Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu telefondan almayı düşünüyorum sizce nasıl telefon önerirmisiniz 1100 TL'ye 1 haftalık garantili telefon buldum fiyat olarak nasıl yorumlarınıza göre telefonu alacağım yada almayacağım şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydın_m

Merhaba iyi forumlar
    Bu telefondan almayı düşünüyorum sizce nasıl telefon önerirmisiniz 1100 TL'ye 1 haftalık garantili telefon buldum fiyat olarak nasıl yorumlarınıza göre telefonu alacağım yada almayacağım şimdiden teşekkür ederim.

Kamera dışında her beklentinizi rahat bir şekilde karşılar diye düşünüyorum.
    İlk başta kamerasının çok iyi olduğunu düşünüyordum ta ki xperia m5 in kamerasını görene kadar.
    Geçen gün oturduğum sandalyenin kolluk kısmından fayansa düşürdüm. Telofon bana mısın demedi. Çerçeveler kalın olduğu için darbe ekrana ulaşmadan soğuruluyor.
    Ekim1015 de aldım. Kasma donma yok (kullandığım uygulamalar: whatsapp, fbmessanger, RSBrowser, spotify, instagram, snapchat, bazı küçük oyunlar,)
    Batartası çok yüz güldürmese de akşamı gördürüyor.

Ben telefonumdan memnunum. Ve öneririm. Ama ek olarak m5, C5 ultra modellerine de bir bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

quote:

Merhaba iyi forumlar

İlk başta kamerasının çok iyi olduğunu düşünüyordum ta ki xperia m5 in kamerasını görene kadar.
    Geçen gün oturduğum sandalyenin kolluk kısmından fayansa düşürdüm. Telofon bana mısın demedi. Çerçeveler kalın olduğu için darbe ekrana ulaşmadan soğuruluyor.
    Ekim1015 de aldım. Kasma donma yok (kullandığım uygulamalar: whatsapp, fbmessanger, RSBrowser, spotify, instagram, snapchat, bazı küçük oyunlar,)

Ben telefonumdan memnunum. Ve öneririm. Ama ek olarak m5, C5 ultra modellerine de bir bakın.

Teşekkür ederim ama sony kullanıyorum şu an z2 var ama hem sıkıldım hemde sesim konuşurken karşıya boğuk gidiyor bu durum canımı sıktı o yüzden değiştireceğim. Bu telefon tasarım olarak baya hoşuma gitti dediğim gibi 1 haftalık garantili Desire eye 1100 tl fiyat sizce iyimi alayım mı sıfırları 1400 1500 civarında

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

quote:

Merhaba iyi forumlar

Teşekkür ederim ama sony kullanıyorum şu an z2 var ama hem sıkıldım hemde sesim konuşurken karşıya boğuk gidiyor bu durum canımı sıktı o yüzden değiştireceğim. Bu telefon tasarım olarak baya hoşuma gitti dediğim gibi 1 haftalık garantili Desire eye 1100 tl fiyat sizce iyimi alayım mı sıfırları 1400 1500 civarında

Alın o zaman şimdiden hayırlı olsun :)

• Arkadaşlar daha önce donma sorunu yaşayan oldu mu? donmadan kastım uygulama ya da oyunda değil telefon komple dondu kaldı iki kere fabrika ayarlarına sıfırladım aynı. Bu arada bunun sebebinin telefon belleğin dolması olduğunu düşünüyorum donduğunda girip baktığımda 15.69 Gb gibi bişeydi. Var mı daha önce benzer durum başına gelen? ya da çözüm önerisi olan
  • merhaba arkadaşlar telefonun kendi zil sesleri müzik çalara eklendi ve kaldıramıyorumda müzik dinlerden o zil seslerinide çalıyor bu sorundan nasıl kurtulabilirim ?
  • Herkese merhaba
    Bende ikinci el Desire Eye alarak aranıza katıldım inşallah pişman olmayız. Telefon 8 günlük geçen hafta pazartesi Vatan Bilgisayardan alınmış kutusu faturası herşeyi var 1050 tl ye aldım sizce fiyat nasıl. Ama forum pek hareketli değil fazla kullanan yok herhalde.

• Hocam ekran kilidi kalkıyor mu sizde ? Pin ,şekil ,şifre falan var kilit kaldır seçeneği son guncellemeden sonra gitti . Sizde öyle mi ne yapmalıyım ?

• aydın_m A kullanıcısına yanıt
    Ben yurt dışından aldım fiyat uygun sanırım iyi almissiniz. asla pişman olmayacaksınız ne bir takılma ne bir donma hiçbir performans kusuru yok ekran çok canlı genel olarak sahip olduğu donanimsal özellikleri şahane
    hayırlı olsun güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: DisconnectusErectus35

Ben yurt dışından aldım fiyat uygun sanırım iyi almissiniz. asla pişman olmayacaksınız ne bir takılma ne bir donma hiçbir performans kusuru yok ekran çok canlı genel olarak sahip olduğu donanimsal özellikleri şahane

Teşekkür ederim telefon tasarım olarak gerçekten harika kamerası desen çok çok iyi kafama takılan arada takılmalar oluyor 3 defa reset atım şimdilik bir sıkıntı yok fakat şarj çok çabuk bitiyor canım ona biraz sıkıldı daha bir haftalık telefon olduğu için gün geçtikçe batarya oturur diye umut ediyorum. Acaba kitkata nasıl döneriz biliyormusunuz kitkat kullananlar sorunsuz diye yorum yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: iimmyeahh

