiyle M8 alacam ben :) şaka bi yana Bende m8 le eye arasında kalmıştım ama m8 in estetiği cezbedici gerçekten mağazada ikisini karşılaştırdım m8 cidden abisiyle birlikte piyasadaki en yakışıklı cihaz. Bu arada 6.0 la ilgili bence üzülmeyin yazmamış olmalarına rağmen 6.0 ı kesinlikle alacaktır.
  • M8 gercekten cok iyi bir cihaz elimden 2 adet m8 geçti baya uzun süre kullandim yaklasik 1.5 yil daha sonrada desire eye aldim yaklasik 1 aydir kullaniyorum kesinlik le m8 den daha iyi bir cihaz artilari var yani kamerasi su gecirmez olusu ve tasarumida harika telefona her goren merakli gözlerle bakiyor ve cok begeniyirlar hatta hic tanimadigim insanlar bile bilgi almak icin soruyorlar kesin likle oneririm acayio dikkat cekiyor yani gorenler bayildi cihaza ve en onemlisi cok bilinen bir model olmadigi icin kimsenin elinde yok ayricalikli bir cihaz yani

• Xperia C5 alayım diye başladım, M5 bekleyeyim dedim; biraz daha eski bir model olmasına rağmen mavi Desire Eye da çok hoşuma gitti. 1399 liraya güzel telefon. Ama 2 GB Ram düşündürdü, Xperia M5 3 GB ram ile gelecek. Android 6 güncellemesi de almayacaksa en iyisi M5'i bekleyip karar vermek o zaman :(
  • Mavisini kullanıyorum. Biraz çocuksu gibi görünsede çok hoş bence.
  • Guncelleme gelse de şu baslik biraz şenlense

• Arkadaslar telefonumu 3 aydir kullaniyorum cok da seviyorum o kadar memnunum ki cevremdekilerde cok begeniyirlar ama bu aksam usteki haporlorde ses kesintileri basladi cok uzuldum basina boyle birsey gelen var mi arkadaslar

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.