Şimdi Ara

HTC Desire Eye [5.2 FH 1080P S801 2.3 GHZ 2 GB D3 13/13 ANA KONU (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
22
Favori
35.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ekran surelerinizi paylasir misiniz batarya durumunu merak ediyorum bu telefonun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl, genel olarak memnun musunuz, ne gigibi değişiklikler gözlemlediniz..

3 buçuk saat civarı ekran süresi alıyorum pili soran arkadaş için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de su an guncelliyorum. Sifirlama yapmadim direkt 5in uzerine indirdim. Yapmali miydin acaba bakalim bi insin de..

• quote:

Orijinalden alıntı: muzlupuding

Ben de su an guncelliyorum. Sifirlama yapmadim direkt 5in uzerine indirdim. Yapmali miydin acaba bakalim bi insin de..

Temiz olsun bizim olsun dedim, sıfırlayıp, güncelliyorum şuan. Bakalım Sense 7 ye, nasıl olmuş.
  • jussikujala J kullanıcısına yanıt
    arayüzde biraz hızlanma var, açık uygulamaların kapatılması, geçişler falan biraz hızlanmış gibi hissettim. onun dışında ekran kilidinde enter a basmak gerkemiyor artık pin girişinden sonra. kamera açılma süresi ve düşük ışıktaki odaklama sorununda bir değişiklik göremedim. bir de pille ilgili pil en iyi duruma getir seçeneği gelmiş her ne kadar kullanamamış olsam da. farkettiklerim bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wannarock

arayüzde biraz hızlanma var, açık uygulamaların kapatılması, geçişler falan biraz hızlanmış gibi hissettim. onun dışında ekran kilidinde enter a basmak gerkemiyor artık pin girişinden sonra. kamera açılma süresi ve düşük ışıktaki odaklama sorununda bir değişiklik göremedim. bir de pille ilgili pil en iyi duruma getir seçeneği gelmiş her ne kadar kullanamamış olsam da. farkettiklerim bunlar.

Odaklamayı geliştirselerdi iyi olacaktı. :(
  • abdyek kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, napalim artik. Siz guncelleme tamam mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: wannarock

Aynen hocam, napalim artik. Siz guncelleme tamam mi?

2.adımı indirdim, şuan kurulumunu yapıyor. Çok az kaldı.
  • Bende güncelledim şimdi bakalım nasıl olmuş ama en çok istediğim özelliklerden biri olan sd card i dahili hafıza olarak kullanmayı seçiyorum ama kabul etmiyor sistem çünkü hızı düşünmüş halbuki class10 hızı demekki yeni kart alacağız.

• İlk izlenimlerim şöyle:
    #Üst bardaki simgeler biraz küçükmül. Bu iyi olmuş.
    #Motion Launch arayüzünde bazı değişiklikler olmuş.
    #Klavye ve tuş takımı beyaz temalı olmuş.
    #xin gothic yazı tipi eklenmiş.
    Son uygulamalar tablo görünümündeki uygulamaların boyu kısalmış.
    #Alt tuşları özelleştirme gelmiş, ki bu efsane olmuş. :D
    #Kilit ekranında operatör adı kısmı üst sola taşınmış..
  • Arkadaşlar Bende indirme yaptım.
    Bir kaç saattir uğraşıyorum teli acikcasi 5 ay falan ediyor bu teli kullanmam.aldığım gün bile bu kadar stabil değil gibi idi Tamam donma,kasma Vs yoktu ama bu kadarda akıcı değildi bu da sense7 sayesinde olsa gerek.pil de sanki iyi yönde değişim olmuş zamanla anlaşılır şimdi ne yazsak erken gibi ama ilk izlenim bence Muhteşem...

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi_dünya

Arkadaşlar Bende indirme yaptım.
    Bir kaç saattir uğraşıyorum teli acikcasi 5 ay falan ediyor bu teli kullanmam.aldığım gün bile bu kadar stabil değil gibi idi Tamam donma,kasma Vs yoktu ama bu kadarda akıcı değildi bu da sense7 sayesinde olsa gerek.pil de sanki iyi yönde değişim olmuş zamanla anlaşılır şimdi ne yazsak erken gibi ama ilk izlenim bence Muhteşem...

Adamlar gerçekten iyi yazılım yapmış. Tepkime süresi hızlanmış mı desem, animasyonlar akıcılaşmış mı desem. Ne desem bilemedim ama gerçekten acayip hızlı. Bunu ilk dakikadan fark ediyorsunuz. inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz. Güncellemeyi yükleyip yüklememe konusunda kararsız kalan arkadaşlar. Kesinlikle yükleyin.

• abdyek kullanıcısına yanıt
    factory reset veya ayarlardan sıfırlama yaptınız mı
  • Guncellemeyi yukledikten sonra mutlaka format atın telefona yoksa sıkıntılar olur telefonda. Guncelleyen arkadaşlar hafıza kartını dahili bellek yapan oldumu benim hafıza kartını kabul etmedi hızı düşük diyor sistem

• Hocam haklısınız ben de güncelleme yapmadan önce format attım yani sıfır tel ile 6.0.1 yükledim.şuan resmen harika ben o kadar beklemiyordum açıkçası...yuklemeyen var ise kesin yüklesin...

• Sifirlama yapmadan yukledim. Telefon adeta ucuyor Klavyenin rengini hic begenmedim onun disinda bekledigime degdi gibi gorunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi_dünya

Hocam haklısınız ben de güncelleme yapmadan önce format attım yani sıfır tel ile 6.0.1 yükledim.şuan resmen harika ben o kadar beklemiyordum açıkçası...yuklemeyen var ise kesin yüklesin...

Pcmark skoru guncelleme oncesi 3200 iken simdi 3400 cikiyor. Eger yukleyebilirseniz siz de skoru paylasabilir misiniz? Work performance score u.

• wannarock W kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam senin o güzel hatrin için en kısa vakitte pcmark testini yapıp soylicem...ama tel bildiğin uçuyor lolipopa'a göre..

• wannarock W kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuç 4143 çıktı ekran görüntüsü ekliycektim ama başaramadım... en altta da 4143(3792) vardı bilgine..
    Bu mesaja eklenen görseller:

• mavi_dünya M kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam. Kesinlikle haklisiniz hizlanma var cihazda ama android surumunden ziyade sense7 sayesinde oldugunu dusunuyorum. Arayuzde, menu gecislerinde, uygulama penceresi kapatmada cihaz onceden de donmuyordu (zaten 2 haftalik cihaz) ama simdiki gibi hizli da yapmiyordu bu islemleri.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.