Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kablolu selfie çubuğu var , Ses tuşunu da ayarladım (çek- yapmama rağmen) gene de çalışmıyor.
    Başka bir ayarı varmı bilen varmı?
  • 6.0 ile ilgili aciklanan bir listede yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karacicek

Merhaba ,arkadaşlar
    kablolu selfie çubuğu var , Ses tuşunu da ayarladım (çek- yapmama rağmen) gene de çalışmıyor.

Çekmez kendi yazılımı desteklemiyor. Sadece bluetoothlu selfie çubukları çalışıyor.
  • quote:

Merhaba ,arkadaşlar

Hocam, Ön kamera zaten geniş açılı bir lense sahip. Arkadaşlarımla özçekim yaparken yanlışlıkla bütün cafeyi aldığım zaman oluyor. Selfi şubuğu yardımıyla bir ordu ile mi çekinmek istiyorsunuz? Merakımdan soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

quote:

Merhaba ,arkadaşlar

Hocam, Ön kamera zaten geniş açılı bir lense sahip. Arkadaşlarımla özçekim yaparken yanlışlıkla bütün cafeyi aldığım zaman oluyor. Selfi şubuğu yardımıyla bir ordu ile mi çekinmek istiyorsunuz? Merakımdan soruyorum.

Yok Hocam , :)
    Zamanında satın almış olduğum bir selfie çubuğu var.
    Hem onu kullanmak , hem de gezilerde felan manzara odaklı selfie yaparken kullanırım diye düşünmüştüm.
    Yoksa dediğiniz gibi , gayet güzel geniş açısı var Ön Kameranın.

• karacicek kullanıcısına yanıt
    Anladım, saygılar hocam
  • Merhaba,
    epey bir süre nexus 6p'yi beklemiştim ama arka cam kısım problemi ile mikrofon problemlerini okuyunca htc desire eye almayı planlıyorum artık. android 6.0 güncellemesini 2016'nın ilk çeyreği içinde alacak görünüyor. youtube'da gördüğüm kadarıyla usb otg'de destekliyor ama ntfs ya da exfat kartları destekleyip desteklemediğini göremedim.

cihazı alırsam yanında da 128 gb microsd almayı düşünüyorum ama 4gb'dan büyük dosyaları bu karta atamayacaksam bir anlamı yok.

Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz? mesela 10 gb'lık full hd bir mkv dosyasını kopyalama ve oynatma konusunda sıkıntısı var mı cihazın?
  • arkadaşlar herkese merhaba ön kamerası iyi arka kamerası süper olmasada iyi bi telefon arıyorumda desire eye güzel gözüküyo ama bataryası biraz az sanki ?

telefon stabilmi,donma kasma ısınma vb bi sorunu varmı ne kadar sürede şarj oluyo ve dediğim gibi bataryası sıkıntılı değilmi ? ne kadar ekran süresi veriyo
  • Tel iyi mi foto iyi mi kasma varmı vs. onlara cevap vermek bile anlamsız ınan bana çünkü öyle bir tel değil. htc denince akla stabil bir telefon geliyor.Batarya kısmı ise bende 1 saat 40 dak.da doluyor(normalsarj).
    Ayrıca Tel hızlı şarj desteği sağlıyor. İstersen hızlı şarj özelliği olan adaptor alırsın yarim saatte %60 dolum yapar.Günlük kullanımda 9 ve 11 saat arası gerçekten iyi gidiyor.Bende şarj %15 olursa bitmiş gözü ile bakiyom.tabi ben hiç tasarruf modu Kullanmadım kullansan değer artar. Ayrıca cook oyun oynayan biri degilim. Muzik,face,watsap, youtube, netten gazete okuma vb uygulamalar kullaniyorum.son bişey daha 6.0 güncelemede alacak.Kafana yatarsa al ayrıca mavi rengi bir başka güzel

• ntfs ve exfat ı bilemiyorum ama 4GB aktarmada ve video oynatmada bir sorun çıkaracağını sanmıyorum. İşlemcisi ağır işleri yapabilecek bir seviyede. @Kestenbetsa

