Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önümüzdeki ay gelecek diyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzlupuding

Önümüzdeki ay gelecek diyorlar

oooo gelecekse süper ozaman android 6 ve sense 7 ile tadından yenmez bu telefon
  • bu arada desire 816 ya Android 6 gelmiş bizim telefondan önce
  • Merhaba arkadaşlar. Benim sd kart galeride dolaşırken bi anlık sd kart beklenmedik şekilde çıkarıldı diyip tekrar düzeliyor. Bazen gece bunu kalıcı olarak yapıyor. Sabah kalktığımda çıkarıp takmak zorunda kalıyorum. Bu konuda ne yapmam gerekiyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android N geliyor biz hala M derdindeyiz, resmi açıklamada son çeyrek deniyordu sanırım ota upgrade için o tarihte bizimkinin yarısı kapasitede cihazlar çatır cutur N ile cikacakken biz hala M derdinde olacagiz, bizim cihazlara N gelmeyecwgide kesin sırf güncelleme için one düşünür olduk cm mod bizim cihaza N cikartirmi acaba

• GörevAdamı kullanıcısına yanıt
    Telefonla ilgisi oldugunu zannetmiyorum. Bundan onceki telefonum desire x'te ayni problemi yasamistim, yeni hafiza karti alinca cozuldu. Kartta problem vardir

• muzlupuding kullanıcısına yanıt
    Senelerdir GM Discovery ve Asus Zenfone 5 ile kullandım. Hiç karşılaşmamıştım.

• GörevAdamı kullanıcısına yanıt
    Kartin bozulasi gelmistir

• muzlupuding kullanıcısına yanıt

• Android 6 güncellemesi Desire Eye icin ilk olarak Tayvan'da dagitilmis. Yakinda bize de gelir hadi gozumuz aydin

Bu mesaja eklenen görseller:

HTC Desire Eye  [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13  ANA KONU

• Bugün güncelleme geldi. HTC mail diye bir şey. yaptım bir şey değişmedi. Size de geldi mi öyle bir şey?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

Bugün güncelleme geldi. HTC mail diye bir şey. yaptım bir şey değişmedi. Size de geldi mi öyle bir şey?

Ben de gördüm ama henüz yüklemedim. Uygulamalardaki "Posta"nın yeni sürümü o. android güncellemesi ile alakası yok maalesef.
  • Evet güncelleme gelmiş ama henüz Türkiye cihazlarına gelmedi bir kaç güne bize de gelir güncelleme hadi hayırlı olsun
  • Sistem guncellemesi geldi. Hadi gozumuz aydin android 6 geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzlupuding -- 14 Mart 2016; 11:18:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzlupuding

Sistem guncellemesi geldi. Hadi gozumuz aydin android 6 geliyor

Hocam yaptınız mı? Sıfırlayıp da mı yaptınız, yoksa direk 5.0 üzerine mi yaptınız?

• Arkadaşlar öncelikle hayırli olsun diyelim ve gelelim güncelleme ye format atipta ondan sonra güncelleme yapmak daha iyidir diyorlar bana da mantıklı geldi eski dosya apk vs olmayacak yinede benden farklı düşünen var ise yazsın lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi_dünya

Arkadaşlar öncelikle hayırli olsun diyelim ve gelelim güncelleme ye format atipta ondan sonra güncelleme yapmak daha iyidir diyorlar bana da mantıklı geldi eski dosya apk vs olmayacak yinede benden farklı düşünen var ise yazsın lütfen...

Böyle büyük guncellemeden sonra format atın yoksa telefon stabil olmaz takilmalar olur yedek alıp format atmakta fayda var. Birde güncelleme yapan arkadaşlar görüşlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

• Hocam bende öyle düşünmüştüm yine de sormakta fayda vardır dedim. Yine de tsk ettim bakalım akşama taraf indirme yaparım hayırlısı artık...

• Güncelleme yapmak için sabırsızlanıyorum. :) yorumlarımı ben de eklerim.

• Arkadaşlar ben de desire eye kullanıcısıyım ve güncelledim cihazı. Sorunuz varsa cevaplayabilirim.

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.