Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Leke jelatine kalıyor ama sürekli silmek zorunda kalıyorsun. Benim kılıf kıyıda duruyor. Onun yerine microsonic temperli cam taktım(tavsiye ederim). Bir de arka kılıf aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecnunadam

Leke jelatine kalıyor ama sürekli silmek zorunda kalıyorsun. Benim kılıf kıyıda duruyor. Onun yerine microsonic temperli cam taktım(tavsiye ederim). Bir de arka kılıf aldım.

Teşekkürler.

Sanırım kılıfsız kullanmaya devam edeceğim. Üzerine kırılmayan cam alırım belki.
  • Telefonu kullaniyorum 2 aydir.. yeni fark ettim sarj kablosu girmiyor tam 3-4 farkli kablo denedim hepsi ayni.. sarj oluyor ama yarim giriyor nedendir arkadaslar.. sirf bunun için yeni telwfonu servise vermek istemiyorum orjinal kablosuda girmiyor ama sarj oluyor çok canim sikildi.. telefonda 1 yil sigorta var. Telefondan çok memnunum ama böyle ufak şeyler görünce insan tabiki morali bozuluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA6F8F78B -- 25 Ocak 2016; 14:52:17 >
  • arkadaşlar bulabildiğim en ucuz fiyat bu. gayet iyi duruyor. gelecek ay ben de almayı düşünüyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-tarhan-gsm-den-desire-eye-sifir-kapali-kutu-kvk-garantili-263868915/detay
  • Arkadaşlar telefona 6.0.1 sense 7 kesin gelecekmiş bugün okudum..

http://shiftdelete.net/htc-desire-eye-icin-android-60-dogrulandi-67918

• arkadaşlar telefonun orjinal kulaklığının kablosu koptu. Kulaklığı çok begeniyordum aynı özelliklerde kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum ama htc nin kulaklığı olsun istiyorum önerisi olan varsa link verebilirmi ?
  • Onun o kadar önemli birşey olduğunu düşünmüyorum. Sıkmayın canınızı. Ben ilk günden fark ettim ama önemsemedim. Şarj olmasında, veri aktarımında herhangi bir sorun çıkarmıyor. @gtx295

Hayırlı olsun, xperia m5, c5 ultra ve g3 e de bakabilirsiniz alternatif olarak. @foobar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdyek -- 25 Ocak 2016; 21:50:53 >
  • abdyek kullanıcısına yanıt
    Peki hocam sizdedemi öyle? Garantiye verecegim. Sirf bunun için zaten kasgosu var o kadar para verip böyle sorunlar olunca insan malesef cani sıkılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

Peki hocam sizdedemi öyle? Garantiye verecegim. Sirf bunun için zaten kasgosu var o kadar para verip böyle sorunlar olunca insan malesef cani sıkılıyor

Benim telefonumda da var. Bence bu bir sorun değil. Sadece kablonun dış plastiği ile telefonun alt kısmı öpüşmüyor. Yerine geçmeme sorunu da yok. Gayet iyi kilitleniyorlar birbirlerine. Siz söylemeseydiniz bunun bir sorun olabileceği aklıma gelmezdi.
    Sizdede hemen cikiyormu? Bende hemen çıkıyor o sinir bozucu.. yamulsa hiç sarj etmez diye düşünüyorum

• quote:

Sizdede hemen cikiyormu? Bende hemen çıkıyor o sinir bozucu.. yamulsa hiç sarj etmez diye düşünüyorum

Hemenden kastınız çok basit bir sallamayla çıkması mı? Tutup çekiyorum çıkıyor. Nasıl bir örnek verebilirim bilmiyorum bunun için. Diğer telefonlar gibi işte. Yakınınızda Eye kullanan varsa bir karşılaştırın bu internet ortamından anlaşılacak birşey değil maalesef.
  • quote:

Hemenden kastınız ne bilemedim şimdi hocam. Diğer telefonlar gibi. usbnin dişleri geçiyor takarken onu fark ediyorum, sizde durum nasıl? Aslında çevrenizde kullanan varsa bir inceleniz çok daha sağlıklı bilgi edinmiş olursunuz.
    Aynen kabloya dokunsam hemen çıkıyor.yenisini istiycem. Eye kullanan yakınım var. Onda tam giriyor. inşallah kisa sürede elimde olur 1 hafta telefonsuz kalmamw benim için çok kötü olur

• quote:

Aynen kabloya dokunsam hemen çıkıyor.yenisini istiycem. Eye kullanan yakınım var. Onda tam giriyor. inşallah kisa sürede elimde olur 1 hafta telefonsuz kalmamw benim için çok kötü olur

Anladım hocam. İnşallah sıkıntı yaşamazsın.