Oyun oynarım bol bol diyorsanız bu telefonu almayın. Pili az ama günlük kullanımda hiçbir sıkıntı yaşamadan akşama %15 i görüyorsunuz. Ama iş oyun kısmında maalesef öyle değil. Güç Tasarrufuna alıp işlemciyi kısıp da oynarım diyorsanız onda da telefon oyunlarda sapıtıyor. Ekran süresini nereden bakabileceğimi bulamadım. Diğer telefonlardaki gibi ekran süresini göstermiyor güç sekmesinde. @vforfreedom

Cevap yazdığın kişileri haberdar et kısmına eklemezseniz onlara bildirim gitmez. @mavi_dünya
  • Telefonu aldım, 1-2 saat önce geldi henüz. ntfs flash disk bağladım otg ile, tanımadı (fat32 sıkıntısız). büyük ihtimalle exfat'ı da tanımaz. 128 gb microsd'nin anlamı kalmadı böylece. 64 gb alacağım büyük ihtimalle. full hd mkv'leri telefonda izleyemeyeceğim demekki. henüz denemedim ama umarım ses kalitesi beni tatmin eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kestenbetsa

Telefonu aldım, 1-2 saat önce geldi henüz. ntfs flash disk bağladım otg ile, tanımadı (fat32 sıkıntısız). büyük ihtimalle exfat'ı da tanımaz. 128 gb microsd'nin anlamı kalmadı böylece. 64 gb alacağım büyük ihtimalle. full hd mkv'leri telefonda izleyemeyeceğim demekki. henüz denemedim ama umarım ses kalitesi beni tatmin eder.

Hocam, beklentinin karşılanmaması moral mozukluğuna sebep olmuştur. Belki güncelleme ile destek getirirler. Telefon hakkındaki yorumunu bekliyor olacağım. Böylelikle film için bu telefonu almayı düşünenler karar aşamasını daha hızlı alır.
    Ses kalitesini beğeniyorum. Hem dahili stereo hem kulaklık performansı normal kullanımda yeterli.

• Merhabalar arkadaşlar. HTC Desire Eye ve SONY Xperia C5 Ultra arasındayım. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum. Fotoğraf ve ses kalitesi önceliğim. Şİmdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

quote:

Orijinalden alıntı: Kestenbetsa

Telefonu aldım, 1-2 saat önce geldi henüz. ntfs flash disk bağladım otg ile, tanımadı (fat32 sıkıntısız). büyük ihtimalle exfat'ı da tanımaz. 128 gb microsd'nin anlamı kalmadı böylece. 64 gb alacağım büyük ihtimalle. full hd mkv'leri telefonda izleyemeyeceğim demekki. henüz denemedim ama umarım ses kalitesi beni tatmin eder.

Hocam, beklentinin karşılanmaması moral mozukluğuna sebep olmuştur. Belki güncelleme ile destek getirirler. Telefon hakkındaki yorumunu bekliyor olacağım. Böylelikle film için bu telefonu almayı düşünenler karar aşamasını daha hızlı alır.
    Ses kalitesini beğeniyorum. Hem dahili stereo hem kulaklık performansı normal kullanımda yeterli.

64 gb microsd aldım ve direkt telefona takıp, ilk olarak direkt biçimlendirdim. sonra da denemek için 8,74 GB'lık bir mkv filmi ve altyazısını kopyaladım. hiç sorunsuz kopyalandı ve telefona kurduğum vlc player ile hiç problemsiz oynattı filmi. filmin tamamını izlemedim. 1-2 dakikalık bölümler halinde iki üç kere atlatarak baktım. kesinlikle problemsiz oynatabildi bu şekilde bile.

yani cihaza takılı hafıza kartına 4gb'tan büyük dosyaların kopyalanmasında hiçbir problem yok.

Şu an tek sıkıntı otg üzerinden ntfs formatındaki flash diskleri görmemesi. ne kadar ihtiyaç olur bilmiyorum ama tanısaydı güzel olurdu.

Telefonları inceleme konusunda profesyonel olmadığımı söyleyeyim öncelikle. Ayrıca sürekli telefonla vakit geçiren biri de değilimdir. 3G olsun WiFi olsun, sadece ihtiyacım olduğu zamanlar açarım. Onun haricinde kapalı durur mesela. Buna basitçe örnek vereyim. Sabah 06.30'da telefonu %100'de şarjdan çektim ve güç tasarruf modunu açtım. şu anda batarya %80'de görünüyor. Benim kullanımımla ne kadar gidecek batarya merak ediyorum (filmi kopyalarken %90 oldu).

Bir de konuşma sırasında karşıdaki kişinin sesi çok net geliyor, bu dikkatimi çekti.

Bunlar dışında şu ana kadar (1,5 gün oldu). telefonun arayüzü çok akıcı, takılma donma vs. hiç olmadı. Umarım HTC Android 6.0 güncellemesini iptal etmez.

EDIT:
    Kopyaladığım film fullHD idi tabiiki. Belirtmeyi unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kestenbetsa -- 19 Aralık 2015; 17:19:51 >

• Bende dün itibariyle desire eye aldım ancak ön kamera performansı beni tatmin etmedi acikcasi özellikle snapchat ile çektiğim resimler bende hayal kırıklığı yaratti. Acaba bilmediğim yada yapmadığım herhangi bir ayar mi var ?

Yardımcı olursanız iyi olur teşekkürler.

• Cihazı kamerası sebebiyle almadım ve en az kullanacağım özelliği bu olacak. Şimdiye kadar sadece çalışıyor mu diye bakmaktan başka kamerayı açmadım bile. Bu nedenle inceleme videolarında çok kaliteli olduğu söylenen kamera performansı hakkında kişisel bir yorum yapacağım sadece.

Bence HTC, cihazın kameralarına özel yazılım hazırlamıştır. Bu nedenle kendi uygulaması üzerinden çekilenler kaliteli görünüyordur. Farklı uygulamalar genele yönelik yazılım içerdiğinden (muhtemelen kameraların fiziksel özelliklerinin kalitesine daha çok bağımlılar), onlar üzerinden çekilen fotoğraflar istenen düzeyde olmuyordur diye düşünüyorum.

Örneğin ilerde bu telefona custom rom yüklersem bence şu anki kamera performansını mumla ararım.

Söylediğim gibi tamamen kişisel fikrim bunlar. hiçbir profesyonel bilgi ve tavsiye içermez.
  • Merhabalar cihazın arka kamerasından örnekler sunabilir misiniz rica etsem?

Teşekkürler.

• Ben ses kalitesinden oldukça memnunum. Baslar doygun ve tizler de yeterli. creative ep630 fiyat/performans kulaklıkları ile dinliyorum. C5 Ultrayı ben de düşündüm. 6 inç ekran bana biraz büyük geldi. Çanta taşıyan birisi değilim. Çanta taşıyan birisi olsaydım ya da taşıma konusunda sıkıntım olmasaydı sanırım C5 ultra alırdım. Yan çerçeveler beni çok etkilemişti açıkçası. Benim önerim iki telefonu da elinde incelemen. @haloreis

Hayırlı olsun tekrardan :) @Kestenbetsa

Sanırım snapchatte öyle bir sorun vardı. Belki güncelleme ile düzeltilir, bir umut. Her zaman derim uygulamalar ile uyumluluk ios'da bambaşka bir deneyim. @The RaT

Hafta içinde bol bol ekleyeyim hocam. Sizin Z3C sağlamdır inşallah? @SirPhilosophy
  • abdyek kullanıcısına yanıt
    İyi dileklerin için Allah razı olsun. Z3c yi satıp C5 ultra aldım şimdi tekrar htc kullanma isteği geldi içime birden eye de sevdiğim bir modelidir ama bu ekran kasa oranına alıştım o da düşündürmüyor değil. Hayırlısı bakalım örnekleri bekliyorum zahmet olmayacaksa. Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.