Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mavi_dünya

slm arkadaşlar telefonu bir aydır kullanıyorum ve çok memnunum ama şarj 8 veya 9 saat arası gibi bitiyor. ilk başlarda bir ay falan bitsin batarya kendine gelir dedim ama değişen bişey yok ilk gün ki gibi devam ediyor. Ekran ışığı tam açık değil wifi 3g girmediğimde kapatıyorum. Oyunla aram yok merak ettiğim durum sizde de mi aynı yoksa bende tek mi öyle(servislik bir durum var mi) bide son olarak şu guncelleme işi alcak mı almayacak mı tsk ttim

Güç kısmında ekran süresini ve diğer ayrıntıları nereden göreceğimizi bulamadım henüz. Ama benim batarya da o seviyelerde.

Edit: Güç tasarrufu açık: CPU gücü ve ekran işaretli. Ekran parlaklığı otomatikte sürekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdyek -- 8 Kasım 2015; 1:23:17 >

• Mitran M kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeş hangisi iyi sence sen hangisini aldın bende almak istiyorum ama ikisi arasında kaldım..bir de eye ye android 6 gelmeyecek galiba bir gelişme var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sürü model bir sürü marka alıyorum kullanıyorum satıyorum dönüp dolaşıp HTC'ye geri dönüyorum her ne kadar saçma sapan fiyat politikaları olsa da kopamıyorum bir türlü . Sormak ya da karşılaştırmak istediğiniz bir model varsa mesaj atabilirsiniz. Zira bütün üst model cihazları kullandım rahatlıkla karşılaştırabilirim Desire Eye ile
  • canyash kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç gün oldu bilmiyorum 20 gün oldu heralde eye veya m8s almak için gittim avm ye. Ancak eye ın ekran çözünürlüğünden mi panelinden mi bilmiyorum pek hoşuma gitmedi telefon. M8s i de bulamadım gezdiğim mağazalarda( mediamarkt-teknosa-gold). Kullandığım telefonu da satmıştım mecburen bir tel. alacaktım. Şansa o arada edge+ 400-500 tl bi indirime girdi onu aldım.

Tavsiyem eye alacaksan mutlaka mağazada gör hoşuna giderse al bence m8s daha iyi bir tercih olabilir. Hayırlı olsun şimdiden. İyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sağol kardeş dün gidip baktık eşim beğendi..bana kalsa HTC almam da neyse..selametle

M8S'i kullanmış biri olarak söylediğinize pek katılamayacağım hocam. Desire Eye'den daha pahalı bir model ve daha düşük özelliklere sahip. Hem ön hem arka kamera, suya dayanıklılık, ekran kalitesi, işlemci olarak Desire EYE daha iyi bir telefon M8S'ten. M8S'in Desire Eye'den üstün olduğu tek konu batarya süreleri ve bir de malzeme kalitesini sayabilirim. Bana sorarsanız Desire Eye 300 tl daha düşük olmasına rağmen M8S'ten daha iyi bir telefon ama zevkler ve renkler tartışılmaz tabiki saygılar
  • chevanton kullanıcısına yanıt
    Ben denemedim telefonu zaten öyledir demedim olabilir dedim. Ekran kalitesi eye ın gerisindeyse boşa üretmiş htc m8s i.

Baktığınız yerdeki cihazda bir problem olabilir. Çünkü her iki cihazın da ekranı gayet güzel. Full hd ekran 424 ppi oldukça yuksek değerler parlaklığı da oldukça iyi. İncelediğiniz yerde Samsung bir telefona bakıp sonra bu cihazın ekranına baktiysaniz bir miktar sönük kalması doğaldır Samsung ekranı ve renkleri abartmayı seven bir firma dolayısı ile dogalliktan uzak oluyor genelde.

Bilmiyorum cihazda da problem olabilir. Onun için kim almak isityorsa gitsin mağazda incelesin. Almadığıma pişman değilim

• Bataryası nasıl arkadaşlar 1.5 gün çıkarırmı hafif kullanımda ,birde kamera ve video nasıldır z2-z3 düşünüyodum ama htc'nin arayüzü hiç bir telefonda yok o kadar hızlıki farketmemek imkansız.
  • Pil bakimindan sunu soyleyebilirim. Sabah 10da ise geliyorum. Saat bire kadar cok yogun olmuyorum ve tüm sosyal aglara asiri sekilde abanarak ve birkac telefon gorusmesi yaparak vakit geciriyorum. Hasta aralarinda da biraz kullaniyorum. Aksam yedide isten cikiyorum ve eve ortalama %40 sarjla gidiyorum.