Arkadaşlar daha önce donma sorunu yaşayan oldu mu? donmadan kastım uygulama ya da oyunda değil telefon komple dondu kaldı iki kere fabrika ayarlarına sıfırladım aynı. Bu arada bunun sebebinin telefon belleğin dolması olduğunu düşünüyorum donduğunda girip baktığımda 15.69 Gb gibi bişeydi. Var mı daha önce benzer durum başına gelen? ya da çözüm önerisi olan

Spotify ile chrome tabanlı tarayıcıyı aynı anda kullanırken bazen küçük takılmalar yaşıyorum ama aşırı küçük. Belki bunlara takılma da denilemez. Ram yetersizliğinden kaynaklı olabilir.
    Ben 2-3 günde bir telefonu kapatıp açıyorum. Sonuçta bunlar da küçük birer bilgisayar. Onların da bir resetlenmeye ihtiyacı olabiliyor. Yoksa bir hafıza kartı alın verilerinizi orada depolayın. Güç tasarrufundaysa çıkın. İşlemcinin hızını kısıyor ama nedendir bilinmez bazı küçük uygulamalarda aşırı derecede kasılıyor telefon. Örnek verecek olursak pou oynunda güç tasarrufu aşırı çileli oluyor. Ben pek açık tutmamaya çalışıyorum. Pil hızlı bitiyor böyle durumlarda ama şunu diyorum: "işlemcisini gözeterek aldığım cihazın neden işlemcisini kısayım ki!?" Bu yeni aldığı mobilya takımına kılıf örtmek gibi bir şey. Fazla uzattım sanırım.

• quote:

Herkese merhaba
    Bende ikinci el Desire Eye alarak aranıza katıldım inşallah pişman olmayız. Telefon 8 günlük geçen hafta pazartesi Vatan Bilgisayardan alınmış kutusu faturası herşeyi var 1050 tl ye aldım sizce fiyat nasıl. Ama forum pek hareketli değil fazla kullanan yok herhalde.

Kullanıcısı pek yok bu canavarın. Geçen yine düşürdüm. Bana mısın demedi. En sonunda çatlatıcam şunun ekranını. Hayırlı olsun hocam, hoşgeldiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RessamBob

Hocam ekran kilidi kalkıyor mu sizde ? Pin ,şekil ,şifre falan var kilit kaldır seçeneği son guncellemeden sonra gitti . Sizde öyle mi ne yapmalıyım ?

Ayarlar>Güvenlik>Kimlik bilgilerini temizle yapın. O seçenek açılacaktır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DisconnectusErectus35

Teşekkür ederim telefon tasarım olarak gerçekten harika kamerası desen çok çok iyi kafama takılan arada takılmalar oluyor 3 defa reset atım şimdilik bir sıkıntı yok fakat şarj çok çabuk bitiyor canım ona biraz sıkıldı daha bir haftalık telefon olduğu için gün geçtikçe batarya oturur diye umut ediyorum. Acaba kitkata nasıl döneriz biliyormusunuz kitkat kullananlar sorunsuz diye yorum yapmışlar

Şarj konusunda haklısınız bence de az gidiyor yetersiz bir pil koymuslar. Ben lollipop kullanıyorum bugün ilk defa takılma yaşadım çok fazla kamera kullandım fotoğraf çekimi yaptim kilitlendi reset sorun yok . Kitkata nasıl dönersiniz maalesef bir bilgim yok.
    Arka planda çalışan uygulamaları kontrol edin siz kapattiginiz halde açık kalanlar oluyorsa sonlandirin hem Ram tüketimi düşer performans açısından hem de pil kullanimi. Arkada çalışan uygulamaları tümden kapatan bir yol var mi bilmiyorum.

• Bu telefonu root edebilen varmı varsa anlatabilirse sevinirim . Bu kadar hoş bir telefonun kullanıcısının az olması çok ilginç forum resmen ölü gibi.

• Arkadaşlar htc desire ay kullanıyorum ama ön kamerayı açamıyorum birden oldu nasıl olduğunu bilmiyorum fabrika ayarlarına getirdim yine düzelmedi bilen varsa lütfen yardım etsin kafayı yicem

• quote:

Orijinalden alıntı: rapkozan

Arkadaşlar htc desire ay kullanıyorum ama ön kamerayı açamıyorum birden oldu nasıl olduğunu bilmiyorum fabrika ayarlarına getirdim yine düzelmedi bilen varsa lütfen yardım etsin kafayı yicem

Yanlamasına çekerseniz diğer kameraya geçmesi gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: FastegL

arkadaşlar 6 gelmiyor mu ? Gelmeyecekse root yapalım bari

Biliyorsanız soyleyinde bizde yapalim ben net te araştırdım bu telefon hakkında pek root konusu yok

• Bu telefonun wi-fi çekim gücü çok zayıf. Lg g2 nin çok rahat girdiği yerde htc desire eye doğru düzgün çekmiyor bile..

• quote:

Orijinalden alıntı: jussikujala

Bu telefonun wi-fi çekim gücü çok zayıf. Lg g2 nin çok rahat girdiği yerde htc desire eye doğru düzgün çekmiyor bile..

Ben sizin dediğiniz gibi hiç sorun yaşamadım belki sizin telefonda sorun vardır

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.