Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TrMaSter

Arkadaslar telefonumu 3 aydir kullaniyorum cok da seviyorum o kadar memnunum ki cevremdekilerde cok begeniyirlar ama bu aksam usteki haporlorde ses kesintileri basladi cok uzuldum basina boyle birsey gelen var mi arkadaslar

Suya maruz kaldıysa hoparlörlerden az ses geliyor yarım saate düzeliyor yikadiniz mi yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

quote:

Arkadaslar telefonumu 3 aydir kullaniyorum cok da seviyorum o kadar memnunum ki cevremdekilerde cok begeniyirlar ama bu aksam usteki haporlorde ses kesintileri basladi cok uzuldum basina boyle birsey gelen var mi arkadaslar

Suya maruz kaldıysa hoparlörlerden az ses geliyor yarım saate düzeliyor yikadiniz mi yoksa

Yagmurda islandi cok az hemde daha sonra ses gelmedi zaten. Aradan 1 1.5 hafta gecti aksam suyla alakali hicbirsey olmadigi halde bunu yapti haporlerin birinden ses gelmiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

quote:

Yagmurda islandi cok az hemde daha sonra ses gelmedi zaten. Aradan 1 1.5 hafta gecti aksam suyla alakali hicbirsey olmadigi halde bunu yapti haporlerin birinden ses gelmiyor

Servise yollayın hocam uzun süreli sıkıntı cikartiyorsa geçmiş olsun.

• Bu teli almayı kafama koymuştum yakınlarda bi avm var oraya gittim birçok mağaza gezdim ellerinde desire eye yoktu mediamarkta buldum açmaya çalıştım açamadım neyse görevliden yardım istedim şarjı takılı değilmiş. Mağazanın en uzak köşesinde milletin pek uğramadığı bi yerdeydi. Neyse ekranı açıldı biraz kurcaladım akıcı fakat ekran bana fhd gibi gelmedi yanımdaki arkadaş da evet sanki hd gibi duruyor diyince vazgeçtim. M8s i yine bulamadım htc almaya niyetliydim fakat nasip olmadı başka bi tel alıp çıktım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkan akoglu F kullanıcısına yanıt
    z2 nin nesi güzel bu telefondan aydınlatırmısın çok merak ettim
  • Oncelikle bana gore en onemli kisimlardan biri olan kamerayla baslayalim kamera cekim kalitesi daha iyi bunun yari sira kamera uygulamalari daha gelismis sonradan uygulama sayisini artirabiliyorsunuz.kasa yapisi olarak metal bir kasaya sahip plastige gore daha dayaniklidir.bir diğer unsur şarj konusu htc de gunluk kullanimda sarj 1 gunu tamamlamadan sizi yarı yolda birakabiliyor.aksine sonyde daha dengeli bir sarj kullanimi var idda ediyorum iki telefondada ayni anda ayni islemler yapilsin htc nin sarji once biter.sony ile 1 gunu rahat tamamlayabiliyordum.
    Başka bir konuya bakacak olursak guncelleme destegi olur htc desire eye bakmazken sony z modeline bile 5.0 vermisti.yani kisacasi guncelleme destegi daha uzun yani kisaca sekilde tanimlayacak olursak stabil performanslı,batarya uzun süre gidiyor,malzeme kalitesi güzel tasarımı hoş,kamerası çok iyi,kamera uygulamaları yeterli ve kullanışlı,ram miktarı yeterli,arayüzü hoş sade ayrica guncelleme destegi devam etmekde

• arkadaşlar eye nin mavisiyle aranıza katıldım , daha önce c5 ultra kullanan biri olarak ön kamerası htc nin daha iyi ,ses konusunda gayet doyurucu bi ses kalitesi var , bataryası sosyal medya kullanımında günü çıkarıyo ama oyun oynanınca yarı yolda bırakıyor. genel olarak beğendim telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musti38

arkadaşlar eye nin mavisiyle aranıza katıldım , daha önce c5 ultra kullanan biri olarak ön kamerası htc nin daha iyi ,ses konusunda gayet doyurucu bi ses kalitesi var , bataryası sosyal medya kullanımında günü çıkarıyo ama oyun oynanınca yarı yolda bırakıyor. genel olarak beğendim telefonu.

C5 ultradan neden vazgectiniz? Ben de bu aralar bu iki telefon arasında kaldım. Bir de çift hatlı Samsung A8 var aklımda..

• quote:

Orijinalden alıntı: salsakingss

quote:

Orijinalden alıntı: musti38

arkadaşlar eye nin mavisiyle aranıza katıldım , daha önce c5 ultra kullanan biri olarak ön kamerası htc nin daha iyi ,ses konusunda gayet doyurucu bi ses kalitesi var , bataryası sosyal medya kullanımında günü çıkarıyo ama oyun oynanınca yarı yolda bırakıyor. genel olarak beğendim telefonu.

C5 ultradan neden vazgectiniz? Ben de bu aralar bu iki telefon arasında kaldım. Bir de çift hatlı Samsung A8 var aklımda..

C5, ve A8 nedir Allah aşkına, Desire Eye al geç.
  • salsakingss S kullanıcısına yanıt
    c5 ultra boşta 1.4 gb ram yiyordu ve ısınma problemi de vardı en son alınacak telefon bence , samsunga hiç bulaşma ön kamera ve ses iyi değil. desire eye gördüğüm en iyi tel diyebilirim iphone 5c ve 6 da kullanan biri olarak.
  • Ay katil olacagim

• Ulan desire 820 bile 6.0 a gecti lanet olsun htc ye

• nikimyok28 kullanıcısına yanıt
    6.0 a geçti derken

• İlk hafta bir sıkıntısı yoktu telefonun, geçenlerde kameradan galeriye geçerken telefon reset attı. Sistemle alakalı olduğunu sistemin çökme bildirimi vermesinden anladım. Başına gelen var mı?

Güç tasarrufu modunda tarayıcılar çok yavaş çalışıyor. Ben de güç tasarrufunu kapattım, bu sefer de pili sömürüyor. Yok mu bunun ortası?

Son sorum, ekran süresini nasıl görüyoruz bu android 5 de?

• Güncelleme geliyo arkadaslar ha gayret

• Merhaba arkadaşlar. Büyük bir HTC fanı olarak M serisi tepe modelleri kullanıp eskittikten sonra bugün bir gazla Vatan Bilgisayardan kırmızı şeritli modeli ile aranıza katıldım . Herkese iyi forumlar dilerim izlenimlerimi birkaç gün içinde yazarım :)
  • Güncelleme ne zaman gelecek yahu
  • Arkadaşlar güncelleme daha m8 e falan gelmesi test aşamasında sabredin hemen dağıtılacak diye bişey yok bekleyin hepsi sıra sıra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar telefonu bir aydır kullanıyorum ve çok memnunum ama şarj 8 veya 9 saat arası gibi bitiyor. ilk başlarda bir ay falan bitsin batarya kendine gelir dedim ama değişen bişey yok ilk gün ki gibi devam ediyor. Ekran ışığı tam açık değil wifi 3g girmediğimde kapatıyorum. Oyunla aram yok merak ettiğim durum sizde de mi aynı yoksa bende tek mi öyle(servislik bir durum var mi) bide son olarak şu guncelleme işi alcak mı almayacak mı tsk ttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecnunadam

6.0 a geçti derken

Marshmallow mu ne.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.