Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abdyek kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, önerebileceğiniz bir micro sd card boyutu ve markası var mı, bu konuda biraz cahilim de yardımınıza ihtiyacım var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jussikujala

Teşekkürler hocam, önerebileceğiniz bir micro sd card boyutu ve markası var mı, bu konuda biraz cahilim de yardımınıza ihtiyacım var..

SanDisk class10 32GB kullanıyorum hocam. Memnunum. Markası değişiklik gösterebilir ama mutlaka class10 hafıza kartı alın.

• muzlupuding kullanıcısına yanıt
    kulaklıkğın müzik kalitesi çok hoşuma gitmişti. Şimdi piston 3 kulaklık aldım öneriniz için çok teşekkür ederim ;)
  • Arkadaşlar telefonum bugün menü geçişlerinde açık uygulamalari kapatırken donmaya kasmaya başladı telefonu sifirladim yine düzelme olmadı ne yapabilirim bu sorun için?

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus683

Arkadaşlar telefonum bugün menü geçişlerinde açık uygulamalari kapatırken donmaya kasmaya başladı telefonu sifirladim yine düzelme olmadı ne yapabilirim bu sorun için?

Sıfırlamanıza rağmen sıkıntı yaşıyorsanız bu teknik bir sorun olabilir. Ya da hafıza kartıyla ilgili bir durum da olabilir. Hafıza kartının sıkıntısının telefona yansıdığı olaylara şahit oldum. Hafıza kartınızı çıkarıp öyle deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

quote:

Arkadaşlar telefonum bugün menü geçişlerinde açık uygulamalari kapatırken donmaya kasmaya başladı telefonu sifirladim yine düzelme olmadı ne yapabilirim bu sorun için?

Sıfırlamanıza rağmen sıkıntı yaşıyorsanız bu teknik bir sorun olabilir. Ya da hafıza kartıyla ilgili bir durum da olabilir. Hafıza kartının sıkıntısının telefona yansıdığı olaylara şahit oldum. Hafıza kartınızı çıkarıp öyle deneyin.

Sağolun bide öyle deneyim su an arada bir kaşığı donmalar oluyo devam ederse servise yollarim artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

quote:

Sağolun bide öyle deneyim su an arada bir kaşığı donmalar oluyo devam ederse servise yollarim artık

Geçmiş olsun.

• Desire Eye 4.5G ile de uyumlu degil galiba uyumlu modeller arasinda yok cunku simdi baktim

Snapdragon 801 işlemci var. Yanılmıyorsam 4.5 g de 150 mbps ye kadar destekliyor

• HTC kadar gerizekalı bir firma yok bence. Böyle bir telefonun reklamını yapmıyor. Daha M8 ile kafa kafaya hatta daha iyi bir cihaz. M8'e güncellemeyi veriyor bu telefona vermiyor. Batması yerinde olacaktır. Bir tek bu telefonu güzel yaptı onada destek vermiyor. Gitti M9'u ısınan snapdragon 810 koydu a9'a küçücük batarya koydu. Böyle olmaz bu işler.
  • Telefonu servise vermiştim yapılmış. temizlik ve yazılım güncellemeside yapılmış bugün alınacak bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: muzlupuding

Desire Eye 4.5G ile de uyumlu degil galiba uyumlu modeller arasinda yok cunku simdi baktim

uyumlu hocam.. siz hangi operatörü kullanıyorsunuz ? ben vodafone Red liyim.. hattım da yeni sayılır 4.5g ye uyumlu g,hem hattım hem telefon... hatta yanlış hatırlamıyorsam 1 nisanda geçişler var 4.5 g ye :)
  • Benim de Vodafone.. Operator konusunda sikintim yok zaten sms geldi, hattim uyumlu 4,5g icin. Uyumlu telefon modelleri arasinda Desire Eye yoktu onu diyorum

• Android 6'yi mi yuklemisler acaba? Öyleyse eger biz de gonderelim servise Bazi uygulamalarda problem yasamaya basladim. Bir de kamera cok gec aciliyor. Kamerayi acana kadar pozu kaciriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzlupuding -- 6 Şubat 2016; 16:07:15 >
    Android 5 yüklenmiş.. keşke 6 olsa nerde.. bussuru fotolarim gitti :D

• Dropboxa falan yuklememis miydin

Şimdide kulaklık girmiyor hocam :) yarim giriyor tam girmiyor böyle olunca okumuyor zorlamak istemiyorum elimde kalacak nedir bu şansızlık

• Bende zenfone6dan gecis yaptim bir hafta once suan hicbir problem cikartmadi sarj disinda gayet memnunum ki sarj sorununu da bilerek almistim cok hos bir telefon olmus en az 3 yil goturecegini umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMira

Bende zenfone6dan gecis yaptim bir hafta once suan hicbir problem cikartmadi sarj disinda gayet memnunum ki sarj sorununu da bilerek almistim cok hos bir telefon olmus en az 3 yil goturecegini umuyorum.

Güç tasarrufu ile işlemci hızını kısarsanız biraz daha işe yarar olabiliyor. Zenphone 6 kadar olamaz tabi. :)
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.