Suan kablo yarim giriyor ama hemen çıkmıyor hocam. Çok ilginç:) anlamadim dünden bugüne ne değişti acaba

• quote:

Suan kablo yarim giriyor ama hemen çıkmıyor hocam. Çok ilginç:) anlamadim dünden bugüne ne değişti acaba

Garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

Onun o kadar önemli birşey olduğunu düşünmüyorum. Sıkmayın canınızı. Ben ilk günden fark ettim ama önemsemedim. Şarj olmasında, veri aktarımında herhangi bir sorun çıkarmıyor. @gtx295

Hayırlı olsun, xperia m5, c5 ultra ve g3 e de bakabilirsiniz alternatif olarak. @foobar

c5 ultra çok büyük. m5 mantıklı duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: foobar

quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

Onun o kadar önemli birşey olduğunu düşünmüyorum. Sıkmayın canınızı. Ben ilk günden fark ettim ama önemsemedim. Şarj olmasında, veri aktarımında herhangi bir sorun çıkarmıyor. @gtx295

c5 ultra çok büyük. m5 mantıklı duruyor

Ablam m5 Kullanıyor gayet akıcı ve şimdilik memnun.

• omerrr92 O kullanıcısına yanıt
    Desire Eye'in orijinal kulakliginin nesini seviyordunuz acaba? Gordugum en kalitesiz kulakliklardan birisi. Eski telefonum htc desire x'ti ve onun kulakligi gibi kulaklik gormedim, bulabilirseniz ondan alin derim.

• Arkadaşlar dün elime geçti telefon;

-Telefonun tasarımı gayet güzel, bu fiyat aralığındaki en şık telefon diyebilirim. Malzeme kalitesi de gayet yerinde, lg g2 yle yanyana koyduğumda gerçketen tarzını belli ediyor ama ikisi de 5.2 inch olmasına rağmen eye çok daha uzun..

–Htc dot view şimdilik çok estetik ve kullanışlı görünüyor, insanların telefondan çok bu kılıf dikkatlerini çekti diyebilirim ama uzun vadede kılıf katlanmadığından mesaj yazarken, yürürken vs. kullanmakta zorlanıp sıkılabilirsiniz.

–Telefon kendisinden beklenildiği gibi gayet akıcı, hiçbir sorunu yok ama çok fazla özelleştirme opsiyonu sunmuyor en azından alttaki tuşların yerlerini değiştirmek isterdim..

–Kamera performansı üst düzey değil ama kendi klasmanında gayet yeterli. Ön kamera gerçekten geniş açılı ve güzel fotoğraflar çekmenizi sağlıyor. Ön kameraya geçiş daha pratik olabilirdi, içindeki fotoğraf editörünü çok beğendim.

– Beni en çok tereddütte bırakan ve hala tedirgin eden batarya performansı. Lg g2 gibi şarj konusunda epey cimri bi telefonu kullandıktan sonra bu telefonun pili hiç yeterli gelmeyecek muhtemelen.. En sıkıntılı nokta burası bence..

– Ses ve ekran kalitesi çok iyi, bu konuda içim rahat.. Kulaklık vasat.

– Telefonun şarj cihazını taktığımda tam oturmadığını gördüm ama herhangi bir oynama ya da gevşeklik yok, ilerde sorun yaratmaz umarım..

– Telefon çok popüler olmadığından root ve rom bulmakta zorlanabilirsiniz, ben tam araştırmaya girmedim ama en azından root yapabilmeyi umuyorum..

Özetle muadili telefonlar lg g3, sony xperia c5 ultra ve m5 den en öne çıkan özelliği benim için tasarımı ve htc nin android optimizasyonu, eksi yanı da bataryası oldu.. 200 TL fazla vermek de tercih meselesi ben hiç pişman değilim, elimde pek kimsede olmayan farklı bi telefon olmuş oldu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jussikujala -- 30 Ocak 2016; 13:05:53 >

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.