Kisacasi yogun kullanimda gunu tamamliyor. Cok uzerine dusmezseniz bir bucuk gunu tamamlar.

Kamera konusunda da yasadigim tek sikinti, makro cekimlerde odaklamanin asiri hassas olmasi. Isteyken hastalardan agiz ici fotograflari aliyoruz ve bazen odagi sabit tutamiyorum. O da benden kaynakli olabilir.

Bunun disinda arka kamera gayet tatmin edici.
    Ön kamera ise piyasadaki en iyi selfie kamerasi.

• geberit kullanıcısına yanıt
    Bataryası günü rahatlıkla tamamlıyor. Normalde sabah 10 gibi elime alırım cihazı. Periscope, whatsapp, instagram, sahibinden, forum siteleri, fotoğraf çekimi, müzik dinleme ve youtube kullanımım var aktif olarak gece 12-1 gibi Yüzde 15 civarına iniyor batarya. Genelde wi-fi ile kullanırım gerektiğinde 2g-3g karışık kullanımım oluyor. Hafif kullanımdan kastınız ne bilmiyorum ama çıkarır görünüyor. Kamera kesinlikle HTC'nin çıkardığı tüm modeller içinde en iyisi. Özellikle ön kamera çok çok iyi. Video kalitesi de çok iyi kamera konusunda pişman olmazsınız
  • Arkadaşlar şimdi marshmallow gelicekmi gelmiycekmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayssu

Arkadaşlar şimdi marshmallow gelicekmi gelmiycekmi ?

Belli değil. Alma potansiyeli yüksek ama satışları az olduğu için verilip verilmeyeceği meçhul. Umarım gelir
    Al dermisiniz ? yoksa 6 alıcak cihazlara mı yöneliyim ?
  • Ayssu kullanıcısına yanıt
    Bu beklentinize ihtiyacınıza göre değişir. Şu anda 5.0.2 var üzerinde ve ben çok memnunum. Takılma, donma, program uyumsuzluğu, ısınma yok cihazda. Zaten performansında sorun yoksa güncelleme için aman aman beklemeye gerek yok. Stabil bir telefon, sade ve işlevsel bir arayüz, kaliteli malzeme, ses kalitesi iyi bir telefon istiyorsanız gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Zira ön ve arka kamerası oldukça iyi bir telefon. Cihaz işlemci, ram, stabilite olarak rahatlıkla 2-3 sene götürür
  • muzlupuding kullanıcısına yanıt
    Makro çekimlerde manuel modu kullanabilirsiniz. Odak noktasını rahat ayarlarsınız

• arkadaslar bu tlfonda 2400 pıl gucu goze carpıyor gıbı ben almaktan vazgectım desıre 820 bıle 2600 pıl gucu var ve 300 tl daha ucuz 3000 yerıne pıl gucu olarak 2400 kulannlamaları bır hata bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

arkadaslar bu tlfonda 2400 pıl gucu goze carpıyor gıbı ben almaktan vazgectım desıre 820 bıle 2600 pıl gucu var ve 300 tl daha ucuz 3000 yerıne pıl gucu olarak 2400 kulannlamaları bır hata bence

2K ekranlı Samsung S6'da bile 2550 mah batarya var. Batarya kötü değil ama iyi de değil. Günü tamamlamanıza yetiyor çok aşırı kullanmadığınız sürece. Ayrıca Desire 820 de kullandım uzun süre. 5,5 inch ekrana o batarya da yetersiz. Aralarında 300 tl fark var ama suya karşı dayanıklılık, daha iyi malzeme kalitesi, ses kalitesi, daha iyi kamera almış olacaksınız bir de öyle düşünün
  • Arkadaslar kilif alisverislerinizi nerelerden yapiyorsunuz? Malum dolar yüksek, aliexpressten alisveris yapmanin bir anlami kalmadi

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.