Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam da onu almayı düşünüyordum şuan alıyorum teşekkür ederim. :D
  • Arkadaşlar telefonun boşta 4gb'si var çok şaşırdım telefonda ne fotoğraf var ne bişey. SD hafıza kartı alayım madem ne önerirsiniz?
  • Bana mı öyle geliyor, sanki güç tasarrufu açık olmadığı zaman daha iyi pil performansı sağlıyor gibi. Sizde de öyle mi?

Class 10 olmasına dikkat edin, ben 32 GB sandisk class 10 hafıza kartı kullanıyorum. Memnunum. @Adkalmamış
  • Arkadaşlar snapchat kullanan varsa bir sorum olacak yine. Snapchatte ön kamera bulanık çekiyor netlemiyor foroğrafı. Sizinde öyle mi ne yapabilirim?
  • Evet snapchatte on kamera pek odaklamiyor. Uygulamayla alakali olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sanırım 6'yı alacağız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FastegL

Arkadaşlar sanırım 6'yı alacağız :)

sense 7 ?
  • Telefonumda milimetrik bir yamulma var. İyi bir kamera bulursam çekeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

Telefonumda milimetrik bir yamulma var. İyi bir kamera bulursam çekeceğim.

Hocam benimkindede var duz zemine koydugumda telefonun kosesine bastigim zaman oynuyor. Cok hafif ama var ama telden memnunum

• Arkadaşlar üst ekran çubuğunda GPS kısayolu var ama onu kapatsan bile konum açık kalıyor. Anlamadım aynı şey değil mi GPS ile konum?
  • arkadaşlar kablolu selfie çubuğu aldım tuş ayarlarındam deklanşör -çek- yapmama rağmen çalışmıyor. başka bir ayarı varmı bilen varmı? teşekkürler
  • TrMaSter T kullanıcısına yanıt
    Aynen, aşırı milimetrik.
  • arkadaşlar telefon şimdi elime geçti..1185 tl ye n11 den geldi..ilk açınca 220 tane optimizasyon yaptı ve açıldı..5.0.2 sürümüyle geldi..5.1.1 geldi mi yoksa direk 6 mı gelecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyash

arkadaşlar telefon şimdi elime geçti..1185 tl ye n11 den geldi..ilk açınca 220 tane optimizasyon yaptı ve açıldı..5.0.2 sürümüyle geldi..5.1.1 geldi mi yoksa direk 6 mı gelecek..

50 mb lık bir ufak güncelleme gelmişti bana ilk aldığımda. Bir kontrol et. Ne verecekler bilmiyorum açıkçası
  • abdyek kullanıcısına yanıt
    kontrol ettim gelmedi bişey..HTC PC suite kurup bakarım belki bişey gelir..

• quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

Aynen, aşırı milimetrik.

Düz plastik birşey olsa cepte olduğu zaman kendiliğinden yamulur zaten :), o eğim bilerek ayarlanıyor.
  • Merhaba ,
    Ben de bir HTC Desire Eye satın alarak aranız katıldım arkadaşlar.
    İnceleme videosunda gördüğüm bir şey var.
    Fotoğraf çekerken , arka planlı bulanıklaştırıp , asıl çekeceğimiz nesneyi yada öğeyi net çeknen bir özellik den bahsediyorlardı.
    Teknoseyir in incelemesindeydi.
    Telefonun kamera özelliklerini kurcaladım ama , ben böyle bir şey bulamadım....!
    Bilen bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi?

• ara ara kontrol edelim arkadaşlar, belki bize de uğrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecnunadam -- 5 Aralık 2015; 14:29:20 >
  • arkadaslar pc windoes 10 yüklü..pc suite programını kurdum ama telefonu görmüyor ne yapabilirim...
  • Telefonu ilk aldığımda bazı değişik efektler vardı, o şekilde çekim yapabiliyordunuz. (kumlu, siyah beyaz, noktalı noktalı, negatif vbvbvb) kamera güncellemesi geldi bunların hepsi yok oldu. Sanırım bunları kamera özelliğinde değil de galerideki düzenlemede ya da zoe uygulamasında yapmamıza olanak sağlayacak. Ben öyle tahmin ediyorum. Bunu da kameranın çekim hızını artırmak için yapmış olabilirler. @karacicek

Windows7 de direk görüyor flash bellek takmış gibi. Telefonuna kilit koyduysan taktıktan sonra kilidi bir defa aç. Bir de yeni donanım bulundu derse ileri ileri diyerek kur. PC suite gerek kalacağını sanmıyorum. Hatta linux dağıtımımdam da aynı şekilde veri aktarıı yapıyorum. @canyash
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.