Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nikimyok28

5.0.2 guncellemesinden sonra sarj sorunu yasayan bitek benmiyim

sanki benimkide biraz cabuk bitiyor beklemedeyken falan anlamadım batarya 4.4.2 de daha iyidi sonra 5 e geçince bir süre sonra az gitmeye basladı beklemedeyken fazla sarj yemeye ekran süresinide max 2.30 saat falan vermeye basladı
  • wakeupksk W kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yurt dışından bekliyorum (tanıdık) ısveçte fark neredeyse 1/3 oluyor , siz arkadaş diyordunuz aldınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iimmyeahh kullanıcısına yanıt
    Akıllı saatin kapak hali bir bakıma , her ne kadar kendi uygulamasindan baglansanizda şarj ı etkiliyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 545083

quote:

sanki benimkide biraz cabuk bitiyor beklemedeyken falan anlamadım batarya 4.4.2 de daha iyidi sonra 5 e geçince bir süre sonra az gitmeye basladı beklemedeyken fazla sarj yemeye ekran süresinide max 2.30 saat falan vermeye basladı

Demek sorun bende degik Yeni guncelleme gelirse duzelir umarim.

• Gozlemledigim kadariyla sarji etkiliyor. Dot kapaktayken ekrani en parlak modda aydinlatiyor. Ama kullandirmayacak kadar bir etkisi yok gunluk kullanima bagli olarak sureyi tahminimce 30-60 dk arasi kisaltir.

• quote:

quote:

quote:

Sanki düzeldi şarj sorunu guncellemeyle bana öyle geldi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba. Cihazı yeni aldim. Cihaz şuan android 4.4.4. 5.0.2 guncelemesi nasıl?Sizce güncellemeli miyim?

• 2.19.401.2 sürümüyle 57,51 mb lık bir güvenlik güncellemesi gelmiş bulunmakta
  • Ben guncelledim guncelleyin derim daha iyi duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sanki düzeldi şarj sorunu guncellemeyle bana öyle geldi :)

öyle oldu sanki :)

• Kamerada optik sabitleme dijital sabitleme falan yok mu acaba ya el titremesinin yansımasını azaltacak?
  • iimmyeahh kullanıcısına yanıt
    Pek fazla bir farkı yokmuş dediginize göre 45 dakika da aşırı bir yeme sayılmaz gün boyu için , şarj da bir değişim oldu mu size göre ? Yakında nakit çıkarsa alacağım çünkü ve son olarak on kamera performansı nasıl? (diğer telefonlara göre)

• Arkadaslar kafama birsey takildi simdi telefona sifre koyuyoruzya tus kilidini acmak icin tusa bastigimizda direk sifre girme ekrani gelmiyor tusa basip ekrani surukluyoruz ondan sonra sifre girme ekrani geliyor eskiden boyle degildi guncellemeden once boyle degildi duzeltmeyi bilen yardimci olursa sevinirim.

• Arkadasimda iphone 6 var o bile selfie cekcegi zaman benden istiyor telefonu @Katilsovalye9

• nikimyok28 kullanıcısına yanıt
    Umarım aldığımda kronik bir sorun bana denk gelmez öyleyse ekstra bir özellik geldi mi kameraya güncelleme ile ? M9 da olan özellikler gibi

• şarj da rahatsız edecek bir değişim olmadı her türlü günü kurtarıyor en kötü güç tasarrufuna alıyorum. bir önceki arkadaşın da dediği gibi ön kamerası baya iyi. Ancak ben arka kamerasını pek beğenmedim (tabii yine de fazlasıyla işimi görüyor). geçenlerde media markta gördüm 1500 tl idi sanırım. Şu an diğer cihazlarda piyasa ne durumdadır bilmiyorum ama bence hala 1500 eder. üç aydan fazladır kullanıyorum henüz donmasına ya da birşeylerin ters gitmesine rastlamadım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, iyi bayramlar dilerim öncelikle. Z3 compact ve bu cihaz arasında kaldım. HTC'ye sempatim oldukça fazla. Tek kafamı karıştıran o dev ekrana 2400 batarya koymaları. Ortalam kullanımda kaç saat ekran süresi alıyorsunuz, memnun musunuz cihazdan?
  • mecnunadam kullanıcısına yanıt
    ALLAH analı babalı buyutsun inşallah

• TEKNOLOJİUZMANI10 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah Allah razı olsun

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.