Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HTC'nin orta ve üst seviye tüm telefonları akıcı zaten o konuda şüpheniz olmasın kaldı ki Desire EYE Snapdragon 800 kullanıyor akıcı kullanım konusunda kesinlikle sıkıntı yaratmaz. Sony serisi birçok telefonu kullandım ve kronik sorun çıkarma olasılığı kesinlikle HTC telefonlarından çok daha fazla. En iyisi iki cihazı da elinize alın inceleyin kararınızı ona göre verin
  • AdKalmamış hocam bende bir kaç sey yazmak istedim: Bu tel gerçekten muhteşem(arayüz,ses,hız,ekran,elde duruşu vs vs) Şuan Hızlıal sitesi kırmızı ve mavi renk seçenegi ile 1399 tl fiyat kvk garanti haberiniz olsun .Ayrıca sony kötüdür demiyorum kullanan onu kullanır ama bu tel üst seviye tel orta segmentin hiç birinde 801 işlemci yok kalkıp bu sayfada sony mest edenler(quatrox gibiler)lütfen onlar sony sayfasına gitsin amaç bu sayfada bir markayı kötülemek değil birbirimize yardımcı olmaktir.
  • Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Bugün inceledim M5'i. Desire EYE dış görünüş olarak eziyor resmen çok daha güzel kesinlikle. Ama Desire eye 6.0 güncellemesi alacak mı o kafamı kurcalıyor aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdKalmamış

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Bugün inceledim M5'i. Desire EYE dış görünüş olarak eziyor resmen çok daha güzel kesinlikle. Ama Desire eye 6.0 güncellemesi alacak mı o kafamı kurcalıyor aslında.

Evet alacak.

http://teknoseyir.com/durum/374732
  • Alacak hocam resmi htc duyuru kaynakhttp://htc.youmobile.org/ bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım 5.1 vermeden 6 yı verecekler. Sense 7 gelse iyiydi karanlık arka plan sıkıyor bazen
  • Yapmayan varsa Google Playden Sense Home güncellemesi yapsın arkadaşlar. Arayüz Sense 7 görünümüne kavuşuyor tam olmasa da . Tema desteği ve arka arayüzün renklerini değiştirebiliyorsunuz
  • Mehabalar arkadaşlar. Ben desire eye'nin kamera konusundaki deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum. xperia c4 mü yoksa desire eye mi kamera konusunda daha iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdKalmamış

Bir hafta içinde ikisinden birini alacağım haklısın gidip ikisinide bi kurcalamak lazım M5'i bende daha incelemedim. Sony'e nedense pek güvenim yok sanki kronik sorunları çıkacak gibi geliyor telefonun. Birde mediatek işlemci kullanıyor stabilite sorunu olan bir işlemci gibi geliyor bana yani Desire EYE daha akıcıdır muhtemelen.

Hadi hayırlı olsun, seçiminden inşallah pişman olmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haloreis

Mehabalar arkadaşlar. Ben desire eye'nin kamera konusundaki deneyimlerinizi öğrenmek istiyorum. xperia c4 mü yoksa desire eye mi kamera konusunda daha iyi?

C4 ü bilmem ama eye kamerası oldukça yeterli.
  • Vatan Bilgisayarda almadan önce ikisini uzun süre karşılaştırdım kamera olarak Desire Eye bariz önde hocam
  • Çok teşekkür ederim
  • Arkadaşlar telefonun şarjıyla sıkıntınız var mı bir günü rahat çıkarabiliyor musunuz?
  • AdKalmamış A kullanıcısına yanıt
    Android sisteminin genel bir dengesizliği var hocam kimi zaman çok rahat çıkartıyorum aynı işlemlerle kimi zaman çok zorlanıyorum. Ama gene anlamıyla bir günü çıkarıyor cihaz. Kullanimim gün içinde yoğun whatsapp, bir saat üzeri müzik dinleme , yoğun forum sahibinden sitesi ve facebook üzerinde gezinme, instagram ve periscope şeklinde hocam.

• Umarım 6.0 en stabil sürüm olur da uzun süre kullanabilirim telefonu.
  • Arkadaşlar yaklaşık temmuz ayından beridir telefonu kullanıyorum, alacak arkadaşlara kullanıcı deneyimimi anlatmak isterim. Öncelikle pili az falan gidiyor diyen arkadaşlara çok yoğun kullanımda 1 günü, normal kullanımda 2.günün sonlarına doğru biraz zorlansa da güç tasarruf modu şeklinde çıkarabiliyor cihaz, ayrıca cihazın normal güç tasarrufu çok bişey de kısmıyor ve de etkili, son olarak da cihazı kullanmadıgınız durumlarda şarjı az gidiyor, gece %50 de komodine koydugunuzda sabah %47 civarı değerleri görüyosunuz,o konuda şüpheniz olmasın.Arka kamerası gayet güzel fakat bana sanki diğer cihazlardan 1-2 saniye daha geç auto focusluyor gibi geldi. Cihaz android marshmallowu da alacak, su geçirmezlik konusunu da test ettim onda da bir sıkıntı yok :D ses konusunda boomsound teknolojisi hem hoparlorden hem de kulaklıktan müzik dinlerken veya film izlerken sesi daha net ve yüksek veriyo,cihazın bana eksik gelen yönleri ise motion bluch diye bişey yapmış abiler hani iki kere ekrana tıklayınca ekran açılıyor o şey işte ekran açılıyor ama kapatmak için iki kere tıkladığınızda hüsran, bu baya kullanışsız olmuş bir de çerçeveleri baya kalın cihazın bunlar dışında pek bir eksiği olduğunu söyleyemem, mesela benim arkadaşta asus zenfone 2 4 gblı tel var telefon 2.5 gbını kullanıyor ramin, bu telefonu alırsanız çok ağır oyunlar oynamadıkca 1gb genelde boş kalır,

• quote:

Orijinalden alıntı: ofluu_61

Arkadaşlar yaklaşık temmuz ayından beridir telefonu kullanıyorum, alacak arkadaşlara kullanıcı deneyimimi anlatmak isterim. Öncelikle pili az falan gidiyor diyen arkadaşlara çok yoğun kullanımda 1 günü, normal kullanımda 2.günün sonlarına doğru biraz zorlansa da güç tasarruf modu şeklinde çıkarabiliyor cihaz, ayrıca cihazın normal güç tasarrufu çok bişey de kısmıyor ve de etkili, son olarak da cihazı kullanmadıgınız durumlarda şarjı az gidiyor, gece %50 de komodine koydugunuzda sabah %47 civarı değerleri görüyosunuz,o konuda şüpheniz olmasın.Arka kamerası gayet güzel fakat bana sanki diğer cihazlardan 1-2 saniye daha geç auto focusluyor gibi geldi. Cihaz android marshmallowu da alacak, su geçirmezlik konusunu da test ettim onda da bir sıkıntı yok :D ses konusunda boomsound teknolojisi hem hoparlorden hem de kulaklıktan müzik dinlerken veya film izlerken sesi daha net ve yüksek veriyo,cihazın bana eksik gelen yönleri ise motion bluch diye bişey yapmış abiler hani iki kere ekrana tıklayınca ekran açılıyor o şey işte ekran açılıyor ama kapatmak için iki kere tıkladığınızda hüsran, bu baya kullanışsız olmuş bir de çerçeveleri baya kalın cihazın bunlar dışında pek bir eksiği olduğunu söyleyemem, mesela benim arkadaşta asus zenfone 2 4 gblı tel var telefon 2.5 gbını kullanıyor ramin, bu telefonu alırsanız çok ağır oyunlar oynamadıkca 1gb genelde boş kalır,

Screen off and lock programını kurun, ardından parmağınızı HTC logosundan başlayarak yukarıya doğru sürtün. Screen off and lock u seçip her zaman yapın. Böylelikle çift tıklama (ki hangi uygulamanın içinde olduğunun bir önemi olmadan) yerine alternatif oluyor. Böylelikle güç tuşuna neredeyse hiç basmadan günümü geçiriyorum.

• abdyek kullanıcısına yanıt
    teşekkürler :)
  • Arkadaşlar ekran koruyucu önerebilecek var mı? hangi marka iyidir direkt gidip pahalısından mı almalı?
  • Hocam ben Hepsiburadan Microsonic Temperli Cam Ekran koruyucu aldım 25 tl idi ekrana tam oturdu cook güzel tafsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.