Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seckinsahin

Arkadaşlar kamera acilana kadar istediğim pozu kaciriyorum. Çok geç açılıyor çözümü var mi ?

Alt bara kamerayı ekleyin, kilit ekranında kamera ikonunu yukarıya doğru sürükleyin. Telefonunuza şifre koymuş olsanız bile şifre istemeden kamera açılacaktır.
  • Arkadaşlar ön kamerada zamanlayıcı ve zoom var mı bu modelde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarsız Enerji kullanıcısına yanıt
    tabiki
  • Şu twitin Desire Eye icin olanini ne zaman gorecegiz acaba

• muzlupuding kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı
  • 2016'nin ilk ceyreginde beklerken, Desire Eye guncellemeyi yil sonunda alacak diye aciklama gelmis

http://www.haberola.com/htc-desire-eye-ve-android-6-0-kardes-oldu-41096.html

• Merhaba arkadaşlar, bu telefonu almayı düşünüyorum ama anlaşılan çok popüler bi telefon değil, benim merak ettiğim root desteği var mıdır telefona cevaplayan arkadaş olursa sevinirim.. Bi de küçük bi ilçede yaşadığım için telefonu göremedim, malzeme kalitesi nasıldır, htc yazısının olduğu ve ekranı saran siyah şerit hoş gözükmedi gözüme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jussikujala -- 23 Ocak 2016; 14:58:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jussikujala

Merhaba arkadaşlar, bu telefonu almayı düşünüyorum ama anlaşılan çok popüler bi telefon değil, benim merak ettiğim root desteği var mıdır telefona cevaplayan arkadaş olursa sevinirim.. Bi de küçük bi ilçede yaşadığım için telefonu göremedim, malzeme kalitesi nasıldır, htc yazısının olduğu ve ekranı saran siyah şerit hoş gözükmedi gözüme..

Plastik ama öyle leğen plastiği değil. Baya baya kaliteli plastik. Eldeki hissiyatı da iyi. Çerçeveler ilk başta göze hoş görünmüyor ama alışılıyor. Ben alıştım o kadar kötü görünmüyor gözüme. Daha ince olsaydı tabiki çok daha güzel olurdu. M5 e de bakabilirsin alternatif olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

quote:

Orijinalden alıntı: jussikujala

Merhaba arkadaşlar, bu telefonu almayı düşünüyorum ama anlaşılan çok popüler bi telefon değil, benim merak ettiğim root desteği var mıdır telefona cevaplayan arkadaş olursa sevinirim.. Bi de küçük bi ilçede yaşadığım için telefonu göremedim, malzeme kalitesi nasıldır, htc yazısının olduğu ve ekranı saran siyah şerit hoş gözükmedi gözüme..

Plastik ama öyle leğen plastiği değil. Baya baya kaliteli plastik. Eldeki hissiyatı da iyi. Çerçeveler ilk başta göze hoş görünmüyor ama alışılıyor. Ben alıştım o kadar kötü görünmüyor gözüme. Daha ince olsaydı tabiki çok daha güzel olurdu. M5 e de bakabilirsin alternatif olarak.

Teşekkür ederim ilginiz için, m5 e de baktım ama onun problemleri var gibi forumlarda şikayetçi kimse çok, bir de htc nin tasarımları daha hoş oluyor, bu dot view kılıflar nasıl sizce hoş görünüyor ama kullanışlı mı bilemedim

• jussikujala J kullanıcısına yanıt
    Solak olduğum için eğer dot view alırsam tek elle kullanmayı unutmam gerekir. O da otobüsde sıkıntı olacak. Kılıflar gerçekten hoş duruyor ama sürekli kapanmaya meyilli olduğu için (m8 de arkaya katlanmama durumu eyeda da var mı bilmiyorum) mesajlaşırken sıkıntı yaşarsın hocam. Ben alıp almamakta kararsısım. Hem tek elle kullanmamı engelleyecek hem de mesajlaşırken telefonu iyi kavrayamamama sebep olacak. Bu iki dezavantaj yüzünden almaya cesaret edemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

Solak olduğum için eğer dot view alırsam tek elle kullanmayı unutmam gerekir. O da otobüsde sıkıntı olacak. Kılıflar gerçekten hoş duruyor ama sürekli kapanmaya meyilli olduğu için (m8 de arkaya katlanmama durumu eyeda da var mı bilmiyorum) mesajlaşırken sıkıntı yaşarsın hocam. Ben alıp almamakta kararsısım. Hem tek elle kullanmamı engelleyecek hem de mesajlaşırken telefonu iyi kavrayamamama sebep olacak. Bu iki dezavantaj yüzünden almaya cesaret edemiyorum.

Dot view kılıfıyla kırmızısını almıştım biraz önce ama mavi daha hoş gözüktü gözüme iptal edip mavisini alacağım sanırım sonradan pişman olmamak adına..

• arkadaşlar bugün telefonum suya düştü telefonda şuan sürekli kulaklık işareti yanıp sönüyor ve hopaplörün sesi kısık geliyor ne yapmalıyım?
    Kullanınca yorumlarınızı bekliyorum o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus683

arkadaşlar bugün telefonum suya düştü telefonda şuan sürekli kulaklık işareti yanıp sönüyor ve hopaplörün sesi kısık geliyor ne yapmalıyım?

Hoparlörlere kaçan su tahliye olmamıştır. Biraz zaman geçsin düzelir diye tahmin ediyorum. Kulaklığı bilmiyorum ama.
    Ben telefon yamulmaya başladığı an sudan uzak tutmaya başladım. Ne olur ne olmaz.

• Telefonumu eşime verip s6 ya geçiş yaptım. Htc nin akıcılığı s6 dan gayet iyi. Elinizdeki telefonun kamera performansı haricinde amiral gemisi telefonlardan geri kalır yanı yok. Boşuna elden çıkarmaya çalışmayın. Bozulana kadar kullanın.

• yunus683 Y kullanıcısına yanıt
    Hoparlör kuruduktan sonra normale dönecektir. Kulaklık kısmını da iyice kurulayın

Benim aldığım kılıf ekrana leke yapmıştı. Genelinde aynı mıdır bilemiyorum. Ayrıca telefon kabalaşıyor. Sadece arka tarafı koruyan kılıf alıp ekrana da kırılmaz cam taktırmanız daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: mecnunadam

Benim aldığım kılıf ekrana leke yapmıştı. Genelinde aynı mıdır bilemiyorum. Ayrıca telefon kabalaşıyor. Sadece arka tarafı koruyan kılıf alıp ekrana da kırılmaz cam taktırmanız daha iyi olur

Orjinal kılıf mıydı sizin kullandığınız, ürünü şimdi siparişi geçtim mavisi çok hoşuma gitti kırmızıyı iptal ettim umarım pişman olmam, sağolun ilginiz için..

• quote:

Orijinalden alıntı: mecnunadam

Ekran jelatini ile kullansak leke jelatinde kalmaz mı hocam?
    Orjinali değildi ama pek fark yok aralarında. Orjinali de ekrana leke bırakıyor diye birçok yerde okumuştum.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.