Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: geberit

Bataryası nasıl arkadaşlar 1.5 gün çıkarırmı hafif kullanımda ,birde kamera ve video nasıldır z2-z3 düşünüyodum ama htc'nin arayüzü hiç bir telefonda yok o kadar hızlıki farketmemek imkansız.

Htc hızlıysa sony süper hızlı arayüzü.Sony al boşver htc mtc yi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komikmis gülelim mi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: chevanton

Komikmis gülelim mi :)

Htc nin s810 ile batmasını kastediyorsanız komik :-)

• Arayuzden akiciliktan bahsettin alakaya maydanoz cevap verdin :)

• quote:

Arayuzden akiciliktan bahsettin alakaya maydanoz cevap verdin :)

Hız olarak tartışmaya gerek yok hocam ikiside iyi htcye sözüm yok ama sony bir tık önde çünkü htc çok hata yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: quatrox

quote:

Bataryası nasıl arkadaşlar 1.5 gün çıkarırmı hafif kullanımda ,birde kamera ve video nasıldır z2-z3 düşünüyodum ama htc'nin arayüzü hiç bir telefonda yok o kadar hızlıki farketmemek imkansız.

şuan sony kullanıyorum xperia L Z dahil denemelerimde arayüz kesinlikle htc ye yanaşamadı lütfen objektif yorum yapalım Htc olmasa şuan alacağım birinci marka zaten Sonydir ,ikiside fiyatı mukabili karşılığını vermeye çalışan firmalardan benim gözümde fakat Sonynin tüm modellerinde son güncelleme ile ilgili yaptığı kasıtlı birşey söz konusu var gibi geliyor bana son güncelleme ile xperia L telefonum haddinden fazla kasıyor (ilk ve son sistemi jelibean olmasına rağmen) bir arkadaşımda Z kullanıyor ondada lolipop saçma şekilde kasıyor gördüğüm kadarı ile HTC bunu yapmıyor ,takdir edersinizki bende enayi yerine koyulmamaya çalışıyorum burada ,sorgulamak ve sorarak öğrenmek lazım.

• Arkadaş çok farklı yerlerden girdi çıktı konuya çorba oldu biraz anlatmak istedikleri sanırım . Android tarafında arayüz stabilitesi ve hız bakımından önde gelen iki firma HTC ve SONY bu tartışma götürmez bir gerçek. HTC SONY'e göre biraz daha stabil ve akıcı bir arayüze sahip ve verdiği güncellemeler de daha sorunsuz oluyor genelde. Arkadaş HTC hata yapıyor derken sanırım düzgün kamera kullanamaması, tasarımda siyah çizgiden vazgeçememesi ve çok pahalı olması gibi şeylerden bahsetmek istedi sanırım
  • quote:

Arkadaş çok farklı yerlerden girdi çıktı konuya çorba oldu biraz anlatmak istedikleri sanırım . Android tarafında arayüz stabilitesi ve hız bakımından önde gelen iki firma HTC ve SONY bu tartışma götürmez bir gerçek. HTC SONY'e göre biraz daha stabil ve akıcı bir arayüze sahip ve verdiği güncellemeler de daha sorunsuz oluyor genelde. Arkadaş HTC hata yapıyor derken sanırım düzgün kamera kullanamaması, tasarımda siyah çizgiden vazgeçememesi ve çok pahalı olması gibi şeylerden bahsetmek istedi sanırım

Aslında detay açısından bakarsak kamerası öyle olabilir ama ,Sonyde okuduklarımdan anladığım genel kanı detaylı güzel ve derin bir fotoğraf almak için çektiğin yere bağlı olarak çok fazla elle ayar istemesi ,Ama Htc de bas çek olayı daha başarılıdır diyebilirmiyiz bundan tam emin değilim size soruyorum? sonuçta ben bir fotoğrafçı değilim en fazla eş dostla bir kaç güzel yakından fotoğraf veya selfie çekmekten fazla birşey yapmıyacağımdan yakındaki detay hariç arka plan vs benim için önemli değil ,mesela iphone bu konuda çok başarılı peki desire eye için bu konuda ne diyebiliriz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quatrox

quote:

şuan sony kullanıyorum xperia L Z dahil denemelerimde arayüz kesinlikle htc ye yanaşamadı lütfen objektif yorum yapalım Htc olmasa şuan alacağım birinci marka zaten Sonydir ,ikiside fiyatı mukabili karşılığını vermeye çalışan firmalardan benim gözümde fakat Sonynin tüm modellerinde son güncelleme ile ilgili yaptığı kasıtlı birşey söz konusu var gibi geliyor bana son güncelleme ile xperia L telefonum haddinden fazla kasıyor (ilk ve son sistemi jelibean olmasına rağmen) bir arkadaşımda Z kullanıyor ondada lolipop saçma şekilde kasıyor gördüğüm kadarı ile HTC bunu yapmıyor ,takdir edersinizki bende enayi yerine koyulmamaya çalışıyorum burada ,sorgulamak ve sorarak öğrenmek lazım.

Htc Desire eye ile sony l yi karşılaştırısanız tabi arayüz farkı olur.Bide bahsettiğiniz fark acaba kaç milisaniye?:-)
    Alın elinize bir z2 bakın arada kaç sn farklar var:-)

• geberit kullanıcısına yanıt
    Sony sensör olarak çok iyi bu konuda hakkını yiyemem birçok firmaya da sensör sağlıyor zaten ancak iş kendi telefonlarına gelince yazılımı bir türlü oturtamıyor. Çok fazla ince ayar istiyor bu da son kullanıcı için çok mantıklı gelmiyor. Sizin de dediğiniz gibi anı yakalamak, bas çek yapmak istiyoruz çoğumuz. Desire Eye hem ön hem arka kamera olarak çok iyi. Özellikle ön kamerası selfie sizin için önemliyse biçilmiş kaftan diyebilirim. HTC genellikle ön kameraları çok iyi yapıp arka kamerayı batıran bir firma. Desire Eye hem ön hem arka kamera aynı o yüzden kesinlikle başarılı.
  • quote:

Arkadaş çok farklı yerlerden girdi çıktı konuya çorba oldu biraz anlatmak istedikleri sanırım . Android tarafında arayüz stabilitesi ve hız bakımından önde gelen iki firma HTC ve SONY bu tartışma götürmez bir gerçek. HTC SONY'e göre biraz daha stabil ve akıcı bir arayüze sahip ve verdiği güncellemeler de daha sorunsuz oluyor genelde. Arkadaş HTC hata yapıyor derken sanırım düzgün kamera kullanamaması, tasarımda siyah çizgiden vazgeçememesi ve çok pahalı olması gibi şeylerden bahsetmek istedi sanırım

Gerçekten beni anladın dostum:-)
    Htc azda olsa önde ama dağlar kadar fark yok arayüzde iki firma dışında belki bi lg var diyebilirim ama lg cihazlar bile saçmalıyor çoğu zaman.Bide hakketen konuya çorba oldum gibi oldu :-)
    Kusura bakmayın rahatsız ettiysem sadece yardımcı olmaya çalışıyorum.

• Estağfurullah kusurluk bir durum yok hocam :) Dediğim gibi iki firma arayüz ve stabilite konusunda birbirine yakın o yüzden iki firmayı da severim. Diğer firmaların arayüzünde oluşan laglar, kasılmalar, gecikmeler minimum düzeyde. Bu yüzden iki firmayı da severim. Gerisi tüketicinin tercihine kalmış kimisi ses kalitesini ön planda tutar, kimisi kamera daha iyi olsun der, kimi yazılıma bakar, kimi kasa kalitesine. O yüzden zevkler ve renkler tartışılmaz biz sadece deneyimlerimizi paylaşıyoruz Çok fazla cihaz kullanmış biri olarak objektif yorumlar yapabildiğime inanıyorum saygılar
  • quote:

Estağfurullah kusurluk bir durum yok hocam :) Dediğim gibi iki firma arayüz ve stabilite konusunda birbirine yakın o yüzden iki firmayı da severim. Diğer firmaların arayüzünde oluşan laglar, kasılmalar, gecikmeler minimum düzeyde. Bu yüzden iki firmayı da severim. Gerisi tüketicinin tercihine kalmış kimisi ses kalitesini ön planda tutar, kimisi kamera daha iyi olsun der, kimi yazılıma bakar, kimi kasa kalitesine. O yüzden zevkler ve renkler tartışılmaz biz sadece deneyimlerimizi paylaşıyoruz Çok fazla cihaz kullanmış biri olarak objektif yorumlar yapabildiğime inanıyorum saygılar

Eyvallah hocam kolay gelsin :-)

• kardeşim telefonunu değiştirmeyi düşünüyor,xperia C5 ultra ve bu tel arasında kaldı..?Siz ne diyorsunuz...

Ben HTC eye yi daha fazla beğendim,en fazla beğendim yeride tasarımı oldu.Sanki HTC'nin plastik kasalı modellerinin tasarımları metal kasalı modellerine göre daha iyi bir tasarım çizgisine sahip gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

kardeşim telefonunu değiştirmeyi düşünüyor,xperia C5 ultra ve bu tel arasında kaldı..?Siz ne diyorsunuz...

Ben HTC eye yi daha fazla beğendim,en fazla beğendim yeride tasarımı oldu.Sanki HTC'nin plastik kasalı modellerinin tasarımları metal kasalı modellerine göre daha iyi bir tasarım çizgisine sahip gibi...

C5 ultranın yan çerçeveler (çerçeve yok resmen) ateş ediyor. 6 inç olması mobilite konusunda sıkıntı çıkarmayacaksa düşünülebilir. Ben de ikisi arasında kaldım. Mobilite konusu kafamı çok karıştırdı. Ben de seçimimi eye dan yana kullandım. Malzeme kalitesi olarak eye rahat alır.

• ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    C5 ultra güzel telefon ancak fazla büyük yani tasinabilirlik konusunda soru işaretleri yaratabilir ayrıca fazla ağır bir telefon. İşlemci ve stabilite olarak HTC bir adım önde. Tasarım zevk meselesi kimine göre Eye daha güzeldir kimine göre C5 ultra o konuda bir şey diyemem. Ama suya dayanıklılık, daha kaliteli malzeme, daha stabil bir telefon için ben olsam Eye yi seçerdim.

• Furkan akoglu F kullanıcısına yanıt
    valla dostum hakkın varmış z3 plus ı elime alıp inceledim gerçekten güzel telefon z5 çıktı onu almayı düşünüyorum şu an teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
  • Arkadaşlar merhaba. Ben HTC Desire EYE almayı düşünüyorum şuan 1500 lira genelde. Bugünlerde aynı fiyattan Sony xperia M5 çıktı biraz kafamı karıştırdı kullananlar bana fikirlerini söyleyebilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdKalmamış

Arkadaşlar merhaba. Ben HTC Desire EYE almayı düşünüyorum şuan 1500 lira genelde. Bugünlerde aynı fiyattan Sony xperia M5 çıktı biraz kafamı karıştırdı kullananlar bana fikirlerini söyleyebilirler mi?

M5 i incelemediğim elime alıp malzeme kalitesine bakmadığım için bir şey diyemem onunla ilgili. Ama HTC arayüz ve kasa kalitesi olarak verilen 1500 TL nin hakkını her kuruşuna göre veriyor bence. İkisini de inceleyip öyle kararını ver. Buradan ne yazarsam yazayım görüp dokunmadan tercih yaparsan içine sinmeyecektir.
  • abdyek kullanıcısına yanıt
    Bir hafta içinde ikisinden birini alacağım haklısın gidip ikisinide bi kurcalamak lazım M5'i bende daha incelemedim. Sony'e nedense pek güvenim yok sanki kronik sorunları çıkacak gibi geliyor telefonun. Birde mediatek işlemci kullanıyor stabilite sorunu olan bir işlemci gibi geliyor bana yani Desire EYE daha akıcıdır muhtemelen.